bazár, predaj, inzercia, predám

Predám odsávačku mlieka Tommee Tippee

Kategória: Kojenecké potreby

Predám ručnú párkrát použitú odsávačku mlieka Tommee Tippee. Kupovaná v 1/2021. Kontakt cez sms/mail.
Predám odsávačku mlieka Tommee Tippee
Podobné inzeráty
Medela Odsávačka mlieka elektrická double Freestyle Flex
Veľmi šikovná odsávačka mlieka. Používana 3 mesiace. Ľahko použiteľná odsávačka a ľahko sa čistí. Veľmi sa mi páčila. Kúpila som ju v lekárni Dr.Max za 370 eur. Teraz predávam za 200. V prípade potreby pošlem zadarmo aj manuálnu odsávačku mlieka. Hlavný popis produktu Elektrická double odsávačka mlieka Freestyle Flex™ Double elektrická odsávačka mlieka, ktorá sa vám zmestí do dlane Freestyle Flex™ má vstavanú dobíjaciu batériu, ktorá vydrží až osem odsávaní z oboch prsníkov súčasne na jedno plné nabitie, takže sa nemusíte pri odsávaní pripájať k elektrickej sieti. A ak potrebujete dobiť elektrickú odsávačku na cestách, Freestyle Flex™ má taktiež USB port.* Intuitívne rozhranie s ovládacími prvkami dotykovej obrazovky Osvetlený digitálny ovládací panel elektrickej odsávačky umožňuje spustiť alebo pozastaviť odsávanie, prepnúť režim odsávania a upraviť úroveň vákua. Pomocou panelu môžete tiež aktivovať funkciu Odložený štart - táto funkcia vám necháva desať sekúnd pred spustením Freestyle Flex™, čo je užitočné najmä pri odsávaní z oboch prsníkov súčasne, pretože vám ponechá voľné ruky, aby ste si bez náhlenia nasadili prsné nadstavce. Pohodlné a efektívne odsávanie Freestyle Flex™ je dodávaná s prsnými nadstavcami Medela PersonalFit Flex™ pre väčšie pohodlie a lepší tok mlieka - testované s maminkami.5 V našom článku sa dozviete viac o tom, ako môžu tieto prsné nádstavce zlepšiť vaše skúsenosti s odsávaním. Viac mlieka za kratší čas Odsávanie z oboch prsníkov súčasne pomocou double odsávačky Freestyle Flex™ skráti čas strávený odsávaním na polovicu a v priemere môžete získať o 18 % viac mlieka v porovnaní s odsávaním postupne z každého prsníka zvlášť.1 Technológia 2-Phase Expression® Všetky elektrické odsávačky mlieka Medela používajú technológiu 2-fázového odsávania k napodobeniu sacieho rytmu vášho dieťaťa - najskôr rýchla stimulácia pre spustenie toku mlieka, potom pomalšie odsávanie, ako keď sa bábätko dojčí - pre prirodzený pocit. Ochrana proti pretečeniu Freestyle Flex™ má ochranu proti pretečeniu (uzavretý systém), ktorá pomáha zabrániť vniknutiu materského mlieka do hadičky alebo motora počas odsávania. Výhody double odsávačky Freestyle Flex™ Kompaktná, ľahká a prenosná odsávačka mlieka, ktorá sa ľahko nosí, nech ste kdekoľvek Vstavaná dobíjateľná batéria, vďaka ktorej môžete odsávať kdekoľvek - nie je potrebné hľadať zásuvku USB port pre nabíjanie na cestách* Prsné nadstavce Medela PersonalFit Flex ™ pre vaše pohodlie a zvýšený tok mlieka5 Jednoduché čistenie a zostavovanie vďaka pár dielom Odsávanie z oboch prsníkov súčasne - až o 18 % viac mlieka za kratší čas1 Technológia 2-Phase-Expression® napodobňuje prirodzený rytmus satia vášho dieťaťa2,3 Prsný nadstavec PersonalFit Flex™ pre väčšie pohodlie a o 11 % viac mlieka4. Vrátane 2 veľkostí (S - 21 mm, M - 24 mm)
Elektricka odsavacka mlieka Tommee Tippee
Predam dvojfazovu elektricku odsavacku mlieka,s 5 stupnami masaze a 9 stupnami intenzity odsavania,s led displejom Tommee Tippee...jeden krat pouzita,z dovodu nedostatku mlieka...ako nova.Doklad o zakupeni k dispozicii.
Elektricka odsavacka mlieka Tommee Tippee
Ponukam na predaj,najtichsiu elektricku odsavacku mlieka na trhu Tommee Tippee. -9 roznych rezimov odsavania -5 moznosti masirovania atd...Dovod predaja/nedostatok mlieka,1 krat pouzita,v zaruke/ Doklad o zakupeni k dispozicii.
Microlife BC300 Maxi 2v1
Predám málo používanú odsávačku mlieka ešte v záruke do 12/2023. TOP stav ako nové, všetko zabalené v originál krabici, viac info v popise nižšie: Odsávačka Microlife BC300 Maxi 2v1 s technológiu duálneho použitia je vhodná na odsávanie mlieka z jedného alebo z oboch prsníkov súčasne. Prevádzka je jemná, praktická a šetriaca čas. Duálny systém odsávania umožňuje odsať viac mlieka v kratšom čase. Používanie je veľmi pohodlné vďaka funkcii uloženia nastavení do pamäte prístroja. Odsávačku je možné používať na batérie (4 x 1,5 V) alebo na sieťovú prevádzku. Súčasťou balenia je 180 ml fľaša na mlieko so silikónovým cumlíkom a tiež hygienická taška na uskladnenie a prenášanie. Microlife BC300 Maxi 2v1 Technológia duálneho odsávania 10 rôznych úrovní stimulácie pred odsávaním 10 úrovní intenzity odsávania Veľký osvetlený displej Časovač meria čas stimulácie a odsávania mlieka Prevádzka na napájanie zo siete aj na batérie (indikátor vybitia batérií). Súčasťou výbavy je 180 ml fľaša na mlieko so silikónovým cumlíkom, uzáverom a držiakom na fľašu Silikónový cumlík s dvojitým antikolikovým ventilom zabezpečuje maximálnu ochranu pred kolikou Adaptér na fľaše NUK a na fľaše AVENT Hygienická taška na uskladnenie a prenášanie Duálne použitie šetrí čas Duálna elektrická odsávačka materského mlieka Microlife BC300 Maxi 2v1 matkám úžasne šetrí čas. Vákuová technológia duálneho odsávania umožňuje odsať viac mlieka v kratšom čase ako bežné jednoduché odsávačky mlieka. Odsávanie mlieka z oboch prsníkov naraz je dokázateľne viac účinné a taktiež podporuje vyššiu produkciu materského mlieka.
Tommee Tippee nádobky na uskladnenie mlieka
Predám nádobky na uskladnenie mlieka, dajú sa priamo vložiť do kojeneckej fľaše Tommee Tippee. Nove, originál v krabici. Cena 4 eurá.
Ohrievač Tommee Tippee Easy Warm
2-3x použité Ohrievač Tommee Tippee Easi-Warm umožňuje rýchle a pohodlné ohrievanie dojčenských fľaštičiek a pohárov s príkrmami. Prístroj ohrieva mlieko aj príkrmy na teplotu tela bez rizika ohriatia na príliš vysokú teplotu. Mlieko aj príkrmy si tak zachovajú maximum vitamínov. Dve nastavenia umožňujú voľbu ohrievania vzhľadom na počiatočnú teplotu mlieka či príkrmu (izbová teplota x teplota z chladničky). Ohrievač udržiava požadovanú teplotu tak dlho, ako potrebujete. Pri ohrievaní 150 ml mlieka izbovej teploty trvá ohriatie na teplotu tela iba 4 minúty. Ohrievač je vhodný pre väčšinu dojčenských fliaš. Vhodné pre bábätká od narodenia. Cena nezahŕňa poštovné!