bazár, predaj, inzercia, predám

Predám skriňu Drevo-štýl

Kategória: Skrine

Predám skriňu od firmy Drevo-štýl. Kupovaná nová pred 5-mi rokmi. Rozmery v*š*h = 190*90*57cm. Plne funkčná bez väčšieho poškodenia. Dopravu si treba zabezpečiť vlastnú.
Nová je momentálne za cenu 540,-€


Predám skriňu Drevo-štýl
Podobné inzeráty
Vstavana skrina
Akurat prerabame a mame 2 skrine na predaj(1 uz je predana). Su to starsie asi 15 rocne skrine, ale plne funkcne. Skrina 1: (Uz predana) - bocne steny dekor drevo => 2 kusy, rozmery 267x70x2cm (vid foto v zelenom ramceku) - posuvne dvere dekor drevo => 2 kusy, sirka 60,5cm (Pozor, bez zrkadlovej casti) - vrchna a spodna kolajnicka (dlzka 2,4m) - vrchna doska (vid foto v zelenom ramceku) - takze sa z nej da spravit jedna mensia skrina o dvoch dveri sirky 120cm - cena 45Eur Skrina 2: - bocna stena dekor drevo => 2 kus, rozmery 267x70x2cm - stredna stena dekor drevo => 1 kus, rozmery 267x60x2cm - posuvne dvere dekor drevo => 2 kusy, sirka 93,5cm (Pozor, bez zrkadlovej casti) - vrchna a spodna kolajnicka (dlzka 2,8m - viete is odrezat, kolko potrebujete) - 4x policka 96,5x54,5x2cm - dekor drevo - takze sa z nej da spravit dalsia skrina s dvoma dverami o sirke 180-185cm - cena 90Eur Dlzku si viete skratit (max 267cm)- dvere nie su lepene a su v kovovych listach, ktore sa daju rozobrat a dreveny plat skratit podla potreby Odvoz si musite zabezpecit sami. Telefonne cislo je vymyslene, poprosim o prvy kontakt cez bazosovsky kontaktny formular. Dolezita informacia pre vsetky moje inzeraty: Tovar nie je novy a bol pouzivany a nevztahuje sa na neho ziadna dodatocna zaruka. Cena je adekvatna stavu tovaru a je v nej zahrnute aj opotrebenie a preto je podstatne nizsia ako za novy produkt. Pri prevzani dostavate dostatok casu na dokladne prezrenie a skontrolovanie tovaru. Zaplatenim akceptujete tovar v takom stave ako ste ho prevzali a dodatocne reklamacie nie su akceptovane...
Predám detskú izbu 2 krát
Predám kompletné zariadenie deckej izby (6ks)vo veľmi dobrom stave: rohovú šatníkovú skriňu,rovnú šatníkovú skriňu s policami a zásuvkami,skriňu s policami otvorenú,komodu so zásuvkami,koberec a luster.Farba bežovohnedá.
Predám skriňu s priestorom na vešanie šiat so zásuvkami
Predám šatovú skriňu z obývačkovej zostavy Akcent. Obsahuje: - menší priestor na vešanie šiat a košieľ, s vysúvacím držiakom na vešiaky - 3 košíky na drobné súčasti odevu - väčšia zásuvka, s 3 oddielmi na bielizeň, ponožky, atď. - doplnková zásuvka na kolieskach pre umiestnenie pod skriňu na ďalšie využitie. Výška 185 cm, šírka 85 cm, hĺbka 45 cm. Skriňa je v udržiavanom stave bez nedostatkov. Osobný odber, výťah k dispozícii.
Predám vstavanú skriňu š 138cm skriňu - lacobel
Predám výstavnú vstavanú skriňu so stropnou doskou, spodnou doskou, sololitom,/ Košice/ šírka 138cm, Výška 250cm, hĺbka 50cm, jedna časť je vešanie 120cm, v druhej časti sú poličky, Dvere sú lacobel s predelom. Koprpus javor.
Profil pre šikmú vstavanú skriňu.
Profil a vozík pre šikmú vstavanú skriňu. Predám profil vodiaci vrchný GERLACH pre šikmé dvere. Dĺžka profilu je 2.2m,pre skriňu na foto som spotrebaval 0,8m. Profil je určený pre montáž do police pri šikmých dverách s použitím vozíkov GERLACH. Predám aj 1 ks vozík GERLACH. Cena 18€.
Set nábytku obsahujúci skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ
Predám použitý set nábytku obsahujúci skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ! Mám na predaj použitý set nábytku, ktorý je ideálny pre spálňu alebo izbu. Tento set zahŕňa skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ, všetky vo veľmi dobrom stave. Charakteristiky nábytkového setu: Skriňa: Veľká skriňa na oblečenie Široké úložné priestory s policami a vešiakmi Dvere s praktickým otváraním Farba: hnedá Skrinky so šuflíkom: Skrinky ideálne na uskladnenie rôznych vecí Šuflíky pre organizáciu a udržanie poriadku Farba: hnedá Posteľ: Pohodlná posteľ pre dospelých alebo deti Štýlový dizajn s robustnou konštrukciou Veľkosť: dvojlôžková Celý set nábytku je stále v dobrom stave. Môže obsahovať niekoľko drobných známok opotrebenia, ale nič, čo by ovplyvňovalo ich funkčnosť alebo vzhľad. V PRÍPADE ZÁUJMU PROSÍM KOMUNIKOVAŤ CEZ MAIL. Osobný odber