bazár, predaj, inzercia, predám

predám ohrievač strend pro

Kategória: Radiátory

predám ohrievač strend pro IFH03-150-G, 400V, max. 15 kW, elektrický
zakúpený v novembri 2022, používaný sporadicky 2 mesiace na stavbe
predám ohrievač strend pro
Podobné inzeráty
Plynový ohrievač Strend Pro GH08/ 4,2kW /izbový
Predávame plynový ohrievač Strend Pro GH08 - čisto nový (nepoužitý + krabica) - 4,2kW -izbový - 3 stupne vykurovania Výkonný plynový ohrievač Strend Pro je vhodný na vykurovanie rôznych vonkajších aj vnútorných priestorov. Vyznačuje sa nízkou spotrebou plynu, nezávislosťou na elektrickej energií a detektorom koncentrácie hladiny kyslíka. K dispozícií ponúka 3 úrovne vykurovania (4200 W, 2800 W, 1400 W), ktoré si môžete regulovať prostredníctvom praktického plynového regulátora. S ohrievačom Strend Pro budete v teple za každého počasia. Príslušenstvo: kolieska, regulátor tlaku 30 mbar a hadica.
Elektrický ohrievač Strend Pro BGP1917-30 / max. 3 kW
Predávame elektrický ohrievač značky Strend Pro BGP1917-30 - max. 3 kW - funkcia ventilátora - nový - krabica PARAMETRE: Napätie / frekvencia: 230 V / 50 Hz Výkon (kW): 3 000 W Nastavenie tepelného výkonu: 3 (43 W, 1 500 W, a 3 000 W) Prúd: 12,5-13,6 A Material rámu: polykarbonát + ABS plast Rozmery: 300 x 267 x 332 mm Prietok vzduchu: 510 m3/h Dĺžka prívodného kábla: 1,3 m Stupeň ochrany: IP20 Výhrevný priestor: 72 m3 Termostat proti prehriatiu: 100 °C Tepelná poistka: 121 °C
Elektrický ohrievač do kurníka, psej búdy - TF100 12V/80W
Elektrický ohrievač do kurníka, psej búdy - TF100 12V/80W s termostatom Elektrický ohrievač vhodný pre montáž do kurníku alebo psej búdy. Obsahuje zabudovaný termostat, ktorý ovláda kúrenie. V tejto sade zaisťuje vyhrievanie kovový ohrievač. Vykurovací výkon kúrenia 80W. V záruke, nevyužité, možná dohoda.
Elektrický olejový ohrievač LTC LXUG11
Predam 3 Kusy: Olejové ohrievače. Dokáže vyhriať miestnosť, kde chýbajú radiátory alebo nie sú dostatočne účinné. Nenahraditeľné pri poruche vykurovacieho systému. Ohrievač ponúka možnosť regulácie teploty a pracuje v 3 stupňoch výkonu. Zariadenie je z bezpečnostných dôvodov vybavené ochranou proti prehriatiu. Model má 11 vykurovacích rebier a výkon 2500 W. Princíp fungovania olejových ohrievačov je veľmi jednoduchý. Sú naplnené olejom, ktorý sa ohrieva pomocou elektrických radiátorov. Po zahriatí zostáva ohrievač dlho teplý aj po odpojení od elektrickej siete a nevysušuje vzduch v miestnosti vyžarovaním príjemného tepla. Môžu vykurovať veľmi veľké miestnosti a pracujú úplne ticho. - Zabudovaný termostat - Umožňuje rovnomernú reguláciu teploty - 11 rebier - ideálne na vykurovanie miestností - 3 úrovne výkonu (1000 W / 1500 W / 2500 W) - Tepelná ochrana, chráni pred prehriatím spotrebiča a je zárukou bezpečného používania - Kolieska a rukoväť: chladič sa dá ľahko prenášať (napr. do inej miestnosti) vďaka pohodlným kolieskam a rukoväti, ktorú možno stabilne uchopiť - Plynulá regulácia teploty - Maximálny výkon 2500 W - Ochrana proti prehriatiu - Ovládací rám - 4 otočné kolieska - Napájanie: 230V -50Hz Cena je za 1 Kus. len osobný odber, Nove Používane jednu sezónnu, dôvod predaja sťahovanie už nevyužijem.
Cosmic Beam Smart 24 infračervený ohrievač
Predam infracerveny ohrievac, ako novy, len pri manipulacii sa poskodilo upevnenie displejovej casti, na fotke trochu vidno tie skrutky ale drzi to. Pri rychlom jednani, dohoda na cene. Smart home: ovládanie cez WiFi a aplikáciu Klarstein App Experience pre Android alebo iPhone Silné teplo: efektívny infračervený sálavý ohrievač s výkonom 2400 W do interiéru aj exteriéru Príjemný ako slnko: IR ComfortHeat zohreje teba aj tvojich hostí zdravými infračervenými lúčmi predovšetkým počas chladných dní
Infračervený ohrievač 600W
Predám infrapanel s ovládaním na panely aleboaj mobilom cez wifi. Nový, zabalený, záruka 2 roky. Najväčšie výhody? Rýchle teplo: infračervené vykurovanie s výkonom 600 W Funkcia WiFi: ovládanie neobmedzeného množstva ohrievačov aj na cestách pomocou aplikácie Energetická efektívnosť: technológia Carbon Crystal Infrared umožňuje premenu 95 % energie na teplo Podľa princípu slnka: IR ComfortHeat pre maximálne príjemné teplo Vhodné aj do kúpeľní: s triedou ochrany IP24 je zariadenie chránené voči striekajúcej vode Ideálne pre alergikov: pracuje bez ventilátora, preto nespôsobuje vírenie prachu Popis produktu: Najnovšia technológia na vytvorenie príjemného tepla: Smart Wi-Fi Plus infrapanel prináša teplo do každej miestnosti veľmi efektívnym a priestorovo úsporným spôsobom. Infračervený ohrievač predstavuje revolúciu vo vykurovaní vďaka modernej technike. Veľmi plochý výhrevný panel možno zavesiť priamo na stenu alebo strop, vďaka čomu predstavuje maximálne priestorovo úsporné výhrevné riešenie. S výkonom 300 - 1200 W šíri k ľudskej pokožke veľmi príjemné infračervené teplo, ktoré je vyžarované cielene na osoby v blízkosti ohrievača. Vykurovací panel je zároveň veľmi energeticky úsporný: Vďaka technológii IR Comfort Heat sa premení až 95 % výkonu na tepelné vyžarovanie. S termostatom a premyslenými funkciami, ako sú WiFi a aplikácia, splní infračervený ohrievač aj tie najnáročnejšie požiadavky. Aplikácia, ktorá sa dá bezplatne stiahnuť, premieňa akýkoľvek smartfón na diaľkový ovládač, ktorý môže ovládať neobmedzený počet zariadení vďaka funkcii MultiCommand. Dokonca aj mimo domova je možné pomocou aplikácie ovládať a programovať ohrievače v sieti. Nastaviteľný týždenný časový spínač umožňuje programovanie časov kúrenia na každý deň týždni. A pretože zariadenie pracuje bez ventilátora, je ultra tiché vďaka technológii ZeroNoise Infrared a nevíri prach – čo z robí z tohto ohrievača ideálnu voľbu pre alergikov. Spustenie ohrievača je extrémne jednoduché: panel zavesíte na stenu alebo strop a následne ho len zapojíte do elektrickej zásuvky.