bazár, predaj, inzercia, predám

Predám staršiu chalupu.

Kategória: Chalupy, Chaty

Predám staršiu chalupu v obci Devičany. Pivnica tesná do kameňa. Nutná rekonštrukcia. Chata sa nachádza nad obcou v tichom prostredí lesa bez susedov. RK určite nevolajte !!!
Predám staršiu chalupu.
Podobné inzeráty
Oživte minulosť v tejto chalupe - ideálna destinácia …
Oživte minulosť v tejto chalupe - ideálna destinácia pre váš chalupársky život na Podkylave Popis: Ak ste skutočný chalupár, prinášame vám skutočnú chalupu, v skutočnom chalupárskom prostredí. Podkylava je tá správna destinácia. Práve v tejto obci na kopaniciach predávame chalupu, ktorá bude vašim privátnym kráľovstvom. 150 ROKOV Majiteľ sa pustil do rekonštrukcie starého sedliackého domu, ktorého vek sa dátuje na približne 150 rokov. Jeho ideou je/bolo, aby sa zachovalo čo najviac z pôvodných materiálov. Materiál z ktoré dom pozostáva je tehla a kameň. Výmera úžitkovej plochy (prízemie a podkrovie) je spolu 130 m2. PÔVODNÉ MATERIÁLY Chalupa sa pôvodne skladala z dvoch miestností a predsiene. Kuchyňa a izba ostali zachované, v predsieni vznikol priestor pre kúpelňu. Presieň ostala dosť veľká na to, aby zvyšilo miesto pre mlynárske schodisko do podkrovia. Keď sme spomínali pôvodné materiály, v kuchyni ostali pôvodné stropné trámy, sú ošetrené a zdravé. v ostatných miestnostiach boli vymenené za nové. NOVÁ STRECHA Čo sa na nehnuteľnosti ale zmenilo, je úplne nová strecha s novým krovom a novou škridľou. Výmenou strechy vznikol podkrovný priestor o výmere 65 m2 pre dve samostatné priestranné izby. ĎALŠIE PLNOHODNOTNÉ NEHNUTEĽNOSTI Súčasťou chalupy je aj ďalšia hospodárska budova o výmere 37 m2, z ktorej môže vzniknúť technická miestnosť, hosťovská izba alebo letná kuchynka. Na ňu nadväzuje pomerne veľký altánok, kde je predpríprava na gril a spoločenske sedenie. Zo všetkých nehnuteľností je altánok najmladší. Vybudovali ho predchádzajúci majitelia. VÝMERA POZEMKU Nehnuteľnosti sa rozpriestierajú na pozemku o veľkosti 353 m2. Samotný dvor bez nehnuteľností má 251 m2. Je to dostatočne veľký pozemok na to, aby ste sa zapotili pri práci, no nie až tak veľký, aby ste sa stali otrokom. STAV NEHNUTEĽNOSTI Chalupa sa predáva v stave, ako je na fotografiách, teda rozostavaná za 120.000 eur. Do chalupy je privedená elektrina, na pozemku je navrtaná studňa. Majiteľ momentálne vybavuje napojenie na verejný vodovod. Ak si chcete dokončiť chalupu sami, podľa vašich predstav, môžete. Nehnuteľnosť vám vie dokončiť aj súčasný majiteľ, závisí od vášho rozpočtu. Aby ste mali lepšiu predstavu o rozlohe a charaktere nehnuteľnosti, pripravili sme pre vás video a fotografie z vtáčej perpektívy. PROSTREDIE Chalupa sa nachádza v prostredí mimo centra obce v tichej časti, kde budete mať svoj pokoj a súkromie. Napriek tomu ste od centra zhruba 5 minút. Po ruke máte potraviny. 50 m od centra sa nachádza biofarma, kde si viete nakúpiť domáce produkty alebo urobiť program pre deti. Ak máte radi históriu, v susednej obci Košariská sa narodil M.R. Štefánik. 17 km od Podkylavy v Brezovej pod Bradlom je pochovaný. Najbližšie mesto od Podkylavy je rodisko ďalšieho známeho Slováka Mórica Beňovského Vrbové 9 km. Na väčší nákup si môžete zájsť do Myjavy 14 km. Ak chcete spo
starsia chalupa
Mam zaujem o starsiu chalupu ,v okolí NMnV cena do 42000eu
Predaj chalupy
Ponúkam na predaj staršiu chalupu v obci Omšenie, neďaleko kúpeľneho mesta Tr.Teplice, v krásnej prírode Strážovskych vrchov. Rovinatý pozemok má rozlohu 451 metrov štvorcových ktorý hraničí s potokom. Časť chalupy je po rekonštrukcii, nová elektrika, voda, kanalizácia. Je z časti obývatelna s novou kúpeľňou a kuchynkou.
PREDÁM CHALUPU V BANSKEJ HODRUŠI, ŠTIAVNICKÉ VRCHY
Predám chalupu pri lese, lokalita Štiavnické vrchy, Hodruša-Hámre, Banská Hodruša. Rozloha pozemku je 240 m2. Pozemok je rovinatý a prístupová cesta je svahovitá. Pri dome je ďalší 3 árový pozemok, ktorý sa dá využívať. Chalupa je postavená z kameňa. Zastavaná plocha chalupy je cca. 80 m2. Chalupa je v pôvodnom, zachovalom stave. V chalupe sú tri obytné miestnosti, plus menšia priechodná kuchynka a špajza. Dá sa zobytniť aj podkrovie. Na pozemku sa nachádza ďalšia menšia stavba, cca. 15 m2 a pivnica vytesaná do skaly. V chalupe je zavedená elektrina. Len pár minút autom sa od chalupy nachádza lyžiarske stredisko Salamandra.
Predám chalupu v horách na laze pri potoku
Predám chalupu v horách na laze vo Valaskej Belej okres Prievidza. Krásny slnečný pozemkom o rozlohe 1840 m2, Chalupa je z vnútra čiastočne zrekonštruovaná, ale treba ju ešte dokončiť podľa predstavy nového majiteľa. Chalupa sa nachádza prevažne na rovinatom slnečnom pozemku pri horskom potoku s možnosťou si vybudovať rybník. Pôdorys prízemia : vstupná chodba, presieň, kuchyňa, dve izby, kúpeľňu s WC. Chalupa je podpivničená. Podkrovie sa dá taktiež z obývateľniť. Základy domu sú betónové a z kameňa. Murivo je z nepálenej a pálenej tehly a z kameňa. V celom dome sú zachované drevené okna. Strecha je sedlová s eternitovou krytinou. Je vykonaná príprava na teplovodné kúrenie z kachiel. Odpad je zvedený do novej 4 m³ plastovej žumpy, certifikát k dispozícií. Voda je privedená do chalupy čerpadlom z kopanej hlbokej studne. Na pozemku sa nachádza množstvo ovocných stromov a orechov. Na pozemku je postavený malý murovaný domček na odkladanie náradia a dreva. Prípadne to môže byť prerobene ako letná kuchyňa, alebo letné sedenie. Centrum obce VB je od chalupy 5 km. V obci je kompletná občianska vybavenosť, základná škola, Obecný úrad, potraviny, zelovoc, reštaurácia, autobusová zástavka. V blízkosti je chata Homôlka a pri nej sú lyžiarske vleky. Neďaleko je priehrada Nitrianské Rudno. Tunajšie lesy a lúky sú plné hríbov a liečivých rastlín. Vzdialenosť od Bratislavy 170 km. Doporučujem osobnú obhliadku.
PREDÁM CHALUPU V OBCI BÁTOVCE,V OKRESE LEVICE
Predám peknú chalupu so 17 árovým pozemkom v obci Bátovce. Pozemok sa končí potokom. Zastavaná plocha chalupy je 70 m2. V chalupe sú dve priestranné izby, kuchyňa, kúpeľňa a špajza. V chalupe sú zavedené všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, odpad je vedený do žumpy. Na pozemku sa nachádza ešte ďalšia menšia hospodárska budova. Obec je dobre občiansky a technicky vybavená. Ak máte záujem, prosim, skopirujte si tento link.....sú v ňom zaujímavosti okolo obce Bátovce