bazár, predaj, inzercia, predám

Predám plávacie/záchranné vesty

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám plavacie vesty 2xpoužité zn.elements.
1x detská záchranná vesta velkost Baby M do 30kg.
1x plávacia vesta velkost S/M do 60kg.
1x plávacia vesta velkost L/XL do 90 kg.
Cena za kus 25€
Pri odbere všetkých 3kusov cena 20€ za kus.
Predám plávacie/záchranné vesty
Podobné inzeráty
Predám oranžovú záchrannu detskú vestu Lalizas lifejacket 10
Predám oranžovú záchrannu detskú vestu Lalizas lifejacket 100N na vodné športy. Veľkosť na hrudník 60-70 cm a váhu 15-30 kg. Upínanie na telo pomocou zipsu, bezpečnostného pásu medzi nohami a na bruchu. Záchranné vesty 100N poskytujú lepšie prispôsobenie a maximálnu bezpečnosť a sú špeciálne navrhnuté tak, aby otočili užívateľa v bezvedomí smerom hore so zabezpečením hlavy pred ponorením pomocou veľkého flotačného nákrčníka. Záchranné vesty majú popruh na rozkroku proti vykĺznutiu. Zahŕňa jeden spojovací pás, píšťalku, plastový zips a reflexné pásky SOLAS. Koncové lano s plastovým gombíkom je upevnené na konci každého záchranného plášťa pre nastaviteľné použitie. Schválené podľa najnovších európskych noriem pre záchranné vesty 100N, ISO 12402-4. Všetky suroviny sú certifikované podľa ISO 12402-7 a ISO 12402 -8 pre vyššiu pevnosť, kvalitu a trvanlivosť. Súčasťou je aj píštalka pre prípad núdze. Stav ako nová, bola použitá 2 krát. Cena 30 euro.
Plávacie vesty X Elements Kanoe
Vodácka vesta určená pre turistov, školy, oddiely, vodácke požičovne alebo cestovnej kancelárie. Je vyrobená z veľmi odolných materiálov zaručujúce dlhú životnosť, vonkajší materiál má výbornú mechanickú odolnosť. Ergonomický strih vesty so zipsom v prednej časti zaručuje pohodlné obliekanie. Centrálny pás a doťahovanie na bokoch a cez ramená umožní presné zopnutie na telo každého vodáka. Vďaka optimálnej dĺžke doťahovacích popruhov je vesta veľmi variabilná. Vesta je vybavená reflexnými prvkami. Vesta je vhodná na kanoe, raftu, kajaku a i. je možné použiť aj v slanej vode. Pre správne použitie plávacie pomôcky zapnite zips a dopnite centrálne a bočné popruhy. Táto plávacia vesta je vyrábaná v súlade s EN ISO 12402-5 ako plávacie pomôcka s účinnosťou 50N. Vonkajší a vnútorný materiál: technická polyesterová tkanina so špeciálnou úpravou Vnútorná výplň: PE pena s uzavretou štruktúrou Vyrobené v ČR. Rôzne veľkosti : XS do 50kg, S - M do 60kg, L - XL do 90kg, XXXL nad 90kg. Farby : červená, zelená, modrá Vesty posielam aj na dobierku - kuriérom TOPTRANS + 6 €.
Detské záchranné vesty
Predám detské záchranné vesty viď foto .Ako nové .Cena 40€ za dve vesty .
4x záchranné vesty
2x plavacie (raft, windsurf, kayak, ...) 2x záchranné nafukovacie Tri boli použité raz, červená nafukovacia áno raz. Cenu ponúknite, určite sa dohodneme. Najlepšie osobný odber LV/BA Nivy
Predám 2ks - záchranné vesty
Predám raz použité záchranné vesty do 100kg. Cena spolu
Predám záchranné vesty
Predám nové záchranné vesty veľkosti M, L, XL cena pevná 30€/kus. Vrbové.