bazár, predaj, inzercia, predám

Predám skriňu

Kategória: Skrine

Predám skriňu a komoda. Skriňa má rozmer 200×177×60 cm. Je v demonte. Komoda má rozmer 79×82×35 cm. Je zmontovaná.
Predám skriňu
Podobné inzeráty
Predám detskú izbu 2 krát
Predám kompletné zariadenie deckej izby (6ks)vo veľmi dobrom stave: rohovú šatníkovú skriňu,rovnú šatníkovú skriňu s policami a zásuvkami,skriňu s policami otvorenú,komodu so zásuvkami,koberec a luster.Farba bežovohnedá.
Predám skriňu s priestorom na vešanie šiat so zásuvkami
Predám šatovú skriňu z obývačkovej zostavy Akcent. Obsahuje: - menší priestor na vešanie šiat a košieľ, s vysúvacím držiakom na vešiaky - 3 košíky na drobné súčasti odevu - väčšia zásuvka, s 3 oddielmi na bielizeň, ponožky, atď. - doplnková zásuvka na kolieskach pre umiestnenie pod skriňu na ďalšie využitie. Výška 185 cm, šírka 85 cm, hĺbka 45 cm. Skriňa je v udržiavanom stave bez nedostatkov. Osobný odber, výťah k dispozícii.
Predám vstavanú skriňu š 138cm skriňu - lacobel
Predám výstavnú vstavanú skriňu so stropnou doskou, spodnou doskou, sololitom,/ Košice/ šírka 138cm, Výška 250cm, hĺbka 50cm, jedna časť je vešanie 120cm, v druhej časti sú poličky, Dvere sú lacobel s predelom. Koprpus javor.
Profil pre šikmú vstavanú skriňu.
Profil a vozík pre šikmú vstavanú skriňu. Predám profil vodiaci vrchný GERLACH pre šikmé dvere. Dĺžka profilu je 2.2m,pre skriňu na foto som spotrebaval 0,8m. Profil je určený pre montáž do police pri šikmých dverách s použitím vozíkov GERLACH. Predám aj 1 ks vozík GERLACH. Cena 18€.
Set nábytku obsahujúci skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ
Predám použitý set nábytku obsahujúci skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ! Mám na predaj použitý set nábytku, ktorý je ideálny pre spálňu alebo izbu. Tento set zahŕňa skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ, všetky vo veľmi dobrom stave. Charakteristiky nábytkového setu: Skriňa: Veľká skriňa na oblečenie Široké úložné priestory s policami a vešiakmi Dvere s praktickým otváraním Farba: hnedá Skrinky so šuflíkom: Skrinky ideálne na uskladnenie rôznych vecí Šuflíky pre organizáciu a udržanie poriadku Farba: hnedá Posteľ: Pohodlná posteľ pre dospelých alebo deti Štýlový dizajn s robustnou konštrukciou Veľkosť: dvojlôžková Celý set nábytku je stále v dobrom stave. Môže obsahovať niekoľko drobných známok opotrebenia, ale nič, čo by ovplyvňovalo ich funkčnosť alebo vzhľad. V PRÍPADE ZÁUJMU PROSÍM KOMUNIKOVAŤ CEZ MAIL. Osobný odber
Moderná veľká satnikovo-policova skrina s posuv.dverami
Predám nádhernú veľkú satnikovo -policovu skriňu s posuvným systemom-posuvnymi dverami.Ma ten moderný drahší system.Kupena iba pred necelým rokom, takže ako nová ,dôvod predaja je ten,že potrebujeme kúpiť mensiu skrinu,lebo sme sa stahovali a teraz sa nam do spalne rozmerovo nehodi lebo je velka a mame mensiu izbu,vid foto.Inak by som ju ani nepredavala ,je krasne priestranna.Rozmery:2,72m x 2,10m a hĺbka aj s dvermi je 59cm.Ani by som ju nepredávala keby mi netrebalo menšiu,je perfektná veľká,priestranná.PC bola až 990eur.Poprad,Kežmarok a veľmi blízke okolie vieme skriňu aj zadarmo doviezť.GRATIS- pribalim vankúšik aj posteľné obliečky na jeden vankúš a jednu perinu .cena-460eur