bazár, predaj, inzercia, predám

Predám: Živá historie Hillary Rodham Clinton

Kategória: Ostatné

Predám knihu: Živá historie Hillary Rodham Clinton s papierovým obalom vo výbornom stave.
Predám: Živá historie Hillary Rodham Clinton
Podobné inzeráty
Barack Obama,  Franco, Tony Blair, Hillary Clintonova
Ponukam tieto tituly - Barack Obama - odvaha doufat, uvahy a vzkriseni americkeho snu, Franco, neboli o uspechu prumerneho cloveka,Franco - clovek, vojak, diktator, Tony Blair - moje cesta, Hillary Clintonova - Ziva historie, stav výborny, cestina, knihy zasielam postou, alebo knihy si mozete prebrat osobne aj cez vikendy!!! Za stav a kvalitu vzdy rucim!! Kontakt telefonicky, bazar formular NA SMS NEREAGUJEM!!!Len seriozni zaujemci!!
Časopisy Tajemství české minulosti,Otazníky historie
Predám časopisy:Tajemství české minulosti-7 čísel Otazníky historie-3 čísla Živá historie-5 čísel History revue-14 čísel.Cena za komplet všetko 18 eur
Tu a teraz živá - Soňa Sun Sajenková
Predám knihu zbierku básní a zamyslení Tu a teraz živá - Soňa Sun Sajenková, Soňa Doráková 2018, 725 strán. Kniha je ako nová. Kontakt cez e-mail.
Upálená za živa - Souad
Predám knihu Upálená za živa - Souad, Ikar 2004, 190 strán. Kniha je ako nová. Kontakt cez e-mail.
Predám knihu "Historie automobilů Škoda"
Predám knihu "Historie automobilů Škoda". Nová kniha, 100% stav. Cena knihy aj s poštovným cez Packetu (platba prevodom) na odberné miesto je: 20€ Výběr 21 nejslavnějších automobilů vyráběných v Mladé Boleslavi, na kterých je koncentrovaně, téměř jako pod rentgenem, vidět historie značky Škoda a jejího předchůdce Laurin & Klement a zároveň dějiny automobilové techniky. Každý model je představen na detailním technickém průhledovém obraze Jiřího Dufka, doplněn o další technické kresby či ukázky výkresové dokumentace. Profil automobilu samozřejmě dokreslují barevné a černobílé fotografie z archivů autorů i automobilky. Velké množství obrazového materiálu je propojeno zajímavými texty Jana Králíka o vývoji jednotlivých modelů, jejich výrobě i sportovních úspěších a představuje také několik osobností z těch mnoha, které se o úspěch či známost mladoboleslavských automobilů zasloužily. Výpravná barevná kniha potěší každého, kdo se alespoň trochu zajímá o automobily a jistě osloví skalní fandy aut se značkou Škoda.
Životopisy amerických politikov
Clinton 12 €, ostatné po 10€ Spolu 28 €