bazár, predaj, inzercia, predám

Predam xbox one s

Kategória: Ostatné audio video

Predam xbox one s-menej použity aj s hrami na xbox one
1.Fifa18-premium edicia
2.Minecraft-premium edícia
3.Rocket league-premium edícia
4.Gta v-premium edícia
5.Mafia 2-premium edícia(je tam 360xbox ale ide aj na xbox one)
6.Lego movie
A predam to aj s kinectom(ktory je na xbox360 ale ide aj na xbox one)a ktomu čierny ovladač xboxovi a čierny ovladač ktory je napravej strand ale funguje len pre (PC-počitač)
Dokopy cena so všetkym-272€????
Zvlášť veci cena-dohodou????
Osobny odber-Hviezdoslavov
Kontakt-
(Hovor/SMS)/ig-wexusiik✅
/Email-pjotrposvanc2009@ upozornujem maily moc nečitam????
Predam xbox one s
Podobné inzeráty
predávam xbox 360 S
Predávam xbox 360 S 250gb so hramy sú to hry: cars 2, forza motosport 4 Cz,kinect sport season two,kinect sport ultimate collection,minecraft xbox 360 edition,need for speed most wanted,kinect adventure xbox bol používaný málo sú k nemu dva ovládače plus držiak na kinect na telku cena dohodou
predám xbox one
predám xbox one,plus 2x konzola a sluchadlo
xbox one s 1tb s blue ray mechanikou
Dobry den predam xbox one s 1tb s blue ray mechanikou a novym joystickom v top stave , s original hernim 4k hdmi kablom ,a napajacim kablom do siete pry rychlom jednani menšia dohoda najlepsie osobny odber pri dobieke platba na učet vopred .
Xbox one
Predam xbox one dobry stav s polepom 2 ovladace jeden je na kabel a jeden(cierny)na bluetooth je bez krabice dam k tomu 2hry(gta5 k tomu) pod cenu nejdem pretoze tomu xboxu nic neni)
xbox one x 1TB
xbox je neposkodeny je ako novy pouzuval som ho asi polroka v cene je zahrnute: ovladac,kable a prislušenstvo, hry:fifa 22,Gta 5,rainbow six siege,forza horizon 4,fall guys
Xbox Series S
Predám alebo aj vimením Xbox Series S. 500 GB Konzola je v Top stave,ako nová,plne funkčná. Ovládač tiež v top stave. Predám za 179€ alebo za niečo aj vimením,ponúknite.