bazár, predaj, inzercia, predám

Predáme 3 izb. byt s lodžiou

Kategória: Byty

Predáme 3 izb. byt v OV v Leviciach na Konopnej ul.. Byt sa nachádza na 6. posch.. Bytový dom má výťah. V byte sú tri izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC a chodba. Lodžia je z izby. K bytu prislúcha pivnica v suteréne. Byt je v pôvodnom zachovalom stave. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka s drezom, kombinovaný sporák(plyn/elektrina). Bytové jadro je pôvodné montované. V kúpeľni je vaňa, umývadlo. WC je splachovacie kombi. Na stenách sú tapety. Na podlahách je linoleum. Tri okná sú plastové. Byt je možné kúpiť v hotovosti alebo na hypo úver, ktorý pre Vás za najvýhodnejších podmienok zdarma zariadi náš hypo špecialista.
Predáme 3 izb. byt s lodžiou
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Prenájom novozrekonštruovaného 2-izbového bytu v Hlohovci
Ostatné Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - [9.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 1 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 2 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 3 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 4 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 5 Ďalšia Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 6 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 7 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 8 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 9 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 10 Ponúkam na dlhodobý prenájom moderný, zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v Hlohovci na Koperníkovej ulici. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite blízko centra mesta, v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je uzamykateľná pivnica. Cena mesačného nájmu je 650€ komplet. V cene je zahrnutý internet s TV Magio a energie. Pri nástupe sa platí jeden vratný depozit vo výške nájmu. Max. 2 osoby, bez zvierat. VOĽNÝ OD: august RK prosím nevolať! Kontakt:
Na predaj 3-izbový byt s lodžiou, (tehla) Dolný Smokovec.
Ponúkam na predaj 3-izbový byt s lodžiou v meste Vysoké Tatry, v časti Dolný Smokovec. Byt po rekonštrukcii sa nachádza na riadnom 2. poschodí v tehlovom bytovom dome (na prízemí sú pivnice a garáže a pod bytom je na 1. poschodí byt) Budova: -má 4 nadzemné podlažia (pivnice + garáže a 3 obytné poschodia) -sedlová strecha s plechovou krytinou -konštrukcia budovy: tehla 500 mm -čiastočná renovácia budovy: nové vstupné dvere a zvončeky, čiastočné zateplenie od pivníc a spoločných priestorov, nové plastové okná (2019 – trojsklo) Rozloha bytu: • byt má podlahovú plochu: 65,30 m2 (podľa LV) • ku bytu prináleží uzamykateľná pivnica (5,07 m2), • úžitková plocha celkom: 70,37 m2 • lodžia: 3 m2. • plocha bytu celková: 73 m2 Byt-technické údaje: • rozsiahla rekonštrukcia bytu vrátane nových rozvodov elektriny, vody, odpadov. (r. 1999) • okná sú plastové dvojsklo – Plasting s.r.o. (r. 2003) • chodba s veľkou vstavanou skriňou na mieru (r. 2021), • kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom (r. 2021), WC - geberit, práčkou a sušičkou, • obývacia izba so vstupom do otvorenej kuchyňe a výstupom na balkón, • kuchynská linka na mieru s novými spotrebičmi: umývačka riadu 600mm, indukčná doska, elektrická a parná rúra, vstavaná mikrovlnka (r. 2019), • spálňa s veľkou vstavanou skriňou, • detská izba taktiež so vstavanou skriňou, • podlahy v byte: v izbách kvalitné lamino, v kuchyni a predsieni - dlažba, • znižovaný a zateplený strop v obývačke (80 mm- nobasil) + sadrokartón a bodové osvetlenie, • bezpečnostné dvere, • v pôvodnom stave zostali len oceľové zárubne a liatinové radiátory. Poznámka: byt sa predáva bez hnuteľného zariadenia. Kúrenie: • samostatné kúrenie – plynový kotol Junkers (r. 2019), liatinové radiátory, • kvalitná krbo-pec s vývodom do komínu– inštalácia 2012. Dispozícia bytu: • orientácia bytu je východ – západ (spálňa a kúpeľňa sú orientované na východ, obývačka s lodžiou, kuchyňa a izba sú orientované na západ) • vstup do bytu začína chodbou, z ktorej po ľavej ruke je vstup do kúpeľne (so sprchovým kútom, WC, práčkou a sušičkou), po pravej ruke je vstup kuchyne a do izby do. Z chodby sa rovno sa pokračuje do obývacej miestnosti s lodžiou. Obývačka disponuje veľkým stolom a oddychovou časťou a je dostupná aj z kuchyne. Náklady: • Byt je energeticky veľmi úsporný, nakoľko sa jedná o stredový byt (pod bytom a nad bytom je byt) Reálne náklady pre 3-člennú rodinu: • spoločenstvu z vyúčtovania za rok 2021: 49,-€/mesačne (vodné a stočné (len studená voda), osvetlenie, fond opráv, poistenie a správa) • Plyn: 50,-€ • Elektrina: 40,-€. Spolu náklady pre 4 osoby: 139,-€/mesačne. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Cena: 208.500,-€ Maklér: Peter Bartoň. V prípade záujmu volajte:
AXIS REAL | ZARIADENÝ 3-izb. byt s LODŽIOU v Dúbravke, ul. P
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový byt so ZASKLENOU LODŽIOU v obľúbenej lokalite Bratislava IV. Dúbravka, na ulici Pri kríži. Tento byt s celkovou rozlohou 74,16 m2 (byt 68,66 m2, latková pivnica 1,5 m2 a lodžia 4 m2) sa nachádza na 2. poschodí 13-poschodového zatepleného bytového domu s dvoma modernými výťahmi. Svojou orientáciou na juho-východ (spálňa) a juho-západ (kuchyňa s lodžiou, obývacia izba a izba) vám prináša optimálne využitie slnečného svetla. Byt pozostáva z 2 samostatných nepriechodných izieb, priestrannej obývacej izby, kuchyne s priľahlou lodžiou, kúpeľne, samostatnej toalety, praktického šatníka a chodby. V suteréne bytového domu sa nachádza aj latková pivnica o výmere 1,5 m2, ktorá vám poskytne ďalší úložný priestor. Výhody: ❶ Vyhľadávaná lokalita ❷ Lodžia 4 m2 a skladový priestor/pivnica 1,5 m2 ❸ Kompletne zariadený byt ❹ 2 samostatné izby a spoločná obývacia izba STAV BYTU: Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom (rozťahovacia sedačka, manželská posteľ, 2 pracovné stoly, jedálenský stôl so stoličkami...) a vybavený spotrebičmi (aj televízor). V kuchyni nájdete kuchynskú linku s kombinovaným sporákom, práčkou, umývačkou riadu a chladničkou s mrazničkou, ale aj základné riady. Okná v celom byte sú plastové a doplnené interiérovými žalúziami, vďaka čomu si môžete prispôsobiť osvetlenie. V izbách je plávajúca podlaha, dlažba je v kúpeľni a WC. V tomto byte je dostatok úložného priestoru. Obe izby disponujú veľkými vstavanými skriňami, ktoré vám umožnia udržať veci v poriadku a stále mať prehľad. Bytový dom je zrekonštruovaný, čistý a udržiavaný. Vstup do vchodu je na magnetický čip, v bytovom dome boli rekonštruované stúpacie rozvody a má 2 NOVÉ výťahy. PLATBY: Nájomné aj so zálohovými platbami za energie a pripojenie na optický internet je 875,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 875,- eur. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej časti Dúbravky s výbornou občianskou vybavenosťou v okolí (Billa, Lidl, potraviny Kraj, OD Saratov, obchodné centrum Dubrawa s Tescom, lekárne, zdravotné stredisko, školy, škôlky, posilňovňa, reštaurácie...) a s výbornou dostupnosťou do centra mesta a na obchvat autom alebo MHD (autobusy a električky). Blízko je krásny veľký multifunkčný ŠPORTOVÝ AREÁL s parkom a BRITSKÁ ŠKOLA s vlastným školským ihriskom. Neďaleko je aj nákupné centrum Borry Mall s kinom CINEMAX. Lokalita svojim obyvateľom ponúka rôzne športové aktivity, cyklistické a turistické trasy (Devínska Kobyla), zimný štadión, bedmintonovú halu, futbalové ihriská, tenisové kurty, ale aj kúpalisko. V okolí bytového domu sú veľké parkoviská, kde môžete b
Zrekonštruovaný a zariadený 3-izb. byt blízko TU - Hroncova
"Hľadáte pre seba či svoju rodinu 3-izbový byt s praktickou dispozíciou, situovaný vo vyhľadávanej časti širšieho centra, ktorý je už navyše zrekonštruovaný a kompletne zariadený?“ Ing. Štefan GREGOR z RK DREAM REAL Vám ponúka možnosť si kúpiť si tento 3-izbový byt s balkónom a lodžiou na Hroncovej ul. (Košice I – MČ Sever), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim príjemným prostredím s množstvom zelene, blízkosťou centra mesta či výbornou občiankou vybavenosťou. IDEÁLNY JE PRE KLIENTOV, KTORÍ : - hľadajú 3-izbový byt s praktickou dispozíciou a 2 samostatnými spálňami, - preferujú komplexné riešenie zrekonštruovaného bytu spolu so zariadením, - chcú mať kompletnú občiansku vybavenosť na skok od domu, - majú záujem o stabilnú investíciu s možnosťou následného prenájmu, alebo - proste majú radi túto mestskú časť :) Byt má podlahovú plochu 67 m2 a prislúchajú k nemu balkón (1,7 m2), lodžia (3 m2) a pivnica (1,2 m2) na prízemí. Nachádza sa na 6. poschodí v 12 poschodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Orientovaný je na severovýchod (spálňa s lodžiou), juhozápad (obývacia izba, kuchyňa a druhá spálňa), vďaka čomu je byt presvetlený a ponúka aj príjemné výhľady na okolie. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: Byt je po rekonštrukcii, ktorá bola postupne realizovaná v posledných 7 rokov a zavŕšená minulý rok rekonštrukciou kúpeľne. Dispozične Vám byt ponúkne: - vstupnú chodbu - priestrannú obývaciu izbu s dostatkom priestoru pre veľký gauč aj jedálenský stôl, - 2 nepriechodné spálne, z ktorých má jedna aj vstup na lodžiou, - šatník (medzi spálňami), kde pohodne uložíte väčšinu svojich osobných vecí, - kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou a balkónom, - kúpeľňu s vaňou a práčkou či - samostatnú toaletu. V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, stierky a znížené stropy s bodovými svetlami, ale aj nové interiérové dvere (v železných zárubniach) a protipožiarne vstupné dvere. ZARIADENIE AKO BONUS: Byt sa predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, americkej chladničky, 3 smart televízorov značky Samsung a kompletnej elektroniky v byte . LOKALITA: Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene, detským ihriskom či vonkajším cvičiskom pre obyvateľov, ale aj ich štvornohých miláčikov. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť či pešia dostupnosť (15 min.) do centra mesta. V blízkosti sa nachádza OC Merkur (v ktorom okrem potravín FRESH PLUS, lekárne, drogérie, šikovnej pekárničky, pošty či fitka NEONKA, nájdete aj kaderníctvo, reštauráciu a pobočku SLSP), zastávky MHD, či školy pre všetky vekové kategórie (Materská škôlka – B. Nemcovej 4, Základná škola – Hroncova 23, Obchodná akadémia a Technická univerzita).
TIMA Real Exkluzívne ponúka na predaj 2 i byt s lodžiou
Exkluzívne ponúkame na predaj pekný 2i byt s lodžiou o veľkosti 45 m2 v Myjave, na piatom poschodí z piatich, po staršej rekonštrukcii. Nachádza sa v centre mesta Myjava. Bytový dom je postavený z panelov a je po kompletnej rekonštrukcii ( zateplenie, fasáda a strecha). Byt je svetlý a disponuje obývacou priechodovou izbou vybavenou klimatizáciou a nepriechodnou spálňou. Orientácia bytu na východ. V byte sú plastové okná, vo všetkých izbách a v kuchyni sú plávajúce podlahy, na chodbe, WC a v kúpeľni je dlažba. Jadro je vystavané z tehál a prerobené. Kúpeľňa a WC sú spoločné, v kúpeľni sa nachádza vstavaný sprchový kút. Vnútorné dvere v byte sú nové s obložkami. V kuchyni je vstavaná sklo-keramická varná doska. Byt nie je pripojený na plyn. K bytu prislúcha veľká lodžia a pivnica v suteréne. V byte je zriadená prípojka na digitálnu televíziu a internet od spoločnosti SATRO. Na 5. poschodí je chodba monitorovaná kamerovým systémom. Dispozícia: vstupná chodba, WC s kúpeľňou, obývacia izba s klimatizáciou a lodžiou, spálňa, kuchyňa. K bytu v bytovom dome prislúcha pivnica v suteréne domu. Parkovanie verejné. Byt je kúpou voľný. Byt sa predáva s komplet zariadením. Mesačné náklady : správa BPM 130,-€ , elektrika 25,-€ Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni. Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov. Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.