bazár, predaj, inzercia, predám

Predám -pianimo -Petrof ,plus husle,c.dohod,TEL:.

Kategória: Klávesové nástroje

Predám pianino Petrof,kval.-4/4husle komplet,dohod.len volať,po 16hod,do22hod,TEL:, /nie email!/
Predám -pianimo -Petrof ,plus husle,c.dohod,TEL:.
Podobné inzeráty
PETROF Klavir ručne signovany 1920
PETROF Klavir ručne signovany 1920 PETROF orginal ručne signovany 1920 J. Werner repas PETROF - starožitny klavir - reštaurovaný/velmi dob.stave Starožitny Klavir PETROF J. Werner Signovany 1920 piáno - Predám veľmi zachovalý – reštaurovaný starožitny klavír piáno zroku 1920 signovaný J. Wernerom, predaný medzi prvými Kusmi v novo nazvanej Pozsonyi -Bratislave. Klavír bol ladený pred 10 rokmi, určite by sa zišlo doladenie, ale hra veľmi pekne a jasne. Opticky aj technicky na vynikajúcej úrovni. Keby bol zaujem - posielam unikát v našej rodine 101 rokov na tom istom mieste ( s ustálenou teplotou a vlhkosťou v nefajčiarskom prostredí skladované a repasované výnimočne Piáno POZRI ďalšie inzeráty. KLIKAJ na môj profil; MENO aaaaaaaa osobný odber BA/pošta/Zásielkovňa ideálny vianočný, narodeninový, meninovy darček. napr pre …,,,, potešia každého :)) spojitosť: klavir Piáno starožitnosť hudobný nástroj
Klavír Petrof akord
Predám nádherné znejúci klavír/pianino Petrof akord s historickou hodnotou. Je z roku 1937. Výroba pian Akord byla zahájena ve firmě PETROF v roce 1919, v rušné poválečné době, kdy v Evropě vznikala jedna luxusní kavárna za druhou. Díky své robustní konstrukci a výraznému zvuku byla piana AKORD jako stvořená pro díla takových skladatelů a zpěváků jako byli Kurt Weill, Marlene Dietrich nebo Edith Piaf. Značka Akord patří do PETROF Brand Family a po sto letech od svého založení prožívá další úspěšné období. Je v dobrom stave, bol ladený dva roky dozadu a odvtedy nebol kvôli zaneprázdnenosti používaný. Kľudne môžete prísť pozrieť.
Nepremeškajte dovoz celá SR
petrof model 114 Hradec Králové Made in Czechoslovakia. Nástroj je v peknom prírodnom prevedení svetlý orech satén. Kvalitná klavírna mechanika od výrobcu Petrof. s príjemným hlbším ponorom kláves. Nádherná mohutnejšia akustika s krásnym basom a čistými vysokými tónmi. Klavír je po celkovom odborom servise. Táto značka Petrof je zaručená kvalita ktorá nesklame. V cene je dovoz celá SR ladenie klavíra na mieste a záruka. Viac informácií na telefónom čísle. klavír si môžete prísť osobne vyskúšať. Alebo objednať K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
Petrof najvyššia kvalita prázdninová cena
Petrof model 126 Chippendale Koncertný profesionálny klavír českej tradičnej renomovanej značky,exportný kus zo západu. prevedenie čierny satén. Perfektná klavírna mechanika s hlbokým ponorom kláves,jedná sa špičkovú abstraktovú mechaniku. Jedinečná koncertná akustika charakteristická pre reprezentatívnu modelovú radu 125 Petrof. Nástroj je po kompletnom odbornom servise. Garancia maximálnej spokojnosti. V cene dovoz celá SR ladenie klavíra a záruka. Viac informácií na telefónom čísle. klavír si môžete prísť osobne vyskúšať. Alebo objednať. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
Petrof 118 zaručená kvalita dovoz celá SR
Petrof model 118 Chippendale. Vysokokvalitný moderný klavír od českej renomovanej firmy Petrof v štýlovom prevedení snehobiely satén. Perfektná klavírna mechanika,nádherná mohutná akistika. Nástroj je po kompletnej renovácii. Garancia vysokej spokojnosti. Zdarma: doprava celá SR,ladenie klavíra na mieste a záruka. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka. Cena 4890 euro.
Bily Petrof 115II Chipp.Záruka 2 roky
Prodám bílé pianino Petrof model 115II Chippendale po odborném servisu od predesionální firmy zabývající se zn.Petrof .Záruka 2 roky a doprava do 100 Km zdarma.Cena 85 000 CZK