bazár, predaj, inzercia, predám

Predán Cirkulár na drevo bez koša

Kategória: Píly

Predán Cirkulár na drevo bez koša, plne funčný s 2,2 kW motorom na 220 V alebo 380 V.

Predán Cirkulár na drevo bez koša
Podobné inzeráty
Predám cirkulár s kolískou na rezanie guľatiny
Predám fabrický cirkulár s kolískou na rezanie metrovice. Rozmer stola 80 x 120 cm. Cirkulár je ošetrený ochranným náterom. Motor 4 kW. Prívodný kábel je cca 25 m, osadený 4-kolíkovou okrúhlou koncovkou. Pridávam + 1 naostrenú 600 mm pílu. Stroj je plne funkčný bez ďaľších investícií. Cirkulár mám na chalupe na Novej Bani.
Cirkulár/ Píla na drevo
Predám cirkulár, plne funkčný, je k nemu aj stôl. Cena 300 € drevo, píla, cirkulár, cinkulár, 3,5 kw elektromotor, lacno
Predám cirkular
Predám výkony cirkular na 380V s košom. Priemer kotúča 60cm. Cirkular sa predáva bez kotúča
predam tovarensky cirkular NAREX HOP-77
Predám továrenský cirkular NAREX HOP-77 s odklapacim pracovnim stolom a podavacie sane na metrovicu motor 4kw zapínanie hviezda trojuholník cirkular sa predáva aj s pilovim kotúčov a cca 20-25-metrou káblu odskusanie na mieste cena 450€
Cirkular
Predám cirkular fabrickej výroby.Motor 5kw .Prevod remenmi.Cirkular je plne funkčný ľahko sa s ním manipuluje vďaka kolieckam.K cirkularu je 600mm kotúč a horná doska.Cena 350eur s možnosťou malej dohody Viac informácií po telefóne.
Predám cirkular, Fabrická vyroba
Predám plne funkčný cirkulár, vhodný aj na stavbu. Cirkular je fabrickej výroby. Ma doraz na pílenie lát, foršní,hranolov. Napájanie 380 V Možnosť pilit v koši alebo na stole. Nový napájací kábel, kotuč.