bazár, predaj, inzercia, predám

Predáme 2-podlažnú budovu pri Novom Ružinove, ul.Domové role

Kategória: Hotely, reštaurácie



Ponúkame na predaj investične zaujímavú 2-podlažnú budovu s rozlohou 797 m2 pri Novom Ružinove na ul. Domové role, s pozemkom 1506 m2.

Budova je momentálne v prevádzke, je tu fungujúca reštaurácia "Jedáleň na družstve", so zastrešenou terasou, kanelárie a skladové priestory. stavba je čiastočne podpivničená, s rovnou strechou, materiál tehla, železobetónové stropy, kúrenie elektrické, mestská voda, septik. Na každom poschodí sú sociáne zariadenia (dámske, pánske), na druhom podlaží je tiež sprcha, kuchynka, plastové okná.

Objekt je možné zrekonštruovať a bez veľkých investícii tento využiť napríklad aj na ubytovanie. Výhodou je vlastné parkovanie a to, že nehnuteľnosť je samostatne stojaca, s dobrým napojením na nový obchvat D4R7 a krátka vdzialenosť do centra.

Rada Vám odpoviem na ďalšie otázky, kontaktná osoba: Lucia Weber , počas pracovných dní, alebo na mail: weber@
Predáme 2-podlažnú budovu pri Novom Ružinove, ul.Domové role
Podobné inzeráty
Na predaj pohostinstvo v Stupnom okr. Považská Bystrica
Ponúkame na predaj pohostinstvo – reštauráciu v obci Stupné, 11 km od Považskej Bystrice, v papra-dnianskej doline. Ide o 1-podlažnú podpivničenú budovu na začiatku obce pri hlavnej ceste. V pohostinstve sa nachádza výčap s barom, veľká pohostinská miestnosť, príručný sklad, kancelária, veľký sklad, sociálne zariadenia, chodba, príručné skladíky a za objektom je veľká terasa s drevenými zakrytými sedeniami. Zastavaná plocha objektu je cca 160 m2. V suteréne je kotolňa, 1 veľký sklad, sklad piva a pivnica. Do pivničných priestorov je zriadený priemyselný výťah. S pohostinstvom sa predáva aj pozemok pod ním, vpredu, vzadu a zboku objektu v celkovej výmere 655 m2. K objektu patrí aj žumpa a studňa na susednom pozemku. S nehnuteľnosťou sa predáva aj vnútorné zariadenie pohostinstva a zásoby. V pohostinstve je zavedená elektrina na 220 a 380 V, obecný vodovod a vlastná studňa. Je tam nové vykurovanie na pelety. Odpad ide do novo-vybudovanej kanalizácie v obci. Plynové potrubie vedie poza objekt, je možnosť doviesť ho do pohostinstva. Objekt je zabezpečený kamerami a signalizáciou. Je tam aj wifi sieť. Prevádzka objektu slúži na klasické pohostinstvo, možnosť ľahkého občerstvenia – stravovania ako i na organizáciu spoločenských podujatí – rôzne oslavy, kary a pod. Cena nehnuteľnosti s pozemkom je 250 000,- €.
NA PREDAJ| Penzión v Trenčianskych Tepliciach + parkovisko
NA PREDAJ| Penzión v Trenčianskych Tepliciach + parkovisko Ponúkame na predaj zabehnutý PENZIÓN LÍVIA situovaný v centre kúpeľného mesta Trenčianske Teplice – 150 metrov od Slovenských liečebných kúpeľov, ktoré sú známe svojimi rekreačno, relaxačno – ozdravovacími pobytmi. Sú vzdialené od krajského mesta Trenčín  20 minút autom a 15 minút od najbližšieho napojenia na diaľnicu D1. Jedná sa o 4 podlažnú budovu spolu s jedným podzemným podlažím a výťahom (od 1NP po 3NP) a vlastným parkoviskom pred budovou. Nehnuteľnosť je na liste vlastníctva charakterizovaná ako Penzión so súpisným číslom a stojí na pozemkoch parcely registra „C“ pričom 182 m2 tvorí Zastavanú plochu a nádvorie, 58 m2 tvorí Ostatná plocha a 143 m2 tvorí parkovisko. Penzión bol postavený v roku 1948 a v rokoch 1996-1997 bola prevedená rekonštrukcia v rámci ktorej boli vybudované nové prípojky inžinierskych sietí – voda, kanalizácia, elektrina a plyn. V roku 2005 bolo dobudované 4 NP s podkrovím a bola zateplená budova. V roku 2003 boli vymenené okná na celom Penzióne, v roku 2021/2022 prebehla kompletná rekonštrukcia strechy. Na streche sa nachádzajú 4 solárne panely – 2 panely pre jeden plynový kotol. Inžinierske siete: mestská voda, kanalizácia, elektrina, plyn + internet Dispozičné riešenie jednotlivých podlaží : podzemné podlažie: kotolňa, plynový kotol Junkers z roku 2016 (druhý plynový kotol na 4NP z roku 2005 taktiež značky Junkers),  zásobník na teplú vodu obsahu 300l, strojovňa výťahu, masérska miestnosť, wellnes miestnosť (sauna+vírivka), 1 Nadzemné podlažie: - Recepcia- 2 izbový byt  s kúpeľnou a WC pre zamestnancov- Kuchyňa + sklad/špajza- Jedáleň- WC – muži, ženy 2 Nadzemné podlažie: - 3x izba s vlastnou kúpeľňou a WC - priestranná spoločná kuchynka s chladničkou a jedálenským stolom pre rýchle občerstvenie 3 Nadzemné podlažie: - 3x izba s vlastnou kúpeľnou a WC- 1x malý apartmán s vlastnou kúpeľňou a WC 4 Nadzemné podlažie: - stredný apartmán s vlastnou kuchyňou, kúpeľnou a WC- veľký apartmán - mezonetový s vlastnou kuchyňou, dvoma kúpeľňami s WC Na 4NP sa nachádza spoločná terasa s výhľadom na Teplice s posedením, biliardom a stolným futbalom. Penzión je celoročne v prevádzke s veľmi dobrou obsadenosťou a je možné ubytovať naraz až 29 hostí. Predáva sa so zariadením, vybavením i webovou stránkou. Ak Vás táto ponuka zaujala a máte akékoľvek otázky alebo si chcete dohodnúť obhliadku, prosím kontaktujte ma na tel. čísle 0948 259 003.                  
NA PREDAJ obchodný priestor určený pre kaviareň, reštauráciu
Ponúkame na predaj nebytový - obchodný priestor určený pre prevádzku kaviarne, reštaurácie, zmrzlinárne alebo inej gastronomickej prevádzky, ktorou nielen obyvateľom Slnečného dvora 2 ale aj akejkoľvek inej časti Dubnice nad Váhom ulahodíte. Ak Vás nebaví platiť drahé nájomné a chcete podnikať vo svojom vlastnom priestore, chcete podnikať v nových, štýlových priestoroch s bezproblémovým parkovaním, v lokalite, ktorá je len kúsok od centra mesta, tak máme niečo práve pre Vás! Obchodný priestor sa nachádza v meste Dubnica nad Váhom, v skolaudovanom bytovom dome – Slnečný dvor 2. Slnečný dvor 2 sa nachádza v tichej časti mesta Dubnica nad Váhom, obklopenej zeleňou a scenériou hôr a pritom len na skok od centra mesta. Okolie bytového domu dotvorí zelený dvor s lavičkami, ohniskom a moderným detským ihriskom, ktoré láka mnohých obyvateľov mesta na trávenie času práve pri Slnečnom dvore 2 a preto práve takáto prevádzka je tam veľmi žiadaná! Nehľadajte nových zákazníkov samy. Otvorte si prevádzku tam, kde zákazníci sú, a to v Slnečnom dvore2! Nebytový priestor má výmeru ideálnych 71,29 m2. K priestoru prislúcha priestor pre veľkú terasu, ktorá bude otočená na detské ihrisko. Nachádza sa na prízemí v bytovom dome „A“ v rohovej časti, kde sú z oboch strán veľké okná. Nebytový priestor je predávaný v štádiu holopriestor. Celkové vyhotovenie stavby Slnečný dvor 2 sa nesie v znení prepracovanej architektúry s veľkým dôrazom na kvalitu vyhotovenia stavby a kvality použitých materiálov. Noví, mladí obyvatelia Slnečného dvora určite ocenia prínos práve tejto služby nachádzajúcej sa v ich novom domove. Ak rozmýšľate ako sa posunúť ďalej tak neváhajte a príďte si tento priestor pozrieť osobne. Ste iba krôčik od toho, aby sa Vaše sny stali skutočnosťou. Cena: 111 212 € bez DPH. Obchodný priestor je možné aj prenajať, a to po predstavení konceptu, ktorý bude prínosom pre obyvateľov Slnečného dvora 2. V tomto prípade Vám priestory pripravíme na Vaše podnikanie. Uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu zahŕňajúci vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra nehnuteľnosti, poplatkov za overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 66,- EUR. Takisto Vám radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru a postaráme sa o to, aby sme celý proces kúpy bol pre Vás príjemný a bezstarostný.
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka polyfunkčnú budovu na pren
Typ: Gastro priestory Ulica: Jókaiho Obec: Komárno Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka polyfunkčnú budovu na prenájom v Komárne, priamo v strede pešej zóny mesta Komárno . Momentálne sú priestory zabehnuté ako cukráreň . Vzhľadom na lokalizáciu je priestor vhodný aj na iné využitie, napr.: kancelárie, obchodík, salón, kaderníctvo atď. Výmera budovy je cca 150m2. Priestor sa prenajíma nezariadený, pri vážnom záujme je možné odkúpiť výhodne aj zariadenie. Odporúčame obhliadku! Cena v RK   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 150 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zateplený objekt: áno Kúpeľňa: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Klimatizácia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno Pivnica: nie
ZNÍŽENÁ CENA budova v meste Krompachy
Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na PREDAJ staršiu budovu v meste Krompachy (ulica SNP). Nehnuteľnosť je vhodná ako investičná príležitosť, či už vo forme ubytovacieho zariadenia s reštauráciou /súkromnej materskej školy/ domova sociálnych služieb/sociálnych či investičných bytov/na spoločenské príležitosti (svadby,oslavy, kultúrne podujatia...) a mnoho ďalšieho.Budovu je potrebné kompletne zrekonštruovať. Súčasťou ponuky, nie je priľahlý pozemok (1 097 m2), ale dá sa po dojednatí odkúpiť, respektíve spravovať. Nehnuteľnosť je postavená na pozemku o výmere 1 264 m2.Zastavaná plocha je cca 320 m2. Nehnuteľnosť bola v minulosti využívaná ako hostinec (tzv.Ryba),takže je tam možnosť po zrekonštruovaní, opäť otvoriť reštauráciu, alebo stravovacie zariadenie (viď vizuál). Na ďalšom poschodí je množstvo miestnotí vhodné aj pre vytvorenie menších izieb a spoločenská sála. Podkrovie sa dá taktiež dispozične meniť. K dispozícií sú aj pivničné priestory. Nehnuteľnosť je potrebné úplne zrekonštruovať.Budova, nie je pod správou pamiatkového úradu, čím dáva novému majiteľovi možnosť si nehnuteľnosť zrekonštruovať, podľa vlastných predstáv a bez obmedzení. Na pozemku su k dispozícií 2 studne. Možnosť napojenia sa na mestký vodovod,kanalizáciu či plyn. Punc celého dotvára historická fasáda,či krásny panoramatický výhľad na okolité mesto a prírodu, ako aj na Vysoké Tatry. Celodenné slnečné lúče dotvárajú tomuto miestu úplný kľud a pohodu pri poobedňajšej šálke kávy. Tešíme sa na obhliadku s Vami. .................................... © Text a fotografie/videá ako aj vizául budúceho stavu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX.
Historická budova ,,KOHÚT'', predaj, 2298 m2, Revúca
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj historickú budovu ,,Kohút‘‘ s pozemkom o celkovej rozlohe 2298 m2. Nachádza sa priamo v centre okresného mesta Revúca a v nedávnej minulosti bola využívaná na prevažne administratívne účely a organizovanie plesov a svadieb. Predná časť budovy je obklopená zrenovovaným mestským parkom a v zadnej časti je dvor, na ktorom sa nachádza 8 garáží. Budova má veľkú historickú a architektonickú hodnotu, na základe ktorej bola zaradená medzi národné kultúrne pamiatky. Vznik tejto budovy sa datuje rokmi 1875-1877 ako mestskej REDUTY. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Revúca Predmet: Historická budova ,,Kohút‘‘ Stav: po rozsiahlej rekonštrukcii (r. 1998) Zastavaná plocha: 1105 m2 Celková úžitková plocha: cca 3400 m2 Plocha pozemku: 2298 m2 Konštrukcia: odizolované základy sú z kameňa a betónu, zvislé konštrukcie sú z plných pálených tehál hrúbky 600 mm Vykurovanie: ústredné z plynovej kotolne vrátane TÚV Dispozícia: - budovu tvoria 4 podlažia: 1.PP: sa nachádza pod ľavým krídlom budovy a pozostáva z fitnescentra, sauny a bazéna 1.NP: sa nachádzajú komunikačné priestory, kancelárske priestory so sociálnymi zariadeniami a schodiská 2.NP: je rozdelené na kancelárske priestory s hygienickým zariadením, spoločenskú sálu a na jedáleň s kuchyňou s vybavením Podkrovie: pozostáva z plynovej kotolne a ubytovacej časti – nedokončených apartmánov POPIS OBJEKTU: - historická budova v centre mesta - nádvorie budovy je tvorené udržiavaným mestským parkom - bezproblémová možnosť parkovania pred objektom alebo v uzavretom dvore objektu - v zadnej časti nádvoria sa nachádza 8 parkovacích boxov s garážovými bránami s automatickým pohonom - plne klimatizovaná budova - podlahové kúrenie vo všetkých miestnostiach budovy (okrem sociálnych zariadení) - kamerový a bezpečnostný systém - všetky inžinierske siete - po požiari v roku 2012 došlo ku kompletnej rekonštrukcii strechy, výmene okien a vybudovanej novej plynovej kotolne v podkroví LOKALITA A OKOLIE: - okresné mesto Revúca centrum - v blízkosti je Národný park Muránska planina, Ochtinská aragonitová jaskyňa (UNESCO), Múzeum 1. slovenského gymnázia v Revúcej - kompletná občianska vybavenosť CENA: - cena 749.990,-€ DOHODA MOŽNÁ