bazár, predaj, inzercia, predám

Predám orbitrec Diadora

Kategória: Fitness, jogging

Predám eliptický trenažér Diadora, využívaný veľmi málo, má však dve chyby - nejde displej, niekto zručný by to však mohol vedieť spraviť, zrejme je tam len zlý kontakt, druhou je drobné poškodenie plastu (viď foto) - stalo sa to v lete z tepla, nakoľko bol prikrytý. Nič to však nemení na tom, že je plne funkčný.
Predám orbitrec Diadora
Podobné inzeráty
Orbitrec
Predám používaný orbitrec značky exifit.
VESLOVACÍ TRENAŽÉR
Predám veslovací trenažér značky Diadora. Prosím písať len mail, na tel. číslo nereagujem.
Rotopéd
Predám rotopéd Diadora Swing Evo, málo používaný.
Dres na silový trojboj a trhačky na zápästia rúk
Predám dres Titan S3 POWEER F6 3 PIV 46 na trojboj čiernej farby za 300€ bez poštovného. Predám dres SUPER CENTURION forges by TITAN IPF 40 VV/S na trojboj modrej farby za 300€ bez poštovného. Predám trhačky BIOTECH na zápästia rúk za 15 bez poštovného, predám trhačky POWER SPORT za 15€ bez poštovnêho. Predám posiľovací opasok KATSUDO za 30€ bez poštovného. Tovar zasielam len v rámci SR a až po uhradení ceny s poštovným vopred na účet.
predám kotúče, závažie, jednorúčky, činky
s dovozom pomôžem.. predám kotúče, závažie, jednorúčky, činky predám kotúče o váhach 0,5 1 1,25 1 1,5 2 2,5 3 a jednorúčky od 2 do 80kg v rôznych odstupňovaniach rozoberateľné prípadne aj na pevno, cena za kg 1,5e hriadeľ 10e/ks inzerát platí do zmazania prosím len volať prípadne prezvonte zavolám spať.
Predám činky
Predám náradie na silový tréning, kotúče priemer dier je 28mm, tyče,stojan,je tam aj tyč na cvik na hrazde, ľavice,jednorucky, dvojručná činka na tricepsy,nactavitelny stroj na báze kladiek cvik na brucho, závažie kotúčov je cca 164kg ktoré sa dajú kombinovať všetky sú najmenej po dvakrát plus sú na laviciach ktoré nepočítam je tam všetko na domáce fitko je to domáca výroba, stojan na činky sa dá celkom rozobrať predám iba celú zostavu v celku za 550€.rychle jednanie dohoda možná.