bazár, predaj, inzercia, predám

Predám porcelánový čajník + cukornička

Kategória: Sklo, keramika

Predám značený porcelánový čajník a cukorničku. Výška čajníka bez vrchu 18cm, s vrchom 24cm-15eur. Priemer cukorničky je 9cm-10eur. Odber možný v BA alebo poštou.
Predám porcelánový čajník + cukornička
Podobné inzeráty
Čajník a džbán - Burleigh, porcelán
Mám na predaj čajník anglickej kvalitnej originál značky Burleigh. Materiál - porcelán. Čajník má na prednej aj zadnej strane lúčne kvety. Čajník je pekný a kvalitný. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena čajníka je 110 eur. Kto pozná anglickú značku kvalitného porcelánu Burleigh, tak vie, že ceny sú dosť vysoké. Čajník je v zľave. Posielam balík ako pozor sklo. Najlepší by bol osobný odber. Mám na predaj aj džbán z tej istej kolekcie. Anglickej značky Burleigh. Materiál - porcelán. Džbán má po celom svojom obvode lúčne rôzne kvety. Džbán je vysoký 10,5 cm. Priemer otvoru je 7 cm. Objem džbánu je 300 ml. Na fotkách, teda na džbáne sú akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi džbán nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Na džbáne to nie je. Džbán je pekný, kvalitný. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Cena džbánu je 40 eur. Kto pozná anglickú značku kvalitného porcelánu Burleigh, tak vie, že ceny sú dosť vysoké. Džbán je v zľave. Posielam balík ako pozor sklo. Najlepší by bol osobný odber.
Dizajnový čajník - objem 2l - úplne nový
Predám úplne nový dizajnový keramický čajník bielej farby s objemom 2 litre. Čajník je možné umývať v umývačke riadu, nerezové uško je odnímateľné. Čajník je vhodný aj ako pekný darček. Pôvodná cena 49€; predajná cena: 15€.
Porcelánová súprava 5+5+1+1+1
Predám súpravu 5 širších šálok na čaj, kávu s podšálkami+ cukornička a mliečnik nepoškodené. Šírka šálky 10cm. Čajník má poškodené hrdlo. Pekne tvarovaný, vhodný aj ako dekorácia s kvetmi... Cena za 5+5+cukornička a mliečnik- 19€. Veľký čajník aj samostatne - 4€, Kont. mailom.
SADA čajník, mliečnik, cukornička
Predám sadu čajník, mliečnik, cukornička, spolu za 10 eur
Romantická čajová súprava - NOVÁ
Úplne nová, nikdy nepoužitá 16 ks súprava na čaj z jemného porcelánu. Modrý kvetinový dekor a ručne nanášaná zlatá linka navodzujú pocit Ďalekého východu. Rozmery: tanierik 15 cm, šálka otvor 10,5 cm h 7 cm, čajník celková šírka 25 cm h 16,5 cm, cukornička š 12,5 cm h 13 cm. Vek: 90te roky, krajina pôvodu: Slovensko. Určenie: slávnostné stolovanie Súpravu tvorí 6 šálok, 6 podšálok, 1 cukornička s vrchnákom, 1 čajník s vrchnákom Stav: bez oťukov, bez vlásočníc, jediná nedokonalosť jemná prasklinka na ušku čajníka (viď posledné foto s fotkami s porcelánom). Hodí sa do rôznych štýlov, napr. Shabby chic, provensal, classic chic, "štýl" Downton Abbey/Bridgerton/The Crown apod. Ak by ste mali záujem aj o sadu úplne nových lyžičiek (6 ks) ich cena je 15 €, čiže dokopy by to bolo 75 €, ich cena zakúpené samostatne, bez setu, 19 €. Možný osobný odber Bratislava Rača alebo Nové mesto. Viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno kde sa zobrazia všetky moje. V prípade záujmu píšte správu cez formulár alebo volajte, na sms nereagujem.
Mocca kávová súprava - Karlove Vary
Porcelánová, mocca kávová súprava, značená - Karlove Vary. Pozostáva: 1 x kanvica/čajník, 1 x cukornička, 1 x mliečnik, 5 x šálka, 5 x tanierik. Rozmery: čajník - výška 22 cm, mliečnik - výška 11 cm, cukornička - výška 11 cm, šálka - výška 4,5 cm, tanierik - priemer 12,5 cm. Stav: na jednej šálke oťuk - zohľadnené v cene /viď foto/, ostatné kusy bez oťukov, pár čiernych bodiek z výroby. Cena + poštovné. Pošlem po prijatí platby poštovného na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.