bazár, predaj, inzercia, predám

Predám paragliding príslušenstvo

Kategória: Letectvo

Rozpredám veci. 1. Prilba OZONE - použil som ju cca 5 x dokopy nebola na hlave viac ako 20 mimunit. Nastqvitelna. V zadnej casti.Kupoval som ju ani nie rok do zadu. Certifikovana.Pôvodná cena 140 e predam za 110 e...2. Vysielačka s príslušenstvom Baofeng použitá tiež dokopy 30 minút cena ako na fotkách 50 e.... 3. Pultik použitý raz asi 5 minút. Slúžil skôr v kufri ako kapsa na kameru a pod. cena 50 e... merač rýchlostí vetra 20 e....bloothot sluchadla Carneo S9 Boost s dobíjaním 50 e taktiež boli pouzite raz cca hodinku....a Fastbag zn. NOVA ak niekto lieta male kopce resp. chodi svahovať a niekolko krat startuje a je lenivý ako ja tak do tohto fastbagu date kridlo v karfiole aj so sedackou bez jej odpojenia a jednoducho si to vynesiete na ramenach. Je dostatočne veľký. Nebudem vysvetlovat pozrite si video .....kľudne píšte správu alebo email mobil
Predám paragliding príslušenstvo
Podobné inzeráty
Predám sedačku na paragliding
Predám sedačku na paragliding Karpofly Clever 2 + montážny pultík. Sedačka je v top stave nepoškodená
Paragliding, krídlo SWING MITO
Paragliding Predám krídlo SWING MITO S Flame, kategória EN A, rok výroby 2019 , vzletová hmotnosť 70 - 95 kg. Tech. Platnosť 7.1.2024. Krídlo je vo výbornom stave takmer nové nalietane len 1h. . balené listovaním na voľno, vhodné pre začínajúcich a pokročilejších pilotov, ktorí chcú pohodlné a bezpečné lietanie. Ku krídlu je technicky preukaz, manuál, ochranný obal a set na rýchlu opravu.
BGD MAGIC EN/LTF-A GEMINI velkost M rok vyroby 2023
dobry den predam uplne novy hybridny padakovy klzak vhodny na paramotor a paragliding velkost M bol iba 1x odtestovany, nalet 1hod. vhodne pre osobu vaziacu cca. 75 - 95kg kridlo je v 100% stave bez jedinej chybicky!! je to velmi bezpecne kridlo, vhodne pre zaciatocnikov. predavam ho za bezkonkurencnu cenu 1900€ viac info: tag: paramotor paragliding ppg kridlo padak klzak
Paragliding + vozík + padák + prilba s bluetooth
Predám paragliding vrátane vozíka, prilby s bluetooth a padáka. Cena 2200 Eur. Tel.
Požičiam krídlo na paragliding
Dobrý deň, požičiam padák - krídlo na paragliding Compact2M A-čko, s komplet výstrojom. Pre začiatocníkov pod dozorom aj s inštruktážou. Pre ľudí s leteckým preukazom aj samostatne. Cena je za 1 deň nezávisle od času používania. V prípade záujmu závisí realizácia hlavne od počasia, vetra, aj od skúseností, ideálne v okolí Nitry/západné Slovensko.
Predam PG sedacku SKY AXEL 2
Predam paragliding sedacku Sky Paragliders AXEL 2 velkost XL. nikdy nepouzite,nevybrate z batohu. Cena 240€ v pripade zaujmu prosim iba volať.