bazár, predaj, inzercia, predám

predam zlate dukatove medaily

Kategória: Mince, bankovky

predam zlate dukatove medaily detaily na foto

Dr.Schweitzer 300euro
Elizabeth 300euro
Don Juan 300euro

telefon robert matres


mozna aj vymena za strieborne mince,gramofonove platne,stare bankovky,stare zlate sperky,,strieborne sperky,noze,bodaky,puskohlady,vzduchovky
predam zlate dukatove medaily
Podobné inzeráty
Jazdecké medaily Ferdinanda I. 1541/2022 SNS pri SAV Košice
Na predaj: Jazdecké medaily Ferdinanda I. (1526 – 1564) z roku 1541 - pobočkové medaily 2022 SNS /Slovenskej numizmatickej spoločnosti/ pri SAV /Slovenskej akadémii vied/ pobočka Košice - vydaná pri príležitosti 150. výročia založenia Východoslovenského múzea v Košiciach - 4 druhy materiálov/prevedení : mosadz postriebrená, mosadz pozlátená, meď, striebro 925/1000 - počty vydaných kusov: 40, 50, 45, 60 - každá medaila má vyrazené číslo na hrane - ostatné informácie a parametre sú na certifikátoch. Na predaj len komplet spolu 4 kusy. .........Cena spolu je 550,-EUR......... Poštovné podľa cenníka SP a dohody. Telefónne číslo je neplatné, kontakt cez e-mail.
Zlatá rakúska minca, mince, dukát F. Jozef I. novorazba 1915
Predám rakúsku zlatú mincu - investičný zlatý dukát František Jozef I., r. 1915. Hmotnosť mince je 3,4909g, rýdzosť zlata 986/1000, priemer 19,75 mm, hrúbka 0,75 mm. Osobný odber je možný v Nitre, alebo zašlem poštou. Cena je 225 € + poštovné. Pozri aj ďalšie moje ponuky. Dukáty (zlaté dukáty), ako platidlo, vznikli v stredoveku v Benátkach. Od 16. storočia sa v rôznych veľkostiach razili aj v Rakúsku. Až v roku 1858 stratili dukáty postavenie zákonného platidla. O rok skôr však cisár schválil ďalšiu razbu ako obchodné mince. Potom sa razili jedno a štvordukáty s dátumami jednotlivých rokov do roku 1915. Nároky prvej svetovej vojny si potom vynútili úplné zastavenie výroby zlatých mincí. Preto všetky novodobé razby nesú dátum 1915. Moderné dukátové mince sa v Rakúsku razia dodnes v jednodukátoch a v štvordukátoch. Sú veľmi obľúbené ako tradičné mince na darčeky a na investičné účely. Majú vynikajúce renomé aj za hranicami a v zámorí.
Zlatá minca 4-dukát František Jozef I. r. 1915, mince
Predám zlatú mincu - investičný zlatý štvordukát František Jozef I., r. 1915. Osobný odber je možný v Nitre, alebo zašlem poštou. Cena je 880 € + poštovné. Pozri aj ďalšie moje ponuky. Hmotnosť: 13,97 g Materiál: Zlato 986/1000 Mincovňa: Viedeň Nádherný stav, razobný až zrkadlový lesk v plochách - viď foto Dukáty (zlaté dukáty), ako platidlo, vznikli v stredoveku v Benátkach. Od 16. storočia sa v rôznych veľkostiach razili aj v Rakúsku. Až v roku 1858 stratili dukáty postavenie zákonného platidla. O rok skôr však cisár schválil ďalšiu razbu ako obchodné mince. Potom sa razili jedno a štvordukáty s dátumami jednotlivých rokov do roku 1915. Nároky prvej svetovej vojny si potom vynútili úplné zastavenie výroby zlatých mincí. Preto všetky novodobé razby nesú dátum 1915. Moderné dukátové mince sa v Rakúsku razia dodnes v jednodukátoch a v štvordukátoch. Sú veľmi obľúbené ako tradičné mince na darčeky a na investičné účely. Majú vynikajúce renomé aj za hranicami a v zámorí.
Pametné medaily
Predám strieborné pametné medaily.Cena 40 eur za kus.Predám len všetky spolu.
Medaily - Rudolf Pribiš
Predám medaily od Rudolfa Pribiša: - Prírodovedecká fakulta UPJŠ - 7cm, original krabička - Prírodovedecká fakulta UPJŠ - 7cm, original krabička - Filozofická fakulta Prešovskej univerzity - 7 cm Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)
Medaily - William Schiffer - Mosty, Ján Pavol II
Predám medaily od Williama Schiffera: - Mosty (na Seine a Dunaji), (Paris et ses ponts) a (Bratislava et ses ponts). Originál krabička, priemer 8 cm - Ján Pavol II a kardinál J.Tomko, priemer 7 cm Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)