bazár, predaj, inzercia, predám

Predam starsi sbowboard

Kategória: Snowboarding

Predam starsi snowboard v zachovalom stave komplet topanky velkost 46 dlzka sbowboardu 140cm len osobny odber.
Predam starsi sbowboard
Podobné inzeráty
Snowboard s Burton viazaním pre jazdca 168-183cm
Predám snowboard s viazaním Burton. Snowboard ma drevené jadro je starší, ale pre začiatočníka akurát. Viazanie je novšie Burton citizens pôvodná cena viazania 146eur Snowboard ma dlžku 155cm Vhodná pre jazdca s vyškou 168-183cm Osobny odber košice.
Snowboard
Predám starší snowboard aj s obuvou a viazaním. Viac info cez mail
Snowboarding
Predam starsi detsky-damsky snowboard aj s topankami c.39. ,pripadne aj samostatne a taktiez okuliare-BOLLE a UVEX. Cena ponuknite.
Snowboard + viazanie a topanky
Predám starší snowboard (výška 163cm), komplet viazanie + topánky (veľkosť 45). Ma viditeľné známky používania, vhodný pre začiatočníka, alebo na naučenie.. Najlepšie osobný odber, doveziem max. do BB. Ak by som nedvíhal, kľudne píšte sms, viber, whatsapp..
Snoeboard ESCAPE 140cm
Predám snowboard veľkosti 140cm s topánkami veľkosti 39. Je to starší snowboard používaný dva roky perfektný pre začiatočníkov. Len osobný odber alebo Prešov, Košice. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Volať len po 16:00, sms možné hocikedy
OAKLEY O-frame snowboard / ski okuliare
Veľmi zachovalé snowboardové / lyžiarske okuliare od OAKLEY, starší model O-frame. Nadrozmerný ram, spherické dvojsklo s ochranou proti zahlmievamiu, trojvrstvova pena, hrubá guma s pogumovanymi liniami. Vhodné do slnečného až oblačného počasia, filter S3. Možné použiť aj cez dioptrické okuliare. Osobný odber v Poprade, prípadne možnosť zaslať kuriérom (poštovné +5€). OAKLEY Eyewear, model O-frame in a mint condition. Featuring oversized polyurethane frame with 3 foam layers for an ultimate fit, spherical, double-glass, lens for improved vision with heavy coating boosting unprecedented clear vision in bright conditions and safety from glare. Massive elastic band with 3 lines of harsh material ensuring googles stay in place all day. Available to be worn over prescription glasses. Class Filter: 3 (bright, low sun to overcast conditions