bazár, predaj, inzercia, predám

Predám videoprehrávač.

Kategória: Video, DVD prehrávače

Predám videoprehrávač Orion plne funkčný.Iba osobný odber.
Predám videoprehrávač.
Podobné inzeráty
Predám videoprehrávač Funai
Predám funkčný videoprehrávač Funai .Cena dohodou .
Predám dvd kameru Sony
Predám dvd kameru Sony - 4.3. - 06:50 Predám Sony HandyCam DCR-DVD404, málo používaná plne funkčná, batéria vekom oslabená. Jej vlastnosti nepoznám, viem že nahrava na RW média.
Predam nový TV Android BOX A95X F3 AIR II 4/64GB
Predam nový TV Android BOX A95X F3 AIR II 4/64GB. Predám špičkový box vhodný na pozeranie IPTV, streamov aj medií. Podanie farieb a plynulosť obrazu je vynikajúca. KODI - prehrávanie online filmov v cz a sk dabingu, možnosť aj s archívam joj,markíza po zaregistrovaní pozeranie tisícky filmov, rozprávok, seriálov,koncertov, XXX, atd. V cz a sk dabingu v 4K HDR aj 80 GB STREAM plinulo bez sekania. Skylink Antik Magio Horizon Sleduj tv Lepsitv Touch tv O2 tv Sweet tv Netflix HBO MAX Disney + SKY SHOWTIME VOYO JOJ PLAY...atd Ovladatelnosť a menu je prehladné, rychlé, jednoduché a v slovenčine. Google obchod : všetky aplikácie + zo staršej tv s boxom máte smart tv. AIRMOUSE. Je diálkové ovládanie ktoré možete využiť ako myš. Ram – 4GB ddr3 Rom – 64GB Wifi – 802.11ac 2.4ghz + 5ghz Bluetooth – 4.1 1 hdmi 2 usb 1 av 1 sd card 1 optical audio Android 11 Cena 32GB 45,- 64GB 53,-
predám mini vežu Panasonic
predám len osobný odber
Predám
Predám DVD prehrávač Technika podľa obrázka všetko dokopy za 15€ + poštovné (vopred na účet), funkčný nepouzivany aj s návodom a diaľkový ovládač.
Predám DVD USB prehrávač Philips do auta
Predám DVD USB prehrávač Philips do auta , málo používaný, pridám zdarma viacero DVD s rozprávkami. Veľkosť LCD uhlopriečky 23cm.