bazár, predaj, inzercia, predám

Predám veľkokapacitné kávovary Egro.

Kategória: Kávovary

Predám funkčné profesionálne veľkokapacitné presso automaty vhodné do prevádzky,napr.hotel,závodná kuchyňa...cena spolu 280e.Váha jedného kávovaru cca 70kg.
Predám veľkokapacitné kávovary Egro.
Podobné inzeráty
Tlakomer pre kávovary s hlavou E61
Predám nový nepoužitý tlakomer pre kávovary s hlavou E61. Určený je pre všetkých baristov, ktorí chcú mať tlak v priebehu extrakcie neustále pod kontrolou. Výborný upgrade pre kávovary, ktoré nemajú zabudovaný tlakomer, zobrazuje aktuálny tlak v hlave kávovaru. Rozsah stupnice je 0-12 barov. Tlakomer je kompatibilný s kávovarmi vybavenými hlavou E61, a to takmer od všetkých výrobcov, ako napr. Rocket Appartamento, Quickmill Rubino, Lelit Mara X, ECM, Profitec a pod. Nepasuje na kávovary Vibiemme, alebo Wega. Veľmi jednoduchá inštalácia cez výmenu skrutky M6 v hlave kávovaru.
2x WMF Presto 1400 - jednomlynček
Ponúkam na predaj kávovary zn. WMF Presto 1400. Kávovary sú používané - funkčné ale potrebujú celkový repas. Sú odblokované a fungujú. Výbava: -Jednomlynček bez instantnej časti -Bez osvetlenia Fotky sú ilustračné - moje kávovary sú totožné.... Cena za kus je 550eur. Pri kúpe spolu je cena za obe 1000.-€ Osobné prevzatie -Prešov
Kávovary DeLonghi, Krups
Ponúkam na predaj repasované kávovary DeLonghi a Krups qautro force. Všetky sú vo vynikajúcom stave bez poškodenia. . Na každy model je zaruka. Delonghi Magnifica 170€ Magnifica S 180€ Krups quattro force 260€ S-kávovary
predam Profesionálne kávovary cimbali
predam Profesionálne kávovary laaimbali CENA 300 EURO
Predam tesnenie pod nadrzkou vody pre kavovary Dolce Gusto
Predam tesnenie ( u kruzuk ) pod nadrzkou vody pre kavovary Dolce Gusto, ked Vam tecie voda z kavovaru. Cena 1ks=5€, 2ks=9€. Mam aj tesnenie do nadrzky vody. Po dohode viem pomoct aj s vymenou. Viem poslat aj na dobierku.
Predam tesnenie nadrzky vody pre kavovary Dolce Gusto
Predam tesnenie (o kruzuk) do nadrzky vody pre kavovary Dolce Gusto (o kruzok horny vnutri plastovej nadoby ked Vam tecia voda z nadoby). Pasuje skoro na vsetky modely kavovarov Dolce Gusto. 1ks=2,5€, 2ks=4€ Po dohode viem pomoct aj s vymenou. Cena Viem poslat aj na dobierku.