bazár, predaj, inzercia, predám

Predám sedačku prava koža

Kategória: Kreslá a gauče

Predám sedačku prava koža malo použitá rostahovaciu
Predám sedačku prava koža
Podobné inzeráty
Strečovy poťah na sedačku
Predám naťahovací poťah na sedačku 140x180 ako na obrázku. Farba je tmavo hnedá a má štruktúru, tak vyzerajú elegantne. Mam ich 3, ale kľudne predám samostatne. 2 sú ešte nerozbalené. Cena za 1 kus 15€. Nedajú sa natiahnuť napríklad na rohovú sedačku. Len tak ako je na obrázku. Posielam aj poštou.
Sedačky+taburetka
Predám používanú sedačku a taburetku v zachovalom stave (foto). Rozmery sedačky: Šírka: 190 cm Výška: 92 cm Hĺbka: 95 cm Rozmery taburetky: 53 cm × 53 cm (vrchná/sedacia časť), výška: 43 cm. Sedačku je možné rozložiť (na príložitostné spanie), tiež disponuje úložným priestorom. Zároveň ponúkam ďalšiu (skôr kupovanú) sedačku totožného prevedenia aj rozmerov, žiaľ vypoužívanú - "gratis". V prípade záujmu je potrebné zabezpečiť si odvoz.
predám koženú sedačku
predám koženú sedačku z dôvodu sťahovania, rozmer cca 180x90, ako nová, original koža , Šamorín
Rohova sedacka prava koza
Predam polohovatelnu rohovu sedacku z pravej koze,top stav bez poskodeni, ako nova!
Kožená sedačka
Predám rohovu sedačku bielej farby z hrubej pravej kože (nappa). Sedačka je celocalunena. Rozmery 290x170x100. Jedine poškodenie je trocha vysedený a poškriabaný otoman, viď foto. Je to prava koza, ktorá sa nelupe. aOstatné časti sedacky vo veľmi dobrom stave. Sedačka pozostáva z dvoch modulov, ktoré sa len zacvaknu do seba. Je bez rozkladu a úložného priestoru. PC 2900€. Osobný odber Bernolákovo
Kozena sedacka
Sedacka kupovana 8/2022, v zaruke do 8/2024. Povodna cena 1499€, predam za 1000€. Ako nova, nepouzivana. počet miest na sedenie: 2-3, šírka sedadla cca: 180 cm, výška sedadla cca: 45 cm, hĺbka sedadla cca: 70 cm, výška cca: 83 cm, druh kože: pravá koža, kvalita kože: anilínová koža. Nohy farba: chrómová, tvar nohy: kužeľovité. ☆ LEN OSOBNY ODBER V BA V priade rychleho odberu, dohoda mozna.