bazár, predaj, inzercia, predám

Predám obývaciu stenu Brusel 2

Kategória: Obývacie steny

Predám veľmi peknú a kvalitne prevedenú obývaciu stenu Brusel 2, výrobca Jitona Lišov, farba mahagón morený matný plus kořenice vysoký lesk. Možnosť rozloženia ale aj v rade v celku. V cene aj konferenčný stolík. V prípade záujmu pošlite e-mail číslo neplatné
Predám obývaciu stenu Brusel 2
Podobné inzeráty
obývacia stena s LED osvetlením
Predám ako novú obývaciu stenu v bielom lesku s LED osvetlením. Jedna dlhá skrinka na zemi š.1500 v.370(možnosť namontovať aj na stenu),komoda š.1000 v.1070, zvislá skrinka na stenu š.450 v.1160, vodorovná skrinka na stenu š.1050 v.340. Pre viac info volať.
Retro sekretár arch. František Jirák
Predám kultový Československý retro obývaciu stenu odštartovanú na výstave Expo Brusel 1958, ktorá zaznamenala už vo svojej dobe veľkú publicitu a záujem širokej verejnosti. 1x sekretár s barom, prevedenie dýha a lak zachovalé. Osobný odber Lipt. Mikuláš.
Predám obývaciu stenu
Predám obývaciu stenu Korpus - biela matná Dvierka - čierne lesklé + sklo čierne Červené podsvietenie Predám tak ako je na fotke Rozmery sú vo fotkách Stav maximálne zachovalý Najlepšie osobný odber Cena 100€ pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda istá .
Predám obývaciu stenu a jedálenský set
Predám obývaciu stenu na obrázku, veľmi zachovalú od slovenského výrobcu Meuble (cena 200 Euro za všetky diely). Pre viac informácií ma kontaktujte. V rovnakovom odtieni predám aj jedálenský stôl, stoličky a aj konferenčný stolík (cena za jedálenský set s konferenčným stolíkom 199 Euro). Rozmery sú štandardné viac info po telefóne. Odvoz neposkytujem.
Predám zachovalú obývaciu stenu
Predám túto pôvodnú zachovalú obývaciu stenu.
Predám obyvaciu stenu
Predám obývaciu stenu súrne. Na cene sa vieme dohodnúť