bazár, predaj, inzercia, predám

Predam veslovací trenažér

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predam veslovaci trenazer DOMYOS R500B v zaruke, velmi malo pouzivany, kupovany v decatlone. Trenazer sa sam nabija, ponuka smart pripojenie, napriklad funguje Kinomap, kde su treningy a videa na realnych vodach. Bez poskodenia, vsetko funguje perfektne
Predam veslovací trenažér
Podobné inzeráty
Predam veslovací trenažér
Predám veslovaci trenazer KETTLER vsetko funkcne a zachovale Vratanie návodov a hradného pásu
Predám výstroj
Predám málo používanú výstroj párkrát v sladkej vode a bazén , fľaša 12l scubapro ešte má 4 roky platný atest doložené dokladom o skúške,žaket a automatika aqualung Mistral s vydychovaním za hlavou vhodné na fotenie pod vodou nakoľko bubliny nejdú pred tvárou , všetko plne funkčné v bezchybnom stave predám len v celku a osobný odber nakoľko tlaková fľaša nejde posielať ani kuriérom. Dôvod predaja po uraze končím s potápanim . V prípade záujmu prosím kontaktujte výhradne cez email ďakujem .
Predám motorovú loď
Predám túto kajutovú loď značky Sealine 18 weekender so zabudovaným 140HP Merkruyser motorom. Loď má čerstvo urobenú obhliadku na slovenských číslach a dokladoch. Motor je komplet daný do poriadku po výmene olejov aj filtrov. Menený impeler aj náplne v nohe. Nové čerpadlo na trym. Loď predám,poprípadne vymením za niečo otvorené podľa ponuky.
Predám kajak, predám čln pre 3
Predám 3-miestny kajak úplne nový
Neoprén
Predám 3 kusy detské neoprény(neoprénový oblek,neoprénové obleky). Neoprény sú vo výbornom a nepoškodenom stave. Farby neoprénov sú krajšie a sýtejšie ako na fotkách. Predám skoro nové,málo používané rovnako veľké detské neoprény : 1 kus krátky detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm a 1 kus dlhý detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm, Veľkosť-vek 6,7,8,9 rokov(podľa veľkosti dieťaťa). Cena: krátky 20 €, Cena: dlhý 30 € ak spolu 40 € (krátky a dlhý ). 1 kus malý detský neoprén(označenie č.1 na jeden rok), 2,5 mm až 3mm(farby tmavomodrá,oranžovo ružová,žltá),cena 10 €. Inzerované neoprény sú vhodné na potápanie,šnorchlovanie alebo iné vodné športy a pobyt v chladnejšej vode. Ochrana pred slnečným UV žiarením. Možná výmena za krátky pánsky neoprén na šnorchlovanie hrúbky 2 mm až 3,5 mm(na výšku 185 až 190 cm a váhu 75 kg až 85 kg. Ďalej predám plutvy pre dospelú osobu: 1.CRESSI-SUB FREE FROG made in italy č.41-42(7-8)žlto čierne,cena dohodou, 2.AGUATICS made in china č.40-41(6-7) modro čierne (natrhnutá teba zalepiť podlepiť, 0 €), 3.krátke plutvy č.8,9,10,11.,cena dohodou, Plutvy je možné aj vymeniť za okuliare na potápanie - potápačské okuliare - potápačskú masku,šnorchel . Kúpim ANTINAL proti cestovateľskej hnačke (v záruke - neexpirovaný) 24 tabletkový, jeden alebo viac kusov . Ak Vám zostal po dovolenke v Egypte a nepotrebujete ho,ponúknite.(vidieť na fotke) Písať mailom (kontaktovať inzerenta), alebo zavolať na telefonne číslo: .0.9.0.7.3.5.7.1.3.0. Inzerát je aktuálny až do zmazania. Osobný odber v Trnave alebo možnosť poslať poštou. Na dobierku neposielam.
Predám plávacie/záchranné vesty
Predám plavacie vesty 2xpoužité zn.elements. 1x detská záchranná vesta velkost Baby M do 30kg. 1x plávacia vesta velkost S/M do 60kg. 1x plávacia vesta velkost L/XL do 90 kg. Cena za kus 25€ Pri odbere všetkých 3kusov cena 20€ za kus.