bazár, predaj, inzercia, predám

Predám ramennú opierku 1/8 a 1/4 a 1/2

Kategória: Sláčikové nástroje

Opierky sú nové, nepoškodené.
Husľová ramenná opierka 1/8 pre violu a 1/4 a 1/2 husle ( prípadne mám i pre 4/4 veľkosť viole alebo huslí )

Kontakt:
Predám ramennú opierku 1/8 a 1/4 a 1/2
Podobné inzeráty
Predám ramennú opierku 3/4 a 4/4
Opierky sú nové, nepoškodené. Husľová ramenná opierka Valencia VSR 200 3/4 pre violu a 3/4 husle ( prípadne mám i pre 4/4 veľkosť viole alebo huslí ) Kontakt:
Husle 4/4
Predám veľmi zriedkavo používané husle ako NOVÉ kupované v muziker: Natiahnuté majú struny Vision. Mám k nim aj ramennú opierku. LEN osobný odber.
Pavúk na husle 1/4 a 1/8 / 100% stav
Pavúk na Veľkosť husľovej opierky 1/4 a 1/8. Plecná opierka na husle (pavúk) pre veľkosť huslí 1/4 a 1/8, je vyrobená z kvalitných materiálov vrátane odľahčenej kovovej základne. Jej vytvarovaním, nastavením výšky, šírky a sklonu sa dosiahne celoplošný kontakt opierky s plecom hráča, a tým sa zabezpečí prirodzené a správne držanie chrbtice. Antirezonančná povrchová úprava tlmí zvuk prenášaný z korpusu huslí na opierku a zároveň jej dáva elegantný vzhľad.
Predam cele husle 4/4 Pekny majstr.kusok1909
Predám cele husle od Nemeckeho majstra vynikajuci vvazeny ton pekne zihovane moznost osobneho odberu. puzdro slak. Cena 350 dohodov
Predám nové detské husle kompletný set z dreva
Predám nové detské husličky Set je úplne nový, nepoužívaný. Huslový set: Predná doska - smrek Boky a zadná doska - javor Krk - javor Kobylka - javor Set obsahuje husličky, slák, kolofóniu a púzdro. Husle sú vhodné i pre začiatočníkov. Záruka: 24 mesiacov Pôvodná cena 129 € , teraz za 99 € Možný osobný odber v Bánovciach nad Bebravou v Bratislave ( prípadne v Novom meste nad Váhom, Piešťanoch, Hlohovci, Trnave, Senci, Dunajskej Strede, Galante, Nitre alebo v Topoľčanoch ) alebo v Žiline ( prípadne v Bytči, Považskej Bystrici, Novej Dubnici, Ilave, Trenčíne, Martine alebo v Prievidzi ) Prípadne zašlem kuriérom.
predám husle
predám husle 6 ks 1 celé,4ks 3/4,1ks polky cena 50€ ks, pri kúpe spolu zlava, na sms neodpovedam