bazár, predaj, inzercia, predám

Predám stan hrad

Kategória: Hračky

Predám stan hrad na hranie pre malých rytierov a princezné značky Sigikid nemeckej výroby. Stan je vysoký a priestranný, vhodný na hranie aj vonku v záhrade. Výška 190 cm, priemer 150 cm, môžu v ňom pohodlne spinkať aj dve deti. Ako nový, nepoužívaný.
Predám stan hrad
Podobné inzeráty
Skákací Hrad Šmýkľavka Dolný Kubín
Ponúkam na prenájom skákací nafukovací hrad - šmýkľavka. Celý set na oslavu. Nájom/zapožičanie zahŕňa: Guličky, šmýkľavku, fúkar, podložku pod hrad + mini sedenie pre 4 detičky. Súčasťou je aj 20m predlĺžovací kábel. Rozmer hradu je 330x300x210cm, vhodný pre max.4 detí súčasne každé max 25kg, maximálne možné zaťaženie 125kg Hrad vhodný pre deti od 2,5 do 5r. Cena nájmu na deň (sobota/nedeľa/sviatok) 45€ Cena nájmu na víkend (sobota+nedeľa): 80€ Cena nájmu pracovný deň: 35€ Vrátna záloha: 100€ (po vrátení a kontrole sa záloha ak je hrad + fúkar nepoškodený vracia) Hrad je nutné si vyzdvihnúť v Istebnom - PSČ: 02753, prípadne za 15€ v rámci DK okresu viem ráno doviesť, poskladať, večer zložiť a odviesť. Veľkosť hradu v zloženom stave je ako väčší stan, zmestí sa do kufra. Nafúknutie trvá menej ako minútu. Pre overenie dostupnosti ma prosím kontaktujte správou.
Skákací Hrad Dráčik Dolný Kubín
Ponúkam na prenájom skákací nafukovací hrad - dráčik. Celý set na oslavu. Nájom/zapožičanie zahŕňa: Guličky, šmýkačku, skákačku, fúkar, podložku pod hrad + mini sedenie pre 4 detičky. 20m predlĺžovací kábel. Rozmer hradu je 350x350x250cm, vhodný pre max.5 detí každé max 28kg, maximálne možné zaťaženie 140kg Hrad vhodný pre deti od 2 do 4r. Cena nájmu na deň (sobota/nedeľa/sviatok) 45€ Cena nájmu na víkend (sobota+nedeľa): 80€ Cena nájmu pracovný deň: 35€ Vrátna záloha: 100€ (po vrátení a kontrole sa záloha ak je hrad/fúkar nepoškodený vracia) Hrad je nutné si vyzdvihnúť v Istebnom - PSČ: 02753, prípadne za 15€ v rámci DK okresu viem ráno doviesť, poskladať, večer zložiť a odviesť. Veľkosť hradu v zloženom stave je ako väčší stan, zmestí sa do kufra. Nafúknutie trvá menej ako minútu. Rezervácie/dostupnosť cez email, mobil
Frozen hrad veľký 152x122 cm
Predám veľký Frozen hrad Arendelle aj s príslušenstvom. Pôvodná cena 200€, hrad nemá žiadne poškodenia. Balenie neobsahovalo babiky. Na jednej stoličke chýba časť operadla, na jednom stolíku chýbajú nožičky, všetko ostatné je v hrade. Hrad vo výbornom stave. Málo používaný. Len osobný odber!!!! Šaľa - veča Nádherný a veľký hrad inšpirovaný rozprávkou Frozen 2. Vhodné pre bábiky s veľkosťou 30 cm. Vyrobené z kvalitného a nezávadného plastu. Rozmer hradu je 152 × 122 cm. Hrad má svetelné efekty. Napájanie na 3 batérie AAA. Vhodné pre deti od 3 rokov.
Detský stan teepee (típí) RUŽOVÝ s bodkami + doplnkami
Predam detský stan teepee (típí) RUŽOVÝ s bodkami + doplnkami. Bol ray pouzity, POVODNA CENA 55EUR Detský stan Teepee (típí) je skvelým herným i odpočinkovým miestom pre vaše dieťa. Tento stan bude skvelým doplnkom v každej detskej izbičke, na záhrade alebo na terase. Teepee (típí), je veľmi príjemná na dotyk a tiež veľmi vzdušná. Použité materiály sú veľmi kvalitné a zaručujú tak dlhú životnosť stanu. Svetlo vnútri stanu môžete jednoducho regulovať za pomoci závesov. Súčasťou balenia sú aj dva vankúšiky a dekoratívne girlanda. Balenie obsahuje: 1. Stan s dvoma oknami 2. Štyri drevené montážne tyče 3. Vnútorné mäkká podložka 4. Dva vankúšiky 5. Dekoratívne girlanda (závesné trojuholníčky) 6. Prepravný vak Rozmery stanu: Celková výška stanu: 180 cm Rozmery základne: 120x120 cm *************POZNÁMKY/PODMIENKY************** * *klikni na moje meno pre ďalšie inzeraty *uprednostňujem osobný odber *pošlem aj na dobierku pri úhrade poštovného vopred *v prípade záujmu pošlem väčšie fotky
Hrací stan Roary
Rozkladací stan z príbehu Roary pre deti, v ktorom sa môžu hrať alebo schovávať. Veľkosť 96x112x80cm. Stan je vo vynikajúcom stave. Má dva vchody a na streche priezor, cez ktorý môžu všetko okolie sledovať. Konštrukciu tvoria tyčky, je ľahko postaviteľný a skladovateľný. Stan na hranie Roary obsahuje rolovaciu garážovú bránu, 3D štartovací rošt, šípky a šachovnicovú štartovaciu vlajku na vytvorenie pretekárskej dráhy. Pohodlne sa zloží pre ľahké skladovanie a je vhodný na vnútorné aj vonkajšie použitie. Tento stan na hranie podporuje fyzickú aktivitu a hranie rolí pre vaše deti.
Skákací hrad Nafukovací hrad
Predám skákací hrad so smykalkou,spolu s vzduchovym kompresorom,atrakcia vhodná na rôzne detské oslavy,párty,nafukovací hrad má aj strechu, takže aj za slnka detičky sú v tieni,je v zachovalom vstave,rýchla návratnosť,ľahká manipulácia,zmestí sa do combi auta,(skákací hrad nikdy nezmoklo,bol používaní len s dozorom,nikdy nebol pretazovany veľa detí,rodičia,atď,pôvodný stav,bez dier,záplaty).cena:.: