bazár, predaj, inzercia, predám

predam vylisky konope siatej

Kategória: Kone

Predam vylisky z konopnych semiacok.Bio.
Cena 1,5 kg.

Vysoký obsah bielkovín (32%) a vlákniny (30%) a ideálny pomer esenciálnych a mastných kyselín.

Konopné výlisky používame u koní, ktorí trpia letnou vyrážkou, alergiou, u chorých koní, s IR a Cuschingovým syndrómom, u koní, ktorí majú horšiu kvalitu srsti a kopyt.

Dávkovanie: 100 až 500 g za deň; zamiesat do krmiva, nie je potrebne máčať.
Cieľove zvieratá: kone, ryby, kozy, králíci, psy.
predam vylisky konope siatej
Podobné inzeráty
Seno veľké balíky
Predám seno v gulatych balíkoch 120x120cm vaha 250-270kg nezmoknute zelene zo siatej lúky dovoz možný
Predám valacha
Predám 18-ročného valacha kľudnej povahy, skákaný doma do 110cm, jednotlivé skoky aj 120cm, na pretekoch do 100cm, na vychádzkách bezproblémový, sám alebo s koňmi, nekope, nekúše, nerozbieha sa, ľahko jazditeľný, vhodnejší už skôr ako hobby kôň. Ľahko živiteľný, silný a maznavý, má rád ľudskú spoločnosť, nikdy nemal zdravotné problémy, koliky, ani krívania. Nevyžaduje veľké kŕmenie, na starostlivosť nenáročný. Pravidelne robený zubár, kováč a fyzioterapia. So sedlom a uzdečkou predám za nižšie uvedenú cenu. Pri rýchlom jednaní aj dohoda. Pre videá prosím píšte na WhatsApp.
Predam paru koni
Predám čnu kobylku a čneho valacha. Sú kľudnej povahy. Korektúry a kovanie v rukách. Kobylka bola priahaná len v páre,osamote ešte nevie. Valach poľnohospodárske a lesné práce ovláda. Cena 6500€ za obydva plus dohoda. Predám aj jednotlivo.
Predám valacha kríženec QH
Predám 5.r valacha, v základnom výcviku, chodí samostatne pod sedlom na jazdiarni. Sľubný valach vhodný do športu alebo rekreáciu. Je vnímavý, učenlivý. Má veľmi príjemné, pohodlné chody. Je zdravý, mohutný, pevné kopyta, korektný postoj. Bez zlozvykov. Kováč bez problémov. Ustajnený 24/7. Vzhľadom k tomu, že bol obsadnutý minulý rok, je vhodný pre skúseného jazdca, ktorý si chce urobiť koňa podľa seba. Potrebuje sa ešte učiť, preto nie je vhodný pre začiatočníkov, ktorí sa chcú učiť jazdiť. Predám len do dobrých podmienok a dobrých rúk. Dohoda na cene možná. Registračné číslo chovu: 138758
Predám vozík za koňa
Predám vozík za koňa. Vozík je na 14 gumách je celý drevený.Predam ho aj s deskami.
Predam valach
Predam valach 1a pol ročne ho velmi je kludne nie kope nie hrize taha ide do sedla do koc teraz viska 123cm matka 155cm otec 152cm bude viska 140 145cm predam alebo aj vimena mozna cena 2000plus dohoda ista info na telefon _ Registračné číslo chovu: