bazár, predaj, inzercia, predám

Predám opasok na závažia (záťažový opasok)

Kategória: Fitness, jogging

Predám opasok na závažia (záťažový opasok), vo veľmi dobrom stave, používaný. Viem ho poslať aj poštou na dobierku.

Materiál: neoprén, oceľ
Dĺžka: 72 cm
Šírka: 18 cm
Hrúbka: 7 mm
Dĺžka reťaze: 80 cm
Maximálne zaťaženie: 150 kg
Predám opasok na závažia (záťažový opasok)
Podobné inzeráty
Zatazovy opasok
Predám par krát použitý zatazovy opasok z decathlonu. Značka domyos. Vhodný na zhyby na hrazde alebo bradlach. Pôvodná cena 20e.
POSILŇOVACIA VEŽA INSPORTLINE PROFIGYM C75
Predam posilnovaciu vezu insportline c75 Posilňovacia veža inSPORTline Profigym C75 je perfektný posilňovací stroj na doma, ktorý smelo konkuruje profesionálnemu náčiniu! Ponúka stanovištia pre posilnenie prakticky celého tela, a to rovno v niekoľkých kombináciách! Napríklad odistením posilňovacích ramien môžete behom okamihu prepnúť z chest presse na pec deck. Najväčšiu všestrannosť potom zaisťujú kladky, na ktoré ľahko pripevníte aj ďalšie 2 adaptéry v balení a svoj repertoár cvikov tak ešte rozšírite. Ďalším parádnym doplnkom je odnímateľná opierka pre posilňovanie jednotlivých bicepsov - u tej si dokonca nastavíte aj výšku. Pre čo najväčšie pohodlie je možné upraviť aj polohu opierky chrbta. Potom je tu samozrejme klasická extenzia na predkopávanie. Všetky súčasti veže sú napojené na tehličkový systém závažia s celkovou záťažou 99 kg. Tehličiek je dohromady 13 a každá váži 6,9 kg. Základná doska potom váži 9 kg. Technický popis: viacúčelová domáca veža stanovištia pre posilnenie celého tela nastaviteľné posilňovacie ramená (chest press / butterfly) do uhlu -40° (smerom dovnútra) a +20° (smerom von) nastaviteľný systém závažia kryt pre odhlučnenie pohybujúceho sa závažia nastaviteľná výška bicepsovej opierky nastaviteľná hĺbka opierky chrbta možnosť pripojenia jednoručného adaptéra a popruhu na nohu / zápästie (súčasťou balenia) bezpečnostná zámka na závažie kvalitný oceľový rám so stabilnou základňou hmotnosť závažia: 99 kg (13 x 6,9 kg + 1 x 9 kg) ložiská v kladkách: 6202Z, vonkajší priemer 35 mm, vnútorný priemer 15 mm, šírka 11 mm rozmery: dĺžka 185 cm x šírka 126 cm (vrátane hornej kladky) x výška 213 cm výška sedla: 54,1 cm šírka zadnej rámovej trubky: 90 cm nosnosť: 136 kg (300 lb) kategória: H (EN 957) pre domáce použitie Veza je pouzivana 1rok.
činkové tyče a závažia
predám tyče a závažia na cvičenie, málo používané, všetko priemer 3cm - EZ chrómová tyč, dĺžka 120cm, cena:28€ - rovná tyč, dĺžka 170cm, cena: 35€ cementové závažia: 1,25kg (2ks), cena: 6€ 2,50kg (2ks), cena: 10€ 10kg (4ks), cena: 55€ liatinové závažia 5kg (2ks), cena 25€ prípadne cena dohodou
opasok na cvičenie kožený vl.xl
Predám nový opasok kožený MFB-301 Kožený opasok s karabínou vzpieračský opasok QUICK z dielne madmax opasok je určený do vysokej záťaže, vnútorná farba je zelená a vonkajšia čierna. Zdobí ho svietivo zelený nápis madmax. volat . Opasok je nový nepoužívaný stál 46 eur ale je mi veľký.
Opasok na záťaž , záťažový opasok
Predam Opasok na záťaž na bradlá a hrazdu. Kontakt sms alebo emailom
Olympijské kotúče , závažia
Predám zavazia na olympijskú tyč . Cena je 1,8 € / kg . V ponuke 20 kg , 15 kg , 10 kg zavazia . Priemer stredovej diery 51 mm. Bližšie info tel., sms, mail . Inzerát platný do zmazania .