bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rozobratú starú stodolu

Kategória: Chalupy, Chaty

Predám staré dosky a hranoly zo stodoly, na predaj je aj stará škridľa. Hranoly sú z dubového dreva, krov je zo smreku. Dosky na stodole sú opálené slnkom. Stodola je rozobratá. Predám aj jednotlivé časti samostatne. Cena dohodou. Stodola sa nachádza v katastri obce Tašuľa (okres Sobrance). V Prípade záujmu volajte na dole uvedené tel. číslo.
Predám rozobratú starú stodolu
Podobné inzeráty
Murovaná stodola s pozemkom na kopaniciach
Predám kamenno - murovanú stodolu - 140m2, s oploteným pozemkom s krásnym výhľadom, na kopaniciach pri Myjave. Ku stodole vedie asfaltová komunikácia, v zime udržiavaná. Elektrina a voda je v dosahu. Stodola je vhodná na rekonštrukciu na rodinný dom, chalupu, na penzión na agroturistiku, na chov hospodárskych zvierat, na dieľňu a množstvo iných možností. Kontakt na informácie:
NA PREDAJ: Zachovalá drevenica, Levoča - Závada
V strede Závady sa nachádza zachovalá drevenica, ktorá novým majiteľom iste prinesie radosť na chalupárčenie, po renovácii aj na trvalé bývanie. Prístup k nej je z dvoch strán, vpredu z uličky medzi domami, vzadu po asfaltovej ceste cez stodolu. Pozemok je oplotený, mierne svahovitý a jeho celková rozloha je 739 m2. Nachádzajú sa na ňom okrem drevenice a stodoly aj dreváreň, udiareň a menšie drevené stavby, v minulosti slúžiace na chov hospodárskych zvierat. Z drevárne za drevenicou je prístup na pôjd, ktorý by sa dal pekne zobytniť. Vchod do drevenice je zo zastrešenej verandy. Tvorí ju veľká predná izba s tromi oknami a kachľovou pecou na vykurovanie, pod ktorou sa nachádza pivnica s prístupom zvonka, ďalej kuchyňa s pieckou na varenie a malým oknom a komora s veľkým oknom. Podlaha v izbe je drevená, v kuchyni PVC a v komore je betónová. Krytina strechy je z plechu. Do drevenice je zavedená elektrina (aj na pôjd) a pitná voda z obecného vodovodu. Pre toho, komu by bol pozemok príliš veľký a na užívanie stačila len drevenica a pozemok pod ňou, črtá sa možnosť rozdeliť pozemok napríklad na dve polovice a druhú so stodolou následne predať alebo namiesto stodoly postaviť nový dom. Závada je miesto, kde nájdete pokojné bývanie, turistické a rekreačné vyžitie, čistý vzduch a pohodových miestnych obyvateľov. Je jednou z mestských častí okresného mesta Levoča, do ktorej je odtiaľ cca 12 km. Videoprehliadku si môžete pozrieť po kliknutí na tento odkaz: Osobné obhliadky po dohode a viac informácií na tel. čísle: . Bc. Beáta Kohiarová, RSc. BEA REALITY LEVOČA
PREDAJ KAMENNÁ REKONŠTRUOVANÁ CHALUPA
Chalupa sa nachádza v susedstve jedinečných kúpeľov Sklené Teplice. Vhodná je na trvalé bývanie aj na chalupárčenie. Plocha zastavaného pozemku pod chalupou je 73m2. K nehnuteľnosti prináleží predzáhradka o výmere 15m2 a za chalupou 59m2 pozemku s priestorom pre stodolu. Zo spoločného nádvoria prináleží k nehnuteľnosti 90 m2 t.j. jedna štvrtina celkovej plochy spoločných nádvorí. Pozdĺž chalupy je gánok na uskladnenie tuhého paliva. Z gánku sa vstupuje do chalupy. Samotná obytná plocha pozostáva na prízemí z obývacej izby, kuchyne, WC spolu s kúpeľňou so sprchovacím kútom. Pod chalupou sa nachádza kamenná klenbová pivnica. Celé podkrovie je využité ako priestranná presvetlená spálňa, z ktorej je možný vstup na prestrešený balkón s krásnym výhľadom na obec a okolité hory. Chalupa prešla rekonštrukciou s ohľadom na zachovanie pôvodného štýlu (drevených trámových stropov a pod.) Rekonštruovaný bol krov a nová strecha so zateplením a dreveným obkladom v podkroví. V oblasti je veľmi ticho a pokojne. Pohodlne sa v chalupe vyspí 6 – 8 osôb. Chalupa je napojená na elektriku. V dome tečie voda napojená z vlastnej studničky. Odpad je riešený vlastnou žumpou. Na ohrev teplej vody sa využíva nový elektrický bojler. Samotná kúpeľňa s WC je ohrievaná sálavým elektrickým žiaričom. Kuchyňa je vybavená krásnym a kvalitným novým sporákom s pečiacou rúrou na tuhé palivo. Vykurovanie vedľajšej obývačky a podkrovia je riešené druhou kvalitnou krbovou pieckou. Alternatívne je možné vykurovanie elektrickými sálavými panelmi v strope podkrovia s možnosťou diaľkového ovládania cez SMS. V blízkosti chalupy centrum obce s obchodom, kultúrnym domom, obecným úradom, autobusovou zastávkou. Prístup vozidlom k nehnuteľnosti je bezproblémový po spevnenej asfaltovej ceste udržiavanej aj v zime. Parkovanie je možné priamo pred chalupou. Blízke okolie je vhodné na turistiku, cykloturistiku, (novopostavený hrad Marcus), kúpanie (Sklené Teplice, Vyhne, tajchy a jazerá v okolí), kultúrne vyžitie (Banská Štiavnica s jej pamiatkami a atrakciami), lyžovanie (Resort Salamandra)
100 ročná stodola s nádherným pozemkom, Podkylava
Ponúkame Vám na predaj jedinečnú stavbu(murovanú stodolu) v prekrásnej oblasti Myjavských kopaníc, v obci Podkylava. Jedinečná hospodárska budova (bývalá sýpka) z roku 1924 s primeraným pozemkom, situovaná v centre obce Podkylava, vo vyhľadávanej chalupárskej oblasti Myjavské kopanice. Jedná sa o murovanú stavbu zmiešanej konštrukcie (základy z kameňa, steny kombinácia pálená a nepálená tehla, drevené trámy). Objekt je dvojpodlažný, sčasti podpivničený, úžitková plocha činí cca 150 m2, možnosť zobytnenia podkrovnej časti strechy alebo vytvorenie monumentálneho loftu. Budova je v pôvodnom stave. Výhodou je pridelené súpisné číslo, vysporiadané vlastníctvo stavby aj pozemkov, situovanie v intraviláne obce a funkčné prípojky sietí (obecný vodovod, elektrina). Budova je situovaná uprostred záhrady, ktorú tvorí viacero parciel spoločnej výmery 1 080 m2, nádherný slnečný pozemok juhozápadnej orientácie. Možnosť prikúpiť ďalšie susedné pozemky so samostatným prístupom a možnosťou samostatnej výstavby, v celkovej výmere 1 546 m2 v cene 60,- EUR/m2. Objekt je situovaný v centrálnej, tichej časti obce (slepá ulička mimo hlavnej cesty), s dobrou občianskou vybavenosťou - potraviny 50 m, zastávka prímestskej dopravy 100 m. Obec Podkylava je chalupárskym rajom s obľúbenými turistickými zákutiami, vyhľadávanými bikermi či fanúšikmi koní, agro gastronómie, s dobrou dostupnosťou (14 km od Myjavy, 21 km od Piešťan). Názor makléra: Jedinečná nehnuteľnosť pre klienta, ktorý hľadá zvláštnu stavbu na unikátnu chalupu alebo šikovný, slnečný stavebný pozemok s existujúcimi, funkčnými prípojkami. Výhodou sú potenciálne ďaľšie stavebné pozemky v priamom susedstve za dostupnú cenu. Samozrejmosťou je vysporiadané vlastníctvo stavieb a príjazdovej cesty, vhodné aj pre financovanie hypotekárnym úverom. Exkluzívna nehnuteľnosť, nájdete iba v R1reality. Radi Vám zabezpečíme obhliadku danej nehnuteľnosti, zavolajte nám už dnes. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. odmenu realitnej kancelárie + kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností 2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.
NA PREDAJ | Chalupa na krásnom pozemku o výmere 13 árov
Realitná kancelária PLUS REALITY Vám ponúka na predaj chalupu postavenú na pozemku o výmere 1300 m2 v obci Hrubý Šúr len 25 km cesty od Bratislavy a iba 6 km od mesta Senec. Ak hľadáte relax ale zároveň aj trochu aktívny oddych v romantickom prostredí, táto nehnuteľnosť vám určite ulahodí. Táto chalupa sa nachádza v pokojnej časti dedinky pri Malom Dunaji a ponúka širokú škálu oddychu, záhradkárčenia či športových aktivít vo forme splavu či rybárčenia na neďalekom jazere. Vstupom do chalupy, ktorý je zo záhrady sa dostaneme do vstupnej predsiene z ktorej sa dostanete do troch samostatných miestností. Čaro chalupy dodajú kachle na tuhé palivo v jednej z izieb. Domáci majstri určite ocenia aj dostavaná stodolu. Kompletne oplotená záhrada o výmere 13 árov ponúka aj bohatú úrodu v podobe ovocných stromov a zeleniny. V záhrade sa nachádza aj ohnisko na prijemné posedenie a opekanie. Na pozemku sa nachádza aj elektrina a vlastná studňa. Všetko v chalupe je plne funkčné, stačí prísť a užívať si čaro prírody. Cena nehnuteľnosti je 96 000 €. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, naši makléri Vám ochotne pomôžu v slovenskom/maďarskom jazyku. © Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie PLUS REALITY, spol. s r. o.
k.upim chalupu
Dobrý deň, k.upim pre seba staru chalupu, chatku aj v zlom stave, nemusí byť vhodná na bývanie, s priľahlou záhradou, ornou pôdou od cca 30 arov plus na hospodárenie. okraj obce, samota, polosamota, pokojne miesto. neponúkať investičné nehnutelnosti na rozparcelovanie, nie som developer. okolie Nitry do cca 15 km. cena dohodou.