bazár, predaj, inzercia, predám

Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina

Kategória: Záhrady

Predám stavebný pozemok /
záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je bez susedov, zabezpečuje teda maximálne súkromie a pokoj.

Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak.

Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu.

V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan.

Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping.

Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali.

Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku.

GPS: 48°51'20.7"N 21°10'14.8"E

Cena je fixná.
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina
Podobné inzeráty
Pekná rovinatá záhrada – Veľká Lodina
- záhrada 404m2 - Pekný rovinatý oplotený pozemok - IS: elektrina , voda - krásna príroda - blízka dostupnosť do mesta TOP Real Košice ponúka na predaj záhradu o výmere 404m2 v peknej a žiadanej lokalite Veľká Lodina. Pozemok je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina, ktorá je vzdialená len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na diaľnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky áut. Z pozemku je krásny výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. Keď hľadáte záhradu v obklopení prírody a len na skok od mesta je to pre Vás výborná voľba. Pekný rovinatý pozemok je oplotený, je na ňom niekoľko ovocných stromov. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka cca 100m od záhrady a studňa priamo na pozemku. Za záhradou je aj súkromná prístupová cesta, kde je možný aj vjazd karavánu. Na pozemku a nachádza základná betónová platňa po pôvodnej chate, čiže je tu možnosť výstavby novej poprípade postavenie mobilného domu. IS: - elektrina – áno Voda – studňa CENA: 26.999 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ju ukážem osobne. Janka Lengyelová - Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
Na predaj záhrada v obklopení prírody
Hľadáte záhradu v obklopení prírody len na skok od mesta Košíc? Chcete byť v úplnom súkromí? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Ponúkame Vám na predaj rovinatú záhradu v obci Veľká Lodina. Celková výmera záhrady je 400m2. Na záhrade sa nachádza elektrická prípojka cca 100m od záhrady, studňa a ovocné stromy. Záhrada je oplotená pletivom. Na okraji záhrady sa nachádza skálka a pri vstupnej bráne sa nachádzajú kríky. Na záhrade už bola v minulosti postavená chata. Po zbúranej chate na záhrade ostala betónová platňa záhradnej chaty, čiže je záhrada pripravená na výstavbu niečoho nového. Záhrada je maximálne izolovaná od ostatných. Za záhradou je aj súkromná prístupová cesta, rekonštrúkciou možná aj na vjazd karavánu. Zo záhrady je výhľad na Jánošikovú Baštu a hory. Vhodné pre milovníkov prírody, hubárčenia a turistiky. Obec Veľká Lodina sa nachádza len 23 km od Košíc. Výborná dostupnosť na dialničný privádzač obce Kysak. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky alebo mailom. Financovanie nechajte na nás a po doplnení všetkých potrebných dokumentov k vybaveniu hypotekarného úveru, Vám v čo najkratšom čase zabezpečíme financie. Lokalita: Veľká Lodina Výmera: 400m2 Cena: 22 990€ Kontakt: Mail: ivana.timkanic@
Predám záhradu s chatkou pri obci Veľká Lodina.
Pozemok ma veľkosť cca 800m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa hned pri obci Veľká Lodina pod cestou. Na druhej strane cesty je rieka. V blizkosti su potraviny, miestny urad a 2 pohostinstva. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut , mimo zastavanej casti obce a teda poskytuje uplne sukromie. Z pozemku je výhľad na okolite kopce s moznostou nenarocnych prechadzok a zberu hub. Na pozemku sa nachadza chatka (Tatransky profil), vrtana studňa, sedenie s ohniskom a po obvode plno stromov. Pozemok je oplotený pletivom. Chatka je vybavena kuch. linkou, chladnickou, poschodovou postelou a v podkrovi sa nachadzaju 2 postelne madrace. Na pozemku je dostatok miesta pre parkovanie 2 osobných automobilov. Elektrická prípojka je hned pri pozemku. Elektrina je zavedena do chatky(aj trojfazovy prud). V buducnosti je mozne na pozemnku umiestnit mobilny dom, pripadne postavit mensi domcek.
POZEMOK / ZÁHRADA - VEĽKÁ LODINA
Ponúkame Vám na predaj pozemok vo Veľkej Lodine v okrese Košice - okolie o výmere 873 m2 , rozmery pozemku sú cca. 14,5 m x 60 m. Prístup na pozemok je priamo z hlavnej cesty, je celý oplotený s dostatkom súkromia, vďaka jeho polohe a stromom. Na pozemku je kopaná studňa, murované ohnisko, lavice so stolom, suché WC, drevená chatka s prístreškom, so zavedenou elektrikou 230/400V, možnosť do chaty priviesť vodu zo studne. Rozmer chaty cca. 3x4 m + podkrovie. Pozemok orientovaný na V/Z, nachádza sa v extraviláne obce, na LV vedený ako záhrada. Bez tiarch. Obec Veľká Lodina je od Košíc vzdialená cca 20 minút autom. Má taktiež výborné vlakové a autobusové spojenie, od zastávky k pozemku cca. 10 min. pešo. Pozemok ihneď voľný. Neváhajte nás kontaktovať čo najskôr.  Cena 38 000 € Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle  alebo pakan@ V CENE NEHNUTEĽNOSTI! Vypracovanie rezervačných a kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, uhradenie poplatkov za overenie podpisov, uhradenie kolkov na kataster, podanie zmlúv na kataster, ako aj  finančné poradenstvo, ako pre Vás najvýhodnejšie financovať kúpu nehnuteľnosti vrátane vybavenia úveru, poistenia úveru a nehnuteľnosti, komunikácie s bankou až po vyhotovenie podkladov potrebných pre vkladové katastrálne konanie, vypracovanie preberacieho protokolu, asistencia pri prepise energii a napokon až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bytu, domu, kancelárskych či iných nebytových priestorov. © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie  VŠETKY PONUKY NÁJDETE NA NAŠEJ STRÁNKE ADOMOSREAL !!! Ak premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti VOLAJTE CERTIFIKOVANÉHO MAKLÉRA NA ČÍSLO: 0950 783 024
Predám 2205 m2 rekreačný pozemok s vinohradom pri Senci
Predám pekný 22 árový (2205 m2) pozemok s vinohradom pri Veľkom Bieli, vhodný ako rekrečný pozemok na záhradu a vinohrad. Pozemok je obdĺžnikového tvaru cca.140 x 15, prístupný po poľnej ceste z viacerých strán. Pozemok sa nachádza v extraviláne medzi obcami Bernolákovo, Chorvátsky grob a Veľký Biel, v každej z obcí je človek do 10 minút autom. Na pozemku sa nachádza starší rodiaci vinohrad (zaberá asi jednu polovicu) a druhú polovicu tvorí voľný pozemok s veľkým zdravým rodiacim orechom. Pozemok je mimo zastavaného územia, mimo dosahu sietí, RK ani nevolajte, toto nieje stavebný pozemok ! Len seriózni záujemci prosím.
Záhrada v Cíferi je na predaj-1097m2
Ponúkame Vám na predaj záhradu-investičný stavebný pozemok v Cíferi. Výmera pozemku je 1097 m2. Šírka je 11 m. Dľžka 98 a 90 m. GPS- pred pozemok 48.318493°17.492075° Pozemok je rovinatý. Nachádza sa v intraviláne. Toho času sú na pozemku náletové trávy a kry, ktoré vedia po dohode majitelia odstrániť, pozemok vyčistiť. Podľa ÚP obce je pozemok v zóne A1-1. V budúcnosti by sa mala spojiť táto ulička so zelenou uličkou. Stredom pozemku, cez jeho šírku je plánovaná cesta, ktorú budú realizovať majitelia pozemkov. Tým z pozemku vzniknú 2 stavebné pozemky. Pri pozemku vedie odvodňovací kanál, ktorým sa toho času k pozemku dostanete. SIETE- na pozemku nie sú siete. V blízkosti možnosť pripojenia, vedľa sú RD. T.č. viete pozemok užívať ako záhradu. CENA PREDAJA 79990Eur. K cene bude pripočítaná provízia RK. V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte- Telefón: E-mail: zahorcakova.azareal@ Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť? -intravilan -Tiché prostredie -dobrý investičný pozemok Prečo kupovať nehnuteľnosť cez kanceláriu AZAReal? *preverujeme právny stav a ťarchy danej nehnuteľnosti *neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti *okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra 66EUR a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. *K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma *zabezpečíme Vám znalca, ktorý vypracuje znalecký posudok pre Vašu banku Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.