bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rodinný dom - chalupu v obci Buková-KOPANICE

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame na predaj starý, vidiecky, rodinný dom v obci Buková, časť Horné kopanice. Dom je vhodný skôr ako chalupa, rekreačná chata,rodinná farma, avšak na liste vlastníctva je definovaný ako rodinný dom.
DOM: V rodinnom dome sa nachádzajú 4 izby, kuchyňa, malá chodba, komora, kúpeľňa s WC a miestnosť na náradie s prístupom na povalu. Za domom je samostatná miestnosť pre hydinu a dobytok, ktorá môže slúžiť ako úschovňa na drevo, náradie a podobne. Dom bol postavený v roku 1940. Potrebuje rekonštrukciu, je postavený z pálenej aj z nepálenej tehly, na kamenných základoch.Možnosť dotácie na zateplenie, výmenu okien,atď.
Dom je napojený na elektrinu s vlastným elektromerom priamo v dome. Nehnuteľnosť je pripojená na miestny prívod vody z horského prameňa, ktorý nie je spoplatnený. Kúrenie je na tuhé palivo.
POZEMOK: Rozloha pozemku – zastavaná plocha a nádvorie je 1062 m2
Zastavaná plocha domu: 185,4 m2
Úžitková plocha domu je: 148m2 /rovnakú výmeru má aj podkrovný priestor- pochôdzna povala/

CENA: 229 000,-EUR

LOKALITA: Obec Buková sa nachádza v Chránenej krajinnej oblasti Malé Karpaty a je známou rekreačnou oblasťou, vďaka vodnej nádrži Hrudky (rybolov a individuálna rekreácia) a vďaka peknej okolitej prírode.
Rodinný dom sa nachádza v katastri obce Buková v pokojnej časti Horné kopanice, vzdialenej 4 min autom a 27 min. pešo (1,7km) od obce. Nad domom je výhľad na hrad Korlátko, Bradlo. Táto časť je veľmi príjemnou lokalitou pre turistiku, cykloturistiku/ Štefánikova cyklomagistrála/, jazdenie na koni /v susedstve sa nachádza jazdecký klub/, poľovníctvo a hlavne oddych v prírode pri lese.
Vzdialenosť autom od Bratislavy je 60 km časovo dlhšou trasou a 80 km po diaľnici. Od Trnavy je vzdialenosť 27km.
Predám rodinný dom - chalupu v obci Buková-KOPANICE
Podobné inzeráty
Rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite na Podkylave
Reality Kopanice ponúka na predaj takmer úplne zrekonštruovaný a zariadený rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v obci Podkylava, okres. Myjava. Dom je vhodný ako na trvalé bývanie tak aj ako rekreačná nehnuteľnosť - chalupa. Dom je situovaný v tichej časti, mimo hlavnej cesty. Dom prešiel výraznou rekonštrukciou cca pred 5 rokmi. Súčasťou rekonštrukcie bola výmena okien (trojsklá), podláh s podlahovým kúrením - nové radiátory, nový kotol na pelety, kompletná rekonštrukcia kúpeľne s bezbarierovým sprchovým kútom. Výmena strechy na dome (+ zateplený strop) a čiastočne na technických budovách - garáž, dielňa. Súčasťou pozemku je aj stodola, ktorá vyžaduje rekonštrukciu. Dom pozostáva z dvoch izieb a veľkej kuchyne s jedálňou. Súčasťou je kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, veľká špajza s vchodom na povalu, kotolňa a predsieň s možnosťou veľkej šatníkovej skrine. Voda je obecná s novou prípojkou, plus je na pozemku kopaná studňa, kúrenie je ústredne (čiastočne podlahové + radiátory), kanalizácia - seprik. Úžit. plocha: 100 m2 Plocha pozemku: 2624 m2 Dom je kúpou voľný. DOSTUPNOSŤ: MYJAVA 14 km, PIEŠŤANY 20 km, BRATISLAVA 100 km, TRENČÍN 46 km. Reality Kopanice pre vás zabezpečí kompletný právny servis prostredníctvom právnickej kancelárie, katastrálny servis, prípadné financovanie hypotekárnym špecialistom. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií.
Rodinný dom v Kostolnom
Uprostred malebných Kopaníc, na mieste, ktoré zachováva tradície a odkazuje na minulosť nájdete vidiecky dom po ktorom túži každý kto chce uniknúť ruchu veľkomesta, spomaliť, načerpať energiu a obnoviť svoj vnútorný pokoj. Hľadáte miesto, pre seba a svoju rodinu alebo miesto pre svoj podnikateľský zámer v podobe gurmánskych aktivít, meditačného centra alebo miesto pre motivačných či transformačných spíkrov, kde nájdete ticho, pokoj a energiu na realizáciu svojich aktivít? V Kostolnom, na úplnom kraji Myjavských kopaníc sa nachádza kompletne zrekonštruovaný vidiecky dom, ktorý vám toto všetko poskytne. Rekonštrukcia prebehla v posledných dvoch rokoch a bola naozaj rozsiahla. 7-izbový dom pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek a plne obytného podkrovia. Dispozičné riešenie domu pozostáva z prízemia a podkrovia. Úžitková plocha prízemia je 131 m2 – na prízemí sa nachádza chodba, technická miestnosť, kuchyňa spojená s obývačkou, 2 x kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, 4 x izba a 2x schodisko na podkrovie. Úžitková plocha podkrovia je 98 m2 – v podkroví je veľká obývacia izba, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom a dve izby. Obvodové múry: pálená/nepálená tehla 60 cm. Dom je napojený na plyn, elektriku s novými sieťami a obecný vodovod, na pozemku sa nachádza aj studňa, kanalizácia: septik. Vykurovanie je zabezpečené novým plynovým kotlom, novými radiátormi Korado + podlahovým kúrením v kúpeľniach. V samostatnej bytovej jednotke sa nachádzajú kanadské krbové kachle na dotvorenie vidieckej atmosféry. Strecha je nová – Bramac, zateplená so strešnými oknami. Na konci domu sa nachádza zastrešená terasa (20m2) a následne predpripravený ďalší priestor pôvodne zamýšľaný ako vidiecka stodola napr. na malé svadby alebo podobné rodinné eventy v exteriéri s dokonalým cateringom alebo pri využití domu čisto len pre rodinu ako priestor vhodný napríklad pre nadzemný bazén. Myjavské kopanice a celkovo kopaničiarsky región je veľmi populárna chalupárska oblasť na západnom Slovensku, ktorá sa rozprestiera medzi Malými a Bielymi Karpatami na Myjavskej pahorkatine. Hlavnými centrami sú mestá Myjava, Stará Turá a Brezová pod Bradlom. Rozloha pozemku je 975 m2. Dom je kúpou voľný. Cena: 269 tis. eur DOSTUPNOSŤ: MYJAVA 13 km, PIEŠŤANY 29 km, BRATISLAVA 100 km, TRENČÍN 42 km. Reality Kopanice pre vás zabezpečí kompletný právny servis prostredníctvom právnickej kancelárie, katastrálny servis a prípadné financovanie hypotekárnym špecialistom. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií.
NA PREDAJ: pozemok 100m2 s novostavbou chaty pri VN Buková
* * * * * A V I L A * * * * * Na predaj pozemok 100m2 s novostavbou chaty pri VN Buková. Chata: - novostavba - potrebné z vnútra zatepliť - podlahová plocha 50m2 - plastové okná - plechová strecha - vymurovaný komín - možnosť kúrenia v kachliach - ku chate je pristavená praktická zastrešená terasa prístupná kovovými schodmi Pozemok: - výmera 100m2 v osobnom vlastníctve z toho 20m2 spoluvlastnícky podiel na príjazdovej ceste - oplotený - možnosť parkovania autom na pozemku - vstupná kovová bránka a dvojkrídlová kovová brána Inžinierske siete: - voda - elektrina Výhody: - v blízkosti je VN Buková - možnosti rybolovu, vodných športov, turistiky, hubárčenia - krásne okolie Malých Karpát s pekným výhľadom na zrúcaninu hradu Ostrý Kameň CENA: 32 100 € Cena je konečná a zahŕňa komplet právny servis, ako aj náklady na vypracovanie zmluvnej dokumentácie, poplatky za overenie podpisov u notára a taktiež poplatok vkladu do katastra v hodnote 66,- €. Bližšie informácie Vám poskytnem telefonicky.  Alexander Bednárik mob: Trnava mail: a.bednarik@
Jedinečné rodinné sídlo s veľkým pozemkom pri Kunovsk
Ponúkame na predaj jedinečný rodinný dom s veľkým pozemkom pri Kunovskej priehrade v Senici. Tento objekt má v sebe kus histórie, už v polovici 19. storočia fungoval ako lisovňa. Je vhodný na rodinný dom, chalupu a vďaka veľa zelene a priestoru tiež na pestovanie, chov či obchodnú prevádzku. Moderne zariadený interiér pozostáva z rozľahlého vzdušného prízemia a podkrovia s dvomi izbami. Na prízemí sa nachádza laminátová podlaha a zaujímavý obklad stien, imitácia travertínu. V kuchyni je štýlová zeleno-zlatá stierka. Vkusný interiér dopĺňajú modré keramické kachle. Na poschodí sú dve izby s laminátovou podlahou a tatranským profilom. Dom je celý podpivničený. V týchto priestoroch sú dve miestnosti, vináreň s dreveným posedením a pôvodná klenbená pivnica, vhodná na uskladnenie vína. Vonkajšia fasáda je vo francúzskom štýle decopierre. Rozľahlý pozemok je spevnený svahovými tvárnicami s levanduľovými záhonmi, niekoľkými okrasnými aj ovocnými stromami. Rekreačná oblasť Kunov je prímestská časť okresného mesta Senica. Jej dominantou je Kunovská priehrada vhodná na kúpanie, relax, vodné športy či rybárčenie. Senica disponuje plnou občianskou vybavenosťou, MŠ, ZŠ aj viacerými strednými školami. Je tu niekoľko obchodných domov, poliklinika, odborní lekári (pediatri, gynekológovia, zubári...), tiež vlaková aj autobusová stanica. Rovinaté mesto má výborné predpoklady na cykloturistiku, trasy sú napojené na rôzne atraktívne lokality na Záhorí tiež na Myjavské kopanice. V meste je niekoľko športovísk, plaváreň, tenisové kurty, obľúbený golfový areál PENATI GOLF RESORT je vzdialený 6 kilometrov. V okolí je turisticky zaujímavá Záhorská galéria v Senici, bazilika v Šaštíne, či rekreačné stredisko Gazárka. Bratislava je vzdialená len 86 kilometrov. Hraničný priechod do Českej republiky Holíč - Hodonín je vzdialený 28 km, rakúsky priechod Moravský sv. Ján – Hohenau 39 km. Obytná plocha: 200 m2 Plocha parcely: 3225 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: centrálny plynovod Odpady: žumpa bez prepadu Voda: studňa a vodovod Kúrenie: ústredné-plynové Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: chalupa, dom Umiestnenie: - Rok výstavby: 1841 Rok poslednej rekonštrukcie: 2011
Predaj chalupa, rodinný dom, 220 m2, Terňa, Hradisko
Ponúkame na predaj 1-podlažný rodinný dom, chalupu zastavaná plocha 240 m2, úžitková plocha 220 m2 so sedlovou strechou na rovinatom pozemku o veľkosti 400 m2, pod lesom, lokalita Hradisko, Terňa, okr. Prešov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE:  - výmera pozemku: 400 m2 - jedná sa o rodinný dom, chalupu, riešený ako jednopodlažný, 3 - izbový, zastavaná plocha 240 m2, úžitková plocha 220 m2 - stavebný materiál - tehla, kameň, strecha sedlová - plech - okná - drevené futrované pôvodné s drevenými vnútornými špaletami - kúrenie - kachľové pece, kozub, akumulačné pece - ohrev vody - elektrický bojler    - podlahy: kuchyňa, izby - drevené podlahy - dyle, kúpeľňa, WC, predsieň - dlažba - dispozícia domu:   - veranda, predsieň, obývacia kuchyňa, priestranná obývacia izba s kozubom, 2 spálne, kúpeľňa s WC, komora - pred domom sa nachádza krytá terasa z ktorej je vstup do predsiene s drevárňou - pod strechou sa nachádza využiteľný pôjd so vstupom po rebríku z vonkajšieho prostredia - dom sa predáva aj s nábytkom a vybavením (podľa dohody) INŽINIERSKE SIETE:   - elektrina 220 V, 380 V - voda - vlastná studňa DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - dom sa nachádza v tichej lokalite v zástavbe rodinných domov, v blízkosti - zastávka SAD - energetický certifikát: neuvedený UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na adrese ponuky@  Môžete nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Pozemok s chatkou v OV pri priehrade v obci Buková
Ponúkame Vám na predaj rekreačný pozemok vo vyhľadávanej lokalite pri priehrade v obci Buková. Pozemok je o výmere 165 m2 a šírke pozemku od ulice 10 metrov. Na pozemku sa nachádzajú dve unimobunky s toho jedna je zo súpisným číslom a na LV vedená ako rekreačná chata. Pozemok je svahovitý, vzdialený od vodnej nádrže cca 50 metrov. Na pozemku sa nachádza vodovod, kanalizácia a elektrina. Pozemok ponúka možnosť stavby samostatne stojaceho objektu s polozapusteným suterénom. Lokalita vodnej nádrže Hrudky je obľúbené turistické miesto vhodné na hubárčenie a rybolov. Kúpa nehnuteľnosti je možná iba v HOTOVOSTI. Výhody: - obľúbená lokalita - výhľad na vodnú nádrž, vrch Záruby - IS - osobné vlastníctvo