bazár, predaj, inzercia, predám

Predám štvorkolku detskú elektrickú.

Kategória: Ostatné

Predám štvorkolku detskú elektrickú.
Predám štvorkolku detskú elektrickú.
Podobné inzeráty
Predám detsku elektrickú štvorkolku HECHT 36V/800W
Predám detsku elektrickú štvorkolku HECHT 56800 COMIC 36V/800W, celo odpružená, kotúčové brzdy, LED svetla, bezdušové pneumatiky, LED displej na stav batérie, 3 rychlosti s možnosťou uzamknutia.
Predám decku elektrickú štvorkolku
Predám decku elektrickú štvorkolku do 20 kg. Nová baterka. Nabíjanie na 220 voltov priamo do zásuvky. Nové Zámky tel. .
Predám detskú štvorkolku.
Predám detskú šlapaciu štvorkolku, veľmi zachovalá, sedadlo je prestaviteľné. Kovový ale ľahký rám, plne funkčná. Cena 20 €, dohoda je možná
Strieborná plachta na ATV + oleje
Predám striebornú vodotesnu plachtu na veľkú štvorkolku/štvorkolku s boxom. Použitá cca 3x takže je ako nová bez žiadneho poškodenia. Spodné okraje zakončené pružnou gumou - dĺžka x šírka x výška (cca): 220 x 130 x 120 cm. V cene sú zahrnuté aj 3x motorové oleje značky Maxima Racing pre ATV/UTV plus 1x olejový filter značky MTX aj s návodom na výmenu oleja vo štvorkolke Linhai. Štvorkolku som predal, tak sa mi to zvýšilo a nemám pre to využitie. Všetko v top stave.
Detská štvorkolka
Predám málo používanú detskú štvorkolku pre dieťa v rozsahu cca 85-115cm. Maximálna nosnosť 45kg. Osobný odber Bratislava Dlhé Diely. Nižšie pridávam link, kde si môžete štvorkolku pozrieť a prečítať si o nej viac. Cena 40€. Cena je pevná.
Predám detskú elektrickú trojkolku-chopper
Na predaj plne funkčnú a málo pouzívanú detskú elektrickú trojkolku s novou a výkonnejšou bateriou.