bazár, predaj, inzercia, predám

predám škrečok Roborovský škrečka Roborovského

Kategória: Drobné cicavce

Ideálny darček pre deti cez prázdniny na hranie ale aj počas celého roka. Deti sa starostlivosťou o malé zvieratko učia zodpovednosti.

Predám 5ks mladých škrečkov Roborovských. Majú cca 4 týždne, sú zdravé, hravé, zvyknuté na deti. Dôvod predaja je, že ich už máme veľa a zase sa nám okotili tieto krásne mladé. Cena je 5eur/ks. Ak kúpite všetkých 5ks tak je cena len 15eur. Sú to všetko súrodenci, teda spolu vychádzajú. Škrečkovia nie sú agresívni, sú odchovaní doma.

Foto je originál škrečkov, 5ks mladých a v strede je ich otec.

Nejedná sa o zárobkovú činnosť, škrečkovia patria mojim deťom.
predám škrečok Roborovský škrečka Roborovského
Podobné inzeráty
Predám kompletné bývanie, kŕmenie a hranie pre škrečka. - 15
Dobrý deň, zomrel nám milovaný člen rodiny sýrsky škrečok (Guľka). A to je dôvod prečo sme sa rozhodli predať všetko čo nám po ňom zostalo. Každý čo má škrečka si vie približne zrátať koľko stoja doplnky, klietka, podstielka a jedlo pre škrečka. V tejto komplet zostave by vedel s ľahkosťou napočítat okolo 120€. Ja to ale predávam za 50€ v tom, že to pomôže inému škrečkovi dostať sa von z klietky ktoré neuznávam. Je tam možnosť prepájať, odpajat a dopĺňať boxy pomocou potrubia ktorého je dostatok. Jedna časť potrubia stojí v obchode okolo 4€. Tu ich je hneď 9 a ktomu 2x domček. Mám tu aj podstielke ktorú sme používali iba do záchoda značky Asan. Ja osobne som sa snažil hobliny používať čo najmenej a kvôli tomu som si vždy kúpil box kancelárskeho papiera ktorý som skartoval a použil ako podstielku. Ďalej som pre škrečka robil domček z drevenej slamy ktorá mu poskytla ochranu pred slnkom. Zároveň mám k dispozícii ešte probiotiká pre škrečka na lepšie trávenie v hodnote 15€ to všetko dám v uvedenej cene. Predávam to všetko spolu. Pre viac info mi zavolajte.
skrecok roborovsky
darujem mladatka skrecka roborovskeho z domaceho odchovu ????, vek cca 6 tyzdnov
Predám škrečka roborovsky
Mam na predaj samčeka škrečka roborovského dám k tomu aj hračky a domček.
Skrecok Roborovskeho - mladatka
Predam mesacne mladatka skrecka Roborovskeho - miniskrecka. Uz su trosku vacsie nez na foto. Idealne dva spolu, lebo ziju v skupinkach, nie su to samotarske zvieratka ako velke skrecky, potrebuju spolocnika, pri spani sa k sebe tulia.
mám záujem o škrečka roborovského
Dobrý den, mala by som záujem o škrečka roborovského vek by bol cca mesiac viac nie. Cen symbolická. Dakujem
Škrečok Roborovského
Predám mladé škrečky Roborovského. Odber možný ihneď. Inzerát platný do zmazania.