bazár, predaj, inzercia, predám

predám zastryhavac vlasov Eta

Kategória: Holiace strojčeky

predám zastrihávač vlasov Eta v rámci Košíc - 40 € komplet krabica ,nabiacka nadstavce .
predám zastryhavac vlasov Eta
Podobné inzeráty
Moser 1854-7042 Texturizing_All_in_one head
Predam novy nepouzity nadstavec all in one od Moser. Bol to dar, som amater a nevyuzivam ju. strucny popis: Nová, dokonalá súprava čepelí je všestranná a dá sa použiť na každý účes: • Okrajové efekty v dlhých vlasoch. • Predlžovanie vlasov do extrémne hustých vlasov. • Postupné objempvé vrstvenie pri zachovaní rovnakej dĺžky vlasov. • Strihanie dlhých účesov pre svieži, zdravý vzhľad. Strihanie a prerieďovanie vlasov - riedenie vlasov. Počas toho sa zabráni rozštiepeným končekom. • Strihanie predlžovaných vlasov. • Rozvíjanie a štruktúrovanie krátkych vlasov. Pre jemný, harmonický priebeh vo vrstvách. Pomocou nastavovacej páčky integrovanej na strihacej hlave je možné zvoliť jednuz troch polôh. Intenzitu rezného efektu je pritom možné individuálne prispôsobiť pomocou medzipoloh. V tejto súvislosti sú možné nasledujúce techniky efilovania-riedenia vlasov: Pozícia III Ultra Razor: • Mäkký rez • Vrstvený rez • Twist Cut • Bodový rez Poloha II Optimálny holiaci strojček: • Odlupovací rez • Rez na plátky Pozícia I Soft Razor: • Textúrovanie • Flick & Smack Kompatibilný s: • všetky akumulátorové strojčeky MOSER ,Wahl, ermila
profesionalny holiaci strojcek Aesculap Elektra II GH204
Predam profesionalny holiaci strojcek Aesculap Elektra II GH204, vhodny na ludi aj zvierata, cena za strojcek + dva nadstavce je 160€. Povodna cena noveho je 400€. - strihacie hlavy - nadstavce kompatibilne so vsetkymi aesculap strojcekami: Aesculap GT 779 - 9 mm Aesculap GT 772 - Úzka - Výška 0,7 mm Najlepsie osobny odber v BA ruzinov, kusok od vyjazdu z dialnice D1 na novu R7. Ina adresa po dohode. Elektra 2 je jedným z najvýkonnejších strojčekov na strihanie vlasov na svete, s ktorým získate aj to najhrubšie, najpevnejšie a najtvrdšie Strihajte vlasy ľahko a rýchlo. Vďaka ergonomickému tvaru stroja Aesculap s Tento zastrihávač vlasov má štruktúrovanú oblasť uchopenia Nemecká výroba optimálne do ruky. Vďaka systému rýchlej výmeny strihacej hlavy Aesculap môžete vymeňte holiacu hlavu počas prevádzky - jednoducho ju nasaďte a pokračujte v práci. Vysoká kvalita a extrémne robustná kvalita zaručujú roky používania bezproblémové používanie tejto mimoriadnej vyššej triedy Zastrihávač vlasov Aesculap. Aesculap Elektra 2 beží vďaka výkonnému motoru veľmi ticho a s absolútne nízkymi vibráciami. Viac sily, sily a vytrvalosti s profesionálnym strojčekom na strihanie vlasov nejde to, nemáme silnejší, odolnejší a robustnejší strojček na vlasy v našom sortimente mnohých profesionálnych strojčekov na strihanie vlasov! Technické údaje pre Aesculap Elektra II GH 204: Použitie: zastrihávač chlpov a zastrihávač zvierat Prevádzka: káblový - profesionálny napájací kábel nerozbitný a veľmi robustný Napájanie: 230V SÚČASŤOU HOLIACEJ HLAVY NIE JE SÚČASŤOU - objednajte si prosím samostatne! Hmotnosť: cca 650 g (bez holiacej hlavy) Rozmery: cca 18,5 x 5 x 4 cm Dĺžka kábla: cca 4 m Príslušenstvo: vrátane úložného/prepravného kufríka, vrátane oleja na holiace hlavy Aesculap, vrátane návodu na obsluhu červená farba Pohon: Univerzálny motor - vďaka silovému pohonu aj pri nepretržitej prevádzke len s malým ohrevom Počet zdvihov: 2300 zdvihov/min Výkon: 25 wattov Hladina akustického tlaku: približne 70 dBA Vyrobené v Nemecku všetky holiace hlavy Aesculap je možné niekoľkokrát prebrúsiť Praktické pútko na zavesenie na konci strojčeka - možno jednoducho napríklad zavesiť na háčik. Kryt vyrobený z nárazuvzdorného plastu - ľahko odoláva pádom Nie je to lacné, ale vykonajte test a porovnajte tieto strihače vlasov s inými profesionálnymi strojčekmi na strihanie vlasov - budete presvedčení... Ak chcete, aby vás strojček na vlasy sprevádzal celé desaťročia a ste vždy extrémni V prípade potreby sily nie je v našom sortimente nič lepšie ako toto.
Braun Hair Clipper Series 5
Jednoduchá úprava vlasov doma so strojčekmi na strihanie vlasov Braun. Zastrihávač / strojček na vlasy má ultra ostré čepele, ktoré zaisťujú jednoduché zastrihávanie vlasov akejkoľvek dĺžky alebo hrúbky. S 2 hrebeňovými nástavcami, 17 nastaveniami dĺžky a Memory SafetyLock na uloženie posledného použitého nastavenia. Zastrihávač vlasov má výkonnú NiMH batériu, 50 minút chodu a prístroj je umývateľný. Súčasťou dodávky: 1x zastrihávač vlasov 1x malý hrebeňový nástavec (3 - 24 mm) 1x veľký hrebeňový nástavec (14 - 35 mm) 1x čistiaca kefa.
Kvalitný Strojček na Vlasy Xiaomi Enchen 0.7-21mm B/W
Predám tento kvalitný značkový strojček na vlasy Xiaomi Enchen v elegantnom matnom čiernom alebo bielom vyhotovení. Je úplne nový, originálne komplet balenie so všetkým prislušenstvom, v záruke. Nastavenie dĺžky vlasov 0.7-21.0mm. Xiaomi Enchen Boost vám dokonale padne do rúk vďaka svojim rozmerom 43 x 164mm. A vďaka hmotnosti len 142g sa vám s ním bude skvele manipulovať. Materiál použitý na zariadení je kvalitný ABS plast, ktorý je známy svojou pevnosťou. Strojček je dostupný v bielej a čiernej farbe. Tento malý prístroj je napriek svojím rozmerom veľmi praktický. Jedným tlačidlom nastavíte dĺžku strihu. Má totiž polohovací hrebeň, ktorým viete nastaviť dĺžku strihania od 0.7mm do 21.0mm. Jednoducho to nastavíte jedným tlačidlom. Ďalej disponuje keramickou strihacou hlavicou. Keramika je totiž až 1.6-krát tvrdšia než bežne používaná nehrdzavejúca oceľ. Práve použitím keramiky je aj pri vysokej rýchlosti zvuk regulovaný a prístroj je tak veľmi tichý a to pod 55dB. Taktiež ťažšie generuje teplo. Xiaomi Enchen Boost tiež využíva technológiu frekvenčnej konverzie. Za pomoci výkonného motora typu 280 disponuje dvojstupňovým rýchlostným prepínaním. Rýchlosť si tak zvolíte podľa potreby a dĺžky vlasov. Normálna rýchlosť predstavuje 4500 otáčok za minútu. Potom je tu režim Turbo, ktorý aktivujete dlhším podržaním tlačidla. Rýchlosť otáčok sa tak zvýši na 5800 otáčok za minútu. Tento režim je vhodný najmä pre husté vlasy. Xiaomi Enchen Boost strojček na vlasy disponuje aj technológiou ESM (Energy Smart Manager). Tá je v podstate srdcom značky Enchen. Má dva moduly riadenia energie a k tomu reguláciu motora. Technológia zabezpečuje, že ani pri slabej batérii nedôjde k nepríjemnému šticovaniu či vytrhaniu vlasov. ESM technológia slúži aj ako ochrana pre batériu počas nabíjania, aby nedošlo k jej rýchlemu opotrebeniu a zaisťuje tiež bezpečné nabíjanie. Strojček tiež obsahuje indikátor stavu batérie. Strihacia časť, ktorá sa stretáva s pokožkou, sú rezná hlavica a polohovateľný hrebeň. Tieto časti sú zaoblené kvôli bezpečnosti a pohodlnosti strihania vlasov. Hlava sa skladá z dvoch častí, a to pohyblivého noža a statického noža. Xiaomi Enchen Boost je navrhnutý, tak aby bol bezpečný aj počas spustenia. Môžete sa ho vtedy dotknúť z akéhokoľvek uhla a nezraní vás. Batéria je tiež výkonná. Len 1 hodina nabíjania stačí na dobitie na 90%. Potom sa prepne na systém priebežného nabíjania, kým sa nabije na 100%. Pri hodine nabíjania zvládne strihať dlhšie než 80 minút. Pri plnom nabití je to viac ako 90 minút. Nabíjanie prebieha cez moderný USB Type-C konektor.
Zastrihavač vlasov Philips, strihať vlasov,
Predám používaný zastrihavač vlasov, funkčný ale ide len keď je na kabli, zapojený v sieti. Rôzne nastavenia dĺžky vlasov,
Zastrihávač vlasov, brady HALMcorp
Predám elektrický strihací strojček s kompletným vybavením potrebným na profesionálne strihanie a modelovanie vlasov a brady. Strojček je možné použiť ako holiaci strojček alebo ako zastrihávač, titánová čepeľ poskytuje nevídanú presnosť a ponúka kvalitu strihu ako z kaderníckeho salónu alebo od barbera. Precízna titánová čepeľ vám umožňuje orezávať, tvarovať a upravovať tvar vlasov a brady. Dokonale si poradí s tvrdým strniskom aj s mäkkými vlasmi, a preto je vhodný pre ženy i pre mužov. Čepele zariadenia sú vyrobené z titánu, ktorý si pri správnej údržbe udrží dlhú dobu dokonalú ostrosť. ✅️ titánová čepeľ ✅️ keramický povlak ✅️ bezpečný pre pokožku - nespôsobuje porezanie a nedráždi pokožku ✅️ ostrý - ľahko strihá mäkké vlasy a tvrdé strnisko ✅️ jemný - vlasy netrhá ani nevytrháva ✅️ jednoduché čistenie - nôž je možné čistiť pod tečúcou vodou (nezabudnite ho dôkladne vysušiť a namazať! ✅️ motorové a akumulátorové jednotky nevystavujte vode Technická špecifikácia: Materiál čepele: titán + keramický povlak Typ čepele: T-blade Dĺžka rezu: 0-4 mm Materiál púzdra: kov Výkon: 5W Napájanie: DC 5V Vstavaná batéria: 1 500 mAh Nabíjanie: USB kábel Doba nabíjania: 2 hodiny Pracovný čas: asi 120 minút Hmotnosť: 164 g Šírka čepele: 4 cm Rozmery: 15 cm x 2,8 cm Nadstavce: 1,5 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm Výkonný a efektívny motor Osobný odber: Poprad Platba prevodom na účet +1,50 € poštovné. Platba dobierkou +3,50 € - povinnosť prevziať zásielku.