bazár, predaj, inzercia, predám

Predám tréningovú lavicu zn. ENERGETICS BACK FIT 180

Kategória: Fitness, jogging

Predám používanú tréningovú lavicu zn. ENERGETICS BACK FIT 180, ktorá je určená na efektívny tréning brucha, chrbta, nôh a zadku. Rozmery: šírka (60 cm), výška (77 cm), dĺžka (115 cm). Cena: 15 eur. Len osobný odber.
Predám tréningovú lavicu zn. ENERGETICS BACK FIT 180
Podobné inzeráty
ENERGETICS XT 520P KROSOVÝ TRENAŽÉR
Predám málo používaný krosový trenažér ENERGETICS XT 520P. ENERGETICS XT 520p je crosstrainer vhodný na pravidelný tréning a pre používateľov s maximálnou telesnou hmotnosťou 120 kg. Je vybavený manuálnym magnetickým pohonom, odolným zotrvačníkom s ôsmimi úrovňami odporu a odolnou a robustnou kľukovou remenicou. Dodávaný počítač E-202 zobrazuje čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie a pulz. Model XT 520p má kontaktné snímače srdcového tepu integrované do riadidiel nastaviteľné nášľapné pedále, háčik na uterák a nastaviteľnú konzolu počítača. Magnetický brzdný systém Prevodový pomer: 1:9 Dĺžka kroku: 33 cm Ovládanie odporu: Manuálne Úrovne odporu: 1-8 Rozmery po postavení: (D/Š/V) 135 x 61 x 161,5 cm Hmotnosť: cca 33 kg, Maximálna hmotnosť užívateľa: 120 kg Pri rýchlom jednaní a osobnom odbere dohoda.
Energetics · XT 520p Krosový trenažér
predám Energetics · XT 520p Krosový trenažér , málo používaný ,povodná cena 500€ , len osobný odber v Podhoranoch pri Nitre.prosím píste mi sms zavolám spat. ENERGETICS XT 520p je crosstrainer vhodný na pravidelný tréning a pre používateľov s maximálnou telesnou hmotnosťou 120 kg. Je vybavený manuálnym magnetickým pohonom, odolným zotrvačníkom s ôsmimi úrovňami odporu a odolnou a robustnou kľukovou remenicou. Dodávaný počítač E-202 zobrazuje čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie a pulz. Model XT 520p má kontaktné snímače srdcového tepu integrované do riadidiel nastaviteľné nášľapné pedále, háčik na uterák a nastaviteľnú konzolu počítača.
viacúčelová fitness lavica FINNLO AB BACK TRAINER 3869
ZNÍŽENÁ CENA! Predám kvalitnú posiľovaciu viacúčelovú lavicu nemeckej značky Finnlo AB BACK TRAINER 3869 ( Je zmontovaná a vo vynikajúcom stave, len zopár krát používaná, takmer ako nová. V prípade potreby sa dá ľahko zložiť na kĺbe a preniesť v aute alebo uskladniť. Momentálne znížená cena na 100€. Činky na foto sú už predané. Osobný odber v Topoľčiankach. Kontakt len emailom na pa10@, reagujem podľa možností max do pár dní. Telefonický kontakt pri odbere. Na podozrivé ponuky neodpisujem.
Predam Ergometer Energetics
Predam Ergometer Energetics, kupeny v intersporte, je to digitalny ergometer s automatickym nadstavovanim zataze.12 auto rezimov+man.rezim. Nadstavenie aj dlzky kroku a uhla stupania. Vela roznych profilov a rezimov. Takmer nepouzivany. Iba osobny odber Crosstrainer, ergometer, eliptical, elipticky trenazer... Kontakt iba telefonicky, neposielam-osobny odber
Predám eliptický trenažér ENERGETICS ET 9.0 Ergometer
Predám funkčný, nepoškodený eliptický trenažér ENERGETICS ET 9.0 Ergometer. Stabilný eliptický trenažér s bezúdržbovým magnetickým brzdným systémom, elektronická regulácia odporu. Displej a tréningové programy: LCD počítač s veľkým displejom Počítač merania: čas, rýchlosť, vzdialenosť, počet spálených kalórií, tepovú frekvenciu. Meranie tepovej frekvencie: dlaňové senzory Brzda: magnetický brzdový systém Zotrvačník: cca 14 kg Rozmery zostaveného stroja d / š / v: 117/56/162 cm Max. hmotnosť užívateľa: 120 kg Predávam to čo vidíte na obrázkoch. Volajte alebo píšte mi na mail nie som vždy na telefóne. Odpovedám obratom všetkým, skontrolujte si SPAM. ⚠️ ⚠️ ⚠️ Na SMS neodpovedám ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ Inzerát je platný do zmazania ⚠️
predam Energetics bežecký pás
Predám čisto novy iba vyskuŝani bežeckỳ pás..Energetics PR 1000p...cena 330 euro...