bazár, predaj, inzercia, predám

Predám obývaciu stenu kupovaný v decodome

Kategória: Obývacie steny

Predám obývaciu zostavu. Je kvalitná a pevná. Pôvodná cena 700€ . Predám za 550€ + dohoda.
Možnosť kúpiť aj po ks. Cena za každú skrinku iná. Len osobný odber.
Predám obývaciu stenu kupovaný v decodome
Podobné inzeráty
Obývacia stena Decodom
Predám obývaciu stenu v bezchybnom stave kupovanú v Decodome. Farba obývacej steny: dub tmavý + lesk vanilka Rozmery: Vitrína/komoda: 134,5 x 96 x 40 cm Vitrína na stenu: 96 x 96 x 34 cm TV stolík: 35 x 159 x 56 cm Cena: 90€ (pôvodne kupované za 299€) Preferujem osobný odber. Fotka je ilustračná, v prípade záujmu pošlem fotky, poprosím kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo správy.
Predám obývaciu zostavu
Predám obývaciu zostavu. Bez tej poličky v strede na obr. Kupované v Decodome. Ako nové. Treba vidieť.
Obývacia stena
Predávame nepoužívanú obývaciu stenu, kupovanú v Decodome. Možnosť kúpy bez stolíka, ten je používaný, ale zachovalý. Obhliadka možná.Posledna fotka je ilustračná
Predam obyvaciu zostavu,TV stolik,komoda
Predam pouzivanu obyvaciu stenu v dobrom stave,1x TV stolik,1x komoda,2x polica na stenu.Moznost vziat aj s velkou skrinou so sklom na foto(ta je ale v horsom stave,labilnejsia). V cene je zahrnuty aj konferencny stolik kupovany pred 3 rokmi. Cena bez stola je 200€. So stolom 250€. Nabytok nema vyrazne znaky poskodenia,predava sa z dovodu vymeny za novsi. Len osobny odber.KE
obývacia stena s LED osvetlením
Predám ako novú obývaciu stenu v bielom lesku s LED osvetlením. Jedna dlhá skrinka na zemi š.1500 v.370(možnosť namontovať aj na stenu),komoda š.1000 v.1070, zvislá skrinka na stenu š.450 v.1160, vodorovná skrinka na stenu š.1050 v.340. Pre viac info volať.
Predám obývaciu stenu
Predám obývaciu stenu Korpus - biela matná Dvierka - čierne lesklé + sklo čierne Červené podsvietenie Predám tak ako je na fotke Rozmery sú vo fotkách Stav maximálne zachovalý Najlepšie osobný odber Cena 100€ pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda istá .