bazár, predaj, inzercia, predám

Predám TUNZE univerzal osmolator 3155. doplňovač odparu

Kategória: Akvarijné rybičky

Používaný cca 2 rokyTunze Osmolator 3155
Plne funkčné.
Osobný odber Zvolen 90€
Packeta +5€

Obsah:
Riadiaca jednotka
Napájací zdroj
Dávkovacie čerpadlo
Hadička
2x senzor
Magneticky držiak

Použitie : K tomu aby systém fungoval správne potrebujete nádobu s vodou s ktorej bude malé čerpadielko vodu prečerpávať do Vašej nádrže. Nádoba môže byť bandaska alebo malé akvárium schované niekde v skrinke.
Snímač hladiny pomocou magnetického držiaku namontujete buď do externého prepadového filtra alebo môžete aj priamo do akvária ak takýto filter nepoužívate.
Snímač sa skladá s optického snímača a mechanického záložného snímača hladiny vody.
Umiestnením snímača do správnej výšky nastavíte ideálnu hladinu, ktorú chcete udržiavať vo filtrácii alebo priamo v akváriu.
Akonáhle hladina nastavená na výškou snímača klesne pod jeho úroveň automaticky zopne čerpadielko , ktoré načerpá požadované množstvo vody až kým hladina nedosiahne výšku snímača a automaticky sa vypne. Týmto spôsobom bude zabezpečená stále rovnako vysoká hladina vody v akváriu.
V prípade, že hladina vody vystúpa nad úroveň snímača tak systém začne zvukovo a aj opticky signalizovať vysokú hladinu vody a Vy viete , že niečo nie je v poriadku a treba skontrolovať systém prečo stúpla hladina vody.
Predám TUNZE univerzal osmolator 3155. doplňovač odparu
Podobné inzeráty
Akvárium 95 L (60cm) optiwhite
Predám akva 95 / 85 l čistý objem, rozmer 60x40x45, skrinka na mieru ( štelovacie nožičky, výška skrinky 96,5 cm, možno dvihnúť nožičkami o 3.5cm, 2x dvierka, pánty - sú na rýchloupínákoch, ultračíre optiwhite sklo 10mm), mám k nemu aj modro/čiernu fóliu na sklo - na pozadie. Chcel som ho prerábať na morské, ale upustil som od toho. Vyzerá ozaj dobre, bez viditeľných poškodení. Cena za komplet znížená z 200 na 140. Môžem pridať 2x čierne skkye led lampy (bielo/modré LED ) z morského akvária ( ) a výtl. Čerpadlo Tunze Silence 1073.008 (800l/h). Jednotlivé police majú rozmer cca 56x35x27cm . (Po dohode viem priviezť do BA, prípadne niekam na trase Modra-Myjava)
Predám skrinku Juwel SBX Lido 200 dub
Predám používanú skrinku originál Juwel SBX Lido 200 dub,(ilustračné foto) mám asi 1 rok + doklad o kúpe, v dobrom stave,váha 27kg, nosnosť podľa výrobcu 700 kg, rozmery D-71cm x Š-51cm x V-73cm, v dobrom stave pôvodne stála okolo 120 eur, teraz za 60eur,ostala po predaji akvária Predám používanú skrinku originál Juwel SBX Lido 200 dub, mám ju asi 1 rok + doklad o kúpe, v dobrom stave,váha 27kg, nosnosť podľa výrobcu 700 kg, rozmery D-71cm x Š-51cm x V-73cm, v dobrom stave pôvodne stála okolo 120 eur, teraz za 50eur pevná cena nespustam,ostala po predaji akvária
Predám korytnačky
Predám dve korytnačky samicu a samca (samica je tá väčšia). Predám ich aj s akvárium (80l) + filtrácia a všetko ostatné k tomu (viď.foto).
Predám Cichlidy
Predám cichlidy maju pol roka kŕmené kvalitným žradlom. Veľkosť 8-10cm. Mám 20kusov. KUS 2€ PRIPADNE PREDAM KOMPLET RYBY AJ S AKVÁRIUMOM DIVERSA 30L S VYBAVENIM 60€
Predam za symbolicku cenu (1-2€)
predam za symbolicku cenu ancistrusy. dovod predaja - premnozili sa nam v akvarku. farba tmava aj svetla. rozne velkosti (mensie 3-4cm) vacsie 5-8cm. predam cca 5 mensich a 4 vacsie. blizsie info telefonicky.
Predám 350L akváriu.
Predám 350L akvárium bez stojanu. 140×50×50 Akvarium ma pár miernych škrabancov.Inac žiadne poškodenie,netečie. Predám tak ako na foto-komplet prislusenstvo,ohrievac,led osvetlenie,externy filter eheim. V akva sa nachadzaju skalare,neonky,sumceky sklovite,prisavniky,L066 a zopar slimakov.Mali prist este rastliny no plany sa zmenili.Viac info sms. Predstava o cene 300-pevná cena.