bazár, predaj, inzercia, predám

predám prehrávač Fiio M15

Kategória: Ostatné audio video

Pre viac info ma kontaktujte cez email, a obratom vám zašlem link so všetkými ďalšími informáciami.
tel. č. vymyslené.
predám prehrávač Fiio M15
Podobné inzeráty
FiiO M5 prehrávač
Kúpim FiiO M5 prehrávač. Dca č.t.
Predám multimediálny prehrávač Not TV
Predám plne funkčný multimediálny prehrávač Not TV. Prehrávač sa pripája k TV pomocou HDMI kábla. Prehrávač má USB vstup, tým je prehrávač Not TV ideálny aj na dovolenku, kde je možné do TV pripojiť prehrávač, vložiť flashku a už len počúvať hudbu, či pozerať film. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
iBasso DX240
Zdravím, predám hudobný prehrávač značky iBasso, model DX240. Prehrávač je v perfektnom stave, plne funkčný, bez akýchkoľvek škrabancov - používaný bol len na domáce počúvanie hudby a batéria bola stále nabíjaná len do 80%. Prehrávač bol kupovaný na jeseň minulého roka v zahraničí (v SR ho nepredávajú), je v pôvodnej krabici, so všetkým pôvodným príslušenstvom, vrátane ochranného obalu a dvoch ochranných fólií na displej. V prehrávači je nainštalovaný najnovší zosilňovací modul AMP8 mk2s, pôvodný modul je priložený v krabici. K prehrávaču tiež priložím 128GB microSD kartu. Dôvod predaja: prehrávač som pôvodne nechcel predávať, nakoľko je ho ťažké zohnať a je to jeden z najlepších prehrávačov na trhu, má Android 11, ďalší operačný systém Mango, osemjadro a 4GB ram - vôbec neseká, vysokovo detailný desktopový čip ESS 9038Pro (na nerozoznanie od Fiia M17), skoro 1W výkonu na vyrovananý výstup a je ľahučký, váži len 200 gramov; medzičasom som však prešiel na DX320-ku, ktorá je s AMP12 modulom ešte výkonnejšia a ešte lepšie rozohrá veľké planárne slúchadlá - odvtedy som tento prehrávač prestal používať. Kontakt: telefón/email.
FiiO Q5 s Sluchadlový zosilnovač s DAC
Predam zánovný sluchadkovy zosilovac s prevodníkom 1 baterka nová, druha hrala par hodín, stale 100% komplet balenie 1x Coax +. Toslink optical prevodník dual chip 1x Line OUT Fix (super zvuk pre audio zariadenia) USB dac High quality Headphone system Pôv. cena 399,- ponuka bude pridana aj na ebay, tu platí do zmazania
Predám CD prehrávač JVC XL V142
Predám CD prehrávač JVC XL V142(rovnaký ako JVC XL V141TN) v peknom, funkčnom stave. Prehrávač má prekvapivo dobrý zvuk. Technické parametre: THD 0,0025%, signál/šum: 106dB, dynamický rozsah: 98dB, frekv. pásmo 2-20000Hz. Osobne LV, VK alebo po dohode s poštou. Na SMS nereagujem
Predám CD prehrávač JVC XL V120
Predám CD prehrávač JVC XL V120 (posledný typ CD prehrávača od JVC z roku 1997) v dobrom, funkčnom stave. Prehrávač má pekný detailný zvuk. Vrch má menšie škrábance, predok je peknom stave-viď. fotky. Technické parametre: THD 0,006%, signál/šum: 100dB, dynamický rozsah: 95dB, frekv. pásmo 4-20000Hz. Osobne LV, VK alebo po dohode s poštou. Na SMS nereagujem.