bazár, predaj, inzercia, predám

PREDÁM REZAČKU - NA MRAMOR A ZÁMKOVÉ DLAŽBY

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

predám vo veľmi dobrom stave - vodou chladenú rezačku na mramor, zámkovú dlažbu a obkladačky, v prípade aj rez železa, dreva (závisí od typu kotúča),príkon 380v vysokootáčkový motor, 40 cm kotúč, chladenie vodou, paka na plynulý rez alebo fixácia na určitú výšku/hĺbku ,posuvny vozik na kolieskach pre manipuláciu, rozmery stroja .D-210cm, Š-120cm,V-180cm, je plne funkčná, treba vidieť je maximálne spoľahlivá!!! predávam ho len kvôli tomu že ho nevyužívam + zadarmo diamantový kotúč 40 cm
PREDÁM REZAČKU - NA MRAMOR A ZÁMKOVÉ DLAŽBY
Podobné inzeráty
PREDÁM- KAMENÁRSKÉ VYBAVENIE kompletné na pomníky a náhrobky
PREDÁM- KAMENÁRSKÉ VYBAVENIE kompletné na pomníky a náhrobky (predáva sa všetko aj samostatne !!! ) ručná brúska , bezpečnostné trafo 400v , formy (šalovačka na pomniky) , stoly na odliatky kovový hrube massivna konstrukcia I-U profil , rezačka na mramor , svorky truhlárské , manipulačný vozík, koza podpera , forma na betonový stôl , všetko je funkčné , viac foto viem poslať mailom , cena dohodou po telefone , prevadzka je v (Moldava nad Bodvou )
rezačka na papier
Predám funkčnú elektrickú rezačku papiera IDEAL šírka rezu 55 cm. Pridám 3 ks náhradých nožov. Cena 250 ,- €
Rezačka na trubky
Predam rezačku na trubky...
KOTLIK 30  a 60 LITROVY  ALBA RE 22 Osobne Alebo Poštou
Dobry den. Pozri dalšie moje inzeraty. Stlač v inzerate nižšie na meno Gastrotovar a zobrazia sa ti všetky moje gastro inzeraty. Predam osobne alebo pošlem aj poštou. Popis : Predam za symbolicku cenu maly 30 litrovy kotlik na robot Alba RE-22. Cena : kotlik maly 30 Litrovy = 160 Eur. Predam za symbolicku cenu velky 60 litrovy kotlik na robot Alba RE-22. Cena : kotlik velky 60 Litrovy = 180 Eur. Pozri foto. Ak nahodou nebudem dvihat mobil pravdepodobne nebudem ho mat pri sebe a ozvem sa na Vaše zmeškane hovory alebo zmeškane SMS hned ako to bude možne. V pripade zaujmu o kupu maleho 30 litroveho kotlika alebo velkeho 60 litroveho kotlika na robot Alba RE - 22 pište,volajte ... Dakujem ..........
Predám vybavenie reštaurácie
Predám vybavenie reštaurácie Predám výrobník ľadu, umývačku riadu barovú aj kuchynskú, nárezák, plynovú fritézu, varnú stolicu, nerezové stoly a mnoho iných ... napíšte, pýtajte sa, určite sa nájde ... Inzerát je platný do zmazania!
Predám eKasu a mini Pc F2
Predám ekasu 2ks s displejom, je nutná len výmena úložiska pre Finančnú správu (cena výmeny 200€ ktorá je nevyhnutná). Predám PC mini F2 vhodný pre prevádzku, napojiteľné na monitor.