bazár, predaj, inzercia, predám

Prenajmem obytný príves

Kategória: Cestovanie

Prenajmem trojmiestny obytný príves,má len 600kg(čiže vám stačí VP skupiny B) Obsahuje chladničku,sprchu, mobilné wc, sporák,nosič na bicykle, kúrenie a predstan.Karavan je čistý a nefajčiarsky.Pre viac informácií a voľnom termíne volať na alebo
Prenajmem obytný príves
Podobné inzeráty
Požičovňa karavanov Bratislava, Šamorín, Senec
Nová požičovňa a prenájom karavanov - Bratislava, Šamorín, Senec, Dunajská Streda. Aktuálna ponuka nášho vozového parku pozostáva z: 2x obytné vozidlo 4x obytný príves 1x 8-miestne osobné vozidlo 2x Autokaravan Carado T448 Obytný príves LMC Musica 470 E Obytný príves LMC Vivo 500 K Obytný príves LMC Sassino 470 K Obytný príves LMC Style 490 K 8-miestne vozidlo Mercedes Benz V 220 VKL/L Pozrite sa na a kto má chuť cestovať, stačí len objednať :-) Voľné termíny máme počas celého roka. Cena od 55,- EUR (obytný príves) Meno: Zoltán Prehoda Web: Web: Web: Web: Meno: Zoltán Prehoda E-mail: info@ Telefón:
Obytný príves.
Ponúkame na prenájom plne zariadený (nový prihláseny 2023) nezávislý obytný príves pre 3 osoby. Na využitie je postačujúci vodičský preukaz B, ( do 3,5 t. ). Milujete slobodu v cestovaní, pocit voľnosti a možnosť zmeniť miesto kedykoľvek sa Vám zachce? Chcete zažiť neopakovateľné zážitky mimo organizovaných zájazdov a pritom mať stále pocit komfortu a svojho pohodlia? Cestovanie obytným prívesom splní Vaše sny a my Vám k tomu pomôžeme. Obytný príves je vybavený: TV Toaleta : ( prenosné chemické WC ), toaletný stan, ( postavený mimo obytného priestoru prívesu ), prenosná solárna tlaková malokapacitná sprcha. Náš obytný príves je opatrený solárnym panelom, inventorom, bateriou, 12V/230V, USB, čím je zabezpečená vaša úplná sloboda a nezávislosť na cestách . Nosič bicyklov, ( alebo transportný vak obsah 285 ) Slnečná markíza ( ručná, s nutnosťou ukotvenia do zeme ). Možnosť zapožičania voliteľného dovybavenia prívesu ( za doplatok ), veľký predstan k prívesu, vybavenie kuchynky, periny, kampingové sedenie, atd.). Ročník: 2022 Kategória: O1 Typ: Brzdený Viac informácii na stránke:
Obytny príves NIEWIADÓW N Cross mini.
Ponúkame na prenájom plne zariadený (nový prihláseny 2023) nezávislý obytný príves pre 4 osoby. Na využitie je postačujúci vodičský preukaz B, ( do 3,5 t. ). Milujete slobodu v cestovaní, pocit voľnosti a možnosť zmeniť miesto kedykoľvek sa Vám zachce? Chcete zažiť neopakovateľné zážitky mimo organizovaných zájazdov a pritom mať stále pocit komfortu a svojho pohodlia? Cestovanie obytným prívesom splní Vaše sny a my Vám k tomu pomôžeme. Obytný príves je vybavený: TV Kúpeľňa s toaletou, ( sprcha), Náš obytný príves je opatrený solárnym panelom, inventorom, bateriou, 12V/230V, USB, čím je zabezpečená vaša úplná sloboda a nezávislosť na cestách . Slnečná markíza ( ručná, s nutnosťou ukotvenia do zeme ). Možnosť zapožičania voliteľného dovybavenia prívesu ( za doplatok ), vybavenie kuchynky, periny, kampingové sedenie, atd.). Ročník: 2023 Kategória: O1 Typ: Brzdený Viac informácii na stránke:
Prenájom karavanu DETVA
Ponúkame na prenájom obytný príves Knaus pre 4 osoby. Obytný prives je kompletne zariadený,manželská a poschodová posteľ, kuchynské vybavenie, vonkajšie sedenie, grill a mnoho iného .cena 45eru za deň. Viac na
NOVÝ KARAVÁN NA PRENÁJOM - aj na 3 dni
Ponúkam na prenájom priestranný obytný príves na túlačky po svete pre 5 až 6 člennú rodinu. Weinsberg CaraOne 550 QDK, rok výroby 2022, celková hmotnosť 1 700 kg (z toho 480 kg doložiteľnosť). Príves ma navyše vo výbave: mover, fotovoltika, batéria, stojan na 2 bicykle vpredu, slnečná clona (markíza), stanový koberec. kempingové stoličky + stôl, vyrovnávajúce kliny, predlžovací kábel + pripojovací kábel, krhla na dopĺňanie vody. Interiérové vybavenie karavanu: plynové kúrenie, trojhoráková varná doska s nerezovým drezom, chladnička 133l (na 12 V, 230 V, plyn ), led osvetlenie napájané z batérie, manželská posteľ, poschodová posteľ, rozkladacie sedenie na posteľ pre 1-2 osoby, wc, umývadlo, sprcha, kuchynský riad, Smart TV s USB + Netflix. Všetky okná a dvere majú moskytiéry a slnečné clony. Príves je vybavený elektrickým pohonom na pohodlné zaparkovanie v kempe. Cena mimo sezóny 40,- EUR/deň, v sezóne 60,- EUR/deň plus servisný poplatok 40,- EUR. Minimálny prenájom 3 dni. Pri prenájme na viac ako 5 dní zľava 10 percent, viac ako 10 dní zľava 15 percent, viac ako 15 dní zľava 20 percent. Možnosť pristavenia na miesto a odvozu za 0,3 EUR/km VOĽNÉ TERMÍNY: 7.8 - 9.8. - 3 DNI 25.8. - 27.8. - 3 DNI - VIKEND OD 4. SEPTEMBRA - UŽ ZA CENU MIMO SEZÓNY 40 EUR/DEŇ !!!
Prenájom karavanu, obytný van, prenájom campervanu
Prenajmeme prerobený obytný Van volkswagen transporter t5. Bol prerobený za účelom svadobnej cesty a taktiež primárne pre naše cestovanie. Avšak z dôvodu, aby bol viac využitý, sme sa rozhodli prenajímať ho. Všetko v autíčku je prispôsobené pre čo najlepšie pohodlie. Zariadili sme ho pre nás a pre vás naozaj najútulnejšie ako sme vedeli. Čo vás čaká, ak si náš van požičiate? - Komfortné spanie a preprava pre 2 osoby, - "Kráľovská" posteľ 182 x 140 cm (nie som žiadna korba, preto tá dĺžka), ale spať sa dá aj s nohami trčiacimi z postele, - Nezávislé vykurovanie (Bufík), takže ak vám aj nohy budú trčať, nezamrznú vám, - Odkladacie priestory (3 šuflíky, a niekoľko políc, dve bedničky, odkladací priestor pod posteľou), - Vonkajšia kuchynka (plynová dvojplatnička, hrnce, panvica, plus všetok potrebný kuchynský riad sú samozrejmosťou), - Vonkajšie sedenie (2 rozkladacie stoličky a jeden rozkladací stolík), - Hamaka, - V prípade škaredého počasia, alebo ak ste moc chrumkaví, vnútorné sedenie (plus stolík so scrabble plánom - som totižto scrabble maniak), - Vonkajšia sprcha (v zime je to celkom challenge, ale prežil som to ja, prežiješ aj ty), - 2 nádrže na vodu (1. 20 litrová s kohútikom určená pre bežné používanie, 2. 20 litrová určená najmä na sprchovanie - pre zimomravých malý tip: vodu si môžete ohriať na dvojplatničke, - Redukcia na 220V - Ak potrebujete počas ciest pracovať, respektíve krátiť si chvíle pozeraním netflixu a podobne. (neodporúčame vodičovi za jazdy), - Ak to neodhadnete s využitím batérie auta aj na to máme perfektné riešenie. Silná powerbanka so štartovacími káblami. (odskúšané, naštartovali sme s tým báger). Na vyžiadanie je možné do auta doplniť: - Premietačka. Za mňa úplný gejmčejndžer. Môžete si urobiť letné kino kedykoľvek a kdekoľvek na svete, - Malá chladnička (nie tak malá aby tam nevošlo pár pív, ktoré si vychutnáte po ceste), - Stojan na bicykle, V aute vás vždy bude čakať malý balíček so sladkým prekvapením z nášho bezobalového obchodu v Dolnom Kubíne, Vratný depozit 300 eur – Vrátený po kontrole auta, Maximálny počet 300/km za deň. Pri prekročení cena 10 centov/km, V prípade záujmu ma kontaktujte: mail: langpeter16@ telefon: Cena v sezóne, 1. Máj až 30. September (minimálny počet dní 5 dní) 1-7 dní - 69 eur/deň 8-14 dní - 64 eur/deň 15 a viac dní - 60 eur/deň 30 a viac dní - cena dohodou. Cena mimo sezóny, 1. Október až 30. Apríl (bez minimálneho počtu dní ) 1-7 dní - 59 eur/deň 8-14 dní - 54 eur/deň 15 a viac dní - 50 eur/deň 30 a viac dní - cena dohodou.