bazár, predaj, inzercia, predám

Predám starožitné skrine.

Kategória: Skrine

Ponúkam na predaj 2ks. starožitné skrine v dobrom stave. Rozmery: V=105xŠ=45xH=40cm. Uprednostňujem predaj 2ks spolu. Cena je 80,-€/ks. Predaj 2ks spolu za cenu 150,-€. Okres Senec. Pozrite si, prosím, moje ďalšie ponuky.
Predám starožitné skrine.
Podobné inzeráty
Starožitné skrine na predaj
Predám starožitné skrine. Dvojdverové skriňe sú z orechového dreva a majú 100 rokov. Vnútorná časť jednej skriňe je tvorená policami, a druhej skrine tyčou. Cena spolu: 500 €. V prípade záujmu volajte tel. číslo: .
2 starožitné šatové skrine
Predám 2 starožitné šatové skrine. Jedna policová druhá vešiaková. V dobrom stave. Vešiaková má odlomenú ľavú zadnú nohu, dá sa ľahko opraviť. Skrine sú v dobrom stave dodnes používané. Cena je za jednu skriňu. Dajú sa vziať aj jednotlivo.Šírka 120 cm. Miesto Kremnica
Starožitné skrine
Na predaj starožitné skrine, obe spolu. Skrine sú pekné, nepoškodené. Cena dohodou
Skrine - IKEA SMÅSTAD
Predám nové(nepoužívané) šatníkové skrine do detskej izby - IKEA úložné riešenie SMÅSTAD / PLATSA. Kvôli nášmu sťahovaniu ich nebudeme už potrebovať. Obstarávacia cena spolu bola 582€, viď. IKEA plánovač. Teraz ich predávame od 120€/ks, cena spolu - 400€. Dvierka a čelá zásuviek sú v kombinácii svetloružová a sivá. Úchytky JÄRNSPARV. Jednotlivé rámy je možné od seba oddeliť a umiestniť 3 skrine samostatne (skrine neboli spojené skrutkami, takže zo strán nie sú žiadne diery): 1. 60x55x120 cm - cena 120€ 2. 60x55x180 cm - cena 150€ 3. 60x55x180 cm - cena 130€ Rozmery spolu: Šírka: 180 cm Hĺbka: 56.8 cm Výška: 181.1 cm Možnosť kúpiť spolu, ale aj jednotlivé skrine samostatne. Odkaz na návrh v plánovači IKEA: Len osobný odber BA. Inzerát platný do zmazania. Ak je to možné, prosím kontaktovať cez WhatsApp alebo SMS.
Nová Ikea PAX šatníková skriňa-rohový diel 1ks - 100€ zľava
Predám úplne nový prídavný rohový diel so 4 policami šatníkovej skrine PAX z Ikea. Po zmontovaní nepasuje do izby. Rozmery: 53x58x236 cm (šxhxv), farba bielo morený dub. Navyše doinštalované 2 zásuvky KOMPLEMENT so vstavaným tlmičom na pomalé tiché zatváranie a vešiaková tyč KOMPLEMENT šedej farby (nemusí byť súčasťou). Dvierka skrine BERGSBO 50x229 cm, farba bielo morený dub s hranatým dizajnom s dreveným vzorom, doplnené špeciálnymi pántami KOMPLEMENT pre rohovú skriňu so vstavaným tlmičom. Možnosť predaja len samostatného rámu skrine PAX + 4 police + 2 zásuvky + v prípade potreby aj vešiaková tyč alebo komplet rám skrine PAX + vnútorné vybavenie + dvierka s pántami. Cena komplet 250€ (kupované za 353€). Cena bez dvierok a pántov (vrátane zásuviek) 140€ (kupované za 238€). Rám skrine bude podľa možností rozmontovaný k ľahšiemu prevozu a manipulácii. Kontakt cez SMS alebo email.
Predám obývačkové sety, šatníkové skrine Bojnice (PD)
prve dve fotky - spolu 100€ krásne stýlové skrine, pozostávajú z lavej časti - priestor na kabáty, strednej časti - napríklad na porcelán a dekorácie a pravej časti - úložný priestor a dekorácie. Na spodku sú praktické šuflíky. Všetko to tvorí celok. Druhá časť je samostatná - úzka skrina, s úložnym priestorom s 3 poličkami hore a jednou dole. tretia fotka - 100€ obývačkový set, lavá časť skrine je samostatne obsahuje dve poličky. Ďalej je priestor na porcelán, TV, dekorácie a na pravo napríklad na kabáty. Na spodku sú úložné šuflíky. Nábytok má vyše 5 rokov. Odvoz je potrebné si zabezpečiť. stvrta a piata fotka- 50€ zachované skrine z kvalitného masívneho dreva. Extrémne velký úložný priestor. Pravá a lavá časť skrine je priestorná, stred obsahuje poličky a šuflíky. Skrina ma 20 rokov. Odvoz je potrebné si zabezpečiť.