bazár, predaj, inzercia, predám

Predam podsedak IKEA

Kategória: Jedálenské kúty

nepouzivany, kupeny v dvoch farbach, tento som nevyuuzila, staci mi jeden
34x34 skor na mensie stolicky na balkon
cena 5 eur
Predam podsedak IKEA
Podobné inzeráty
NOVÝ rozkladateľný jedálensky stôl a 6 stoličiek, IKEA
Predám nepoužívaný kuchynský stolík a stoličky (6ks, verzia bez podsedákov) s názvom INGATORP / INGOLF (IKEA, všetky info sú na odkaze nižšie v popise). Sada je v novom stave, zabalená v krabiciach. V prípade vážneho záujmu, zmeriam vám rozmery krabíc a môžete si tiež sadu na mieste rozložiť a skontrolovať si ju. Celú sadu predávam za 480€, aktuálne stojí v IKEI 680€. Viac info, fotky, rozmery a aj video nájdete na tomto odkaze stránky IKEA:
Textile  Ikea
Predam obrusy 14 kusy Ikea seda farba, 35×130 4 euro/kus. Predtieranie 35×45 10 kusov 1 euro/kus. NOVE
Ikea stol Ekedalen
Predam kratko pouzivany rozkladaci jedalensky stol z Ikea, Ekedalen 180/240cm Velmi dobry stav, jeden skrabanec(vid fotka) ktory vidno len z uhlu.
jedálenský stol a stoličky
Predám okrúhly rozkladací jedálenský stol so 4 stoličkami. Predaj možný aj zvlášť. Stol je velmi zachovaný, používaný zvacsa s obrusom a prestieraním, materiál pravdepodobne buk, výrobca ikea. V zloženom stave pre 4 osoby, možné rozloženie pre 6-8 osôb vsunutím stredového dielu, stol je v takom prípade oválny. Stoličky sú vypletané, na výplete sú známky používania- zájdené, nie poškodené. Konštrukcia bez chýb. Výrobca tiež Ikea. Vyplet odporúčam buď profesionálne vytepovat alebo pripadne vymeniť. cena za stol 150€, stolicky 15€/ks. Pri odbere všetkého spolu 200€. Osobný odber Smolenice, po dohode mozna aj Trnava.
IKEA rozťahovací jedálenský stôl 175/218/260+ 6ks stoličiek
IKEA rozťahovací jedálenský stôl s konštrukciou z masívneho dreva 175/218/260x95cm pre 6 až 10 osôb vo výbornom stave Dve samostatne sa skladajúce prídavné diely sa dajú ľahko zasunúť, aby sa stôl predĺžil, a rovnako ľahko sa odoberú a zastrčia pod dosku stola, keď vaši hostia odchádzajú domov. Tmavohnedá stolová doska má vrchnú vrstvu dyhy z tvrdého dreva, ktorá je morená aj lakovaná, aby bola odolná a aby umožnila presvitať prírodnej drevenej textúre. 6ks čalunených stoličiek: Šírka: 46 cm Hĺbka: 52 cm Výška: 83 cm
Ikea stol
Predáme pol roka používaný jedálenský stôl zakúpený v obchodnom dome IKEA. Stôl je vo veľmi dobrom stave bez poškodenia možnosť roztiahnutia, Dôvod predaja priestor a zmena . Cena 300 € poprosím kontaktovať len v prípade naozaj vážneho záujmu a osobný odber Bratislava staré mesto.