bazár, predaj, inzercia, predám

Predam staticke protislnecne folie na okna

Kategória: Ostatné

Ponukam dve nerozbalene rolky folie DC Fix s protislnečnou ochranou 45% (percento tepla ktore by malo byt odrazene od folie pri nalepeni na okno zvonku). okrem toho blokuje UV ziarenie na 99%, pri minimalnom znizeni intenzity viditelneho spektra.
Folia sa nelepi, na skle drzi staticokou silou, aplikuje sa na prefektne vycistene sklo s vrstvou vody. Stierka na bubliny a orezavac su sucastou balenia.
rozmer 0,90 x 2 m

15e za rolku
Predam staticke protislnecne folie na okna
Podobné inzeráty
Stretch fólia
Ponúkam stretch (streč) fóliu ✅ transparentna 1,5 kg ➡️4,40€⬅️ (váha fólie 1,3 kg, váha dutinky 0,2kg), hrúbka 23 mikronov , šírka fólie 500mm ✅ transparentna stretch fólia 3 kg ➡️9,40€ks⬅️ (váha fólie 2,8 kg, váha dutinky 0,2kg), hrúbka 23 mikrónov, šírka fólie 500mm ✅čierna stretch folia 3 kg ➡️10,60€⬅️ (váha fólie 2,8 kg,vaha dutinky 0,2kg), hrúbka 23 mikronov, šírka fólie 500mm streč folia, stretch folie, strečka, folia, obalový materiál Minimalny odber 6ks ( 1 balik ) Pri paletovom odbere doprava zdarma v celej SR sklad Veľké Kozmálovce areál bývalého družstva tel ak nedvíhame volaj viac krát ked tak napíš sms v ponuke aj iné materiály
Solárne protitepelné fólie
Ponúkam aplikácia solárnych protitepelných fólií značky 3M a Hanita na okná, ktoré okrem tepla, zadržiavajú aj 99% UV žiarenia čo chráni nábytok a interierové doplnky pred vyblednutím. Nižšie nároky na energiu – Okenné fólie 3M a Hanitaznižujú straty tepla cez okenné sklá tým, že zlepšujú izolačnosť skiel až o 92 percent. V teplejších klimatických pásmach naopak znižujú potreby energie na klimatizáciu miestností práve tým, že odrážajú slnečné teplo a znižujú jeho prestup do miestnosti až o 82%. Blokujú horúčavu a žiarenie – Okenné fólie 3M a Hanita pomáhajú vyrovnávať teplotnú nerovnováhu v budove, zvyšujúc komfort a nepríjemný slnečný jas. Znižujú blednutie materiálov – Okenné fólie 3M a Hanita zabraňujú vniknutiu až 99% škodlivých ultrafialových lúčov spôsobujúcich blednutie textílií, zariadenia a tovaru vystaveného vo výkladoch obchodov. Zlepšujú vzhľad – Okenné fólie 3M a Hanita dávajú nový vzľad fasádam budov, ktoré získavajú vyšší štandard za relatívne nízku cenu oproti štandardným rekonštrukčným prácam. Ich aplikácia je možná za plnej prevádzky administratívnych i obytných budov. Zvyšujú štandard súkromia – Okenné fólie 3M a Hanita púšťajú svetlo do miestnosti, ale zároveň poskytujú súkromie počas dňa.
Statické syntetické lano 16m 10mm
Nové nepoužité statické pevné lano. Materiál syntetika. Dĺžka 16 metrov Hrúbka 10mm Osobne v Nemšovej, alebo poštou prevodom (+poštovné) Prosím ak neberiem telefón, píšte mail/SMS. Ozvem sa.
Fólie na sklo
Fólie na okná Fólia na sklo Fólia na okná, fólia na sklo, fólia na dvere Ponúkam nepotrebné, nepoužité a pôvodne zabalené samolepiace okenné mliečno-priesvitné fólie. Rozmer fólie 67 x 200 cm . Postup lepenia je jednoduchý : 1. Fólia sa môže zastrihnúť na požadovaný rozmer, 2. Vyčistite sklo 3. Nastriekajte na sklo čistú vodu 4. Odlepte ochranný papier z lepivej strany fólie 5. Nalepte fóliu na sklo 6. Vyhlaďte fóliu na skle, a vytlačte všetky vzduchové bubliny 7. Hotovo Cena : 3 € --------------------------------------------------------- Možnosti platby : 1. Osobne v hotovosti 2. Prevodom na účet ( platba vopred ) 3. Na dobierku ( platba vopred, platí kupujúci ) Možnosti dodania : 1. Osobne 2. Zásielková služba ( kuriér ; - platí kupujúci ) 3. Pošta ( list, balík, kuriér ; - platí kupujúci ) Inzerát platí do jeho zmazania. Odpovede prosím len e-mailom, nie telefonicky. POZOR !!! Uveďte prosím Vašu e-mailovú adresu nie len do poľa „Váš e-mail“ , ale aj do poľa „Text správy“ , lebo inak Vám moja odpoveď nebude systémom doručená !!! xxx
Ochranná fólia na nádrž Suzuki DL 650/1000 prvé modely
Ochranná fólia na nádrž motocykla SUZUKI DL650/DL1000 prvé modeli. Polymerická mäkkčená PVC fólia s kanálikmi pozostáva z najkvalitnejšej mäkkčenej hybridnej PVC fólie vyvinutej špeciálne pre celopolep vozidiel. Mäkký hybridný vinylový a lepiaci systém ponúka veľmi dobré hodnoty prispôsobivosti a adhézie, ktoré umožňujú odstránenie fólie bez zvyškov lepidla po dobu 3 rokov. Trvácnosť folie 5-7rokov. Aplikačná teplota: min. 10-25°C. Výrezy v samolepkách sú priehľadné čiže nápisy a výrezy po aplikácii budú vo farbe nádrže viď fotky. V prípade záujmu je možný osobný odber a ukážka na mojej mašine alebo poslať poštou v kartónovej obálke ktorá ochrani folie pri prevoze, cena postovneho 4€. nálepka, samolepka, polep, folia
Fólie na fóliovník
Prodám roli klasické fólie na fóliovník.Fólie je z obou stran kašírovaná,dlouholetá, mrazuvzdorná.Šíře fólie je 1,5 metru,délka 20 metrů (30m2)Pošlu zásilkovnou.Pište na email, nebo sms.