bazár, predaj, inzercia, predám

PREDÁM RÓZNE STAROŽITNOSTI

Kategória: Starožitnosti

Predám veĺké množstvo róznych starožitnosti pre potešenie za minimálne ceny,nepoškodené cca 1000 ks.Ceny sú na foto.Posielame na dobierku.V BA osobne.Možnosť predaja v celku za dohodnutú cenu.
PREDÁM RÓZNE STAROŽITNOSTI
Podobné inzeráty
starožitnosti + sklo + porcelán + obrazy na predaj...
ponúkam na predaj mix rôznych kvalitných starožitností a obrazov...cena dohodou...všetky predmety v TOP stave kvality bez akýchkoľvek poškodení...možnosť poslať poštou po platbe vopred na účet !!! + poštovné...alebo výmena za iné starožitnosti...ponúknite...uvítam osobný odber Heľpa okres Brezno...kde je ešte na výber z cca 90 ks rôznych maľovaných obrazov slovenských - českých a svetových profi maliarov a okolo 300 kvalitných a hodnotných starožitností pre každého zberateľa...Ďakujem a prejem všetkým pekný deň...s pozdravom zberateľ Blue Angel Sedrik...
Starožitnosti rôzne
Predám rôzne starožitnosti Treba prísť a povyberať si
Rôzne starožitnosti č.1
Predám rôzne starožitnosti. Viac foto na vyžiadanie. Ceny ponúknite. Obhliadka a odber možný v Handlovej, prípadne v Partizánskom.
Rôzne starožitnosti č.3
Predám rôzne starožitnosti. Viac foto na vyžiadanie. Ceny ponúknite. Obhliadka a odber možný v Handlovej, prípadne v Partizánskom.
Rôzne starožitnosti č.2
Predám rôzne starožitnosti. Viac foto na vyžiadanie. Ceny ponúknite. Obhliadka a odber možný v Handlovej, prípadne v Partizánskom
Kúpim starožitnosti
Kúpim rôzne starozitnosti Obrazy, porcelan a rôzne bytové doplnky Ponúka platí pre celé Slovensko starozitnosti1900@