bazár, predaj, inzercia, predám

Predám veci z prívesu A3S

Kategória: Ostatné

Predám veci z prívesu A3S - piecka vhodná aj do maringotky za 50€, funkčná rozvodová skriňa za 30€, regál za 20€. Spolu aj samostane.
Predám veci z prívesu A3S
Podobné inzeráty
Vojenská maringotka A3S
Predám vojenskú maringotku A3S v zachovalom stave. Všetko zachované pôvodné veci, nezateká, väčšinu času bola uchovaná pod strechou. Vnútro je pripravené na rekonštrukciu (foto na inšpiráciu ako sa to dá spraviť). Na cene sa dá dohodnúť. Tel.č.
Skriňový príves A3S
Dobrý deň, predám tento skriňový príves (maringotka, štabák) A3S v dobrom stave, vnútro zachovalé. Najlepšie vidieť.
vojenska maringotka A3S
Predam pojazdnu maringotku A3S v dobrom stave. Rozvod elektriky, osvetlenie + zasuvky plne funkcne. Nezateka. Zlava z ceny mozna. Cena 1200eur
Mobilné wc a sprchy PRíVES
Predám sanitárny príves- mobilné WC o rozmeroch 2,4x8 metrov. Príves je v strede rozdelený technickou miestnosťou na dve časti, mužsku a ženskú. V ženskej časti sú tri kabínky s toaletou Geberit, dva sprchovacie kúty a dve umývadlá. V mužskej časti sú tiež tri kabínky s toaletou Geberit, dva sprchovacie kúty, jedno umývadlo a nachystaná predpríprava na ďaĺšie umývadlo, alebo pisoár, (možnosť dodania oboch v cene prívesu). Mužská aj ženská časť má samostatný bojler na 200 litrov vody, ktoré sú umiestnené v technických miestnostiach prístupných z vonka prívesu. Medzi šasmi prívesu sú vzájomne poprepájané fekálne nádrže s objemom 3m kubické. Tie sa tiež dajú pripojiť na externý fekálny tank. Príves má externé napojenie na elektriku (400 voltov) a vodu. Príves je bez TP a je bez problémov prepraviteĺný na prevozných značkách. K dispozícii od 1.9.2023. Pri vážnom záujme, dohoda na mieste možná.
Predám prívesný vozík
Predám prívesný vozík Prívesný vozík 1170x1500 - 779€ Prívesný vozík 1060x2000 - 793€ Prívesný vozík 1500x3000 - 1231€ Prívesný vozík dvojnápravový 1250x2500-1553€ Príves je osadený nebrzdenou nápravou AL-KO alebo KNOTT .Bočnice sú z pozinkovaného plechu a podlaha z vodovzdornej protišmykovej preglejky. Konštrukcia prívesu je zváraná a žiarovo zinkovaná čo dáva prívesu vysokú pevnosť a dlhú životnosť aj pri extrémnom zaťažení.
Predám autoprepravník
Predám autoprepravník 2000kg, 2100x4500mm - 3490€ Prívesny vozik s kolesami pod ložnou plochou je určený na prepravu automobilov a kolesových prostriedkov. Príves je osadený brzdovým systemom AL-KO alebo KNOTT . Podlaha je z dierovanych plechov z protišmykovou úpravou. Konštrukcia prívesu je zváraná a žiarovo zínkovaná čo dáva prívesu vysokú pevnosť a dlhú životnosť aj pri extremnom zaťažení. Použitím nizkoprofilových kolies je možné dosiahnuť zníženie ložnej plochy.