bazár, predaj, inzercia, predám

Prenajmeme chatu v rekreačnej oblasti Kurinec pri R.Sobote

Kategória: Chalupy

Prenajmeme chatu s pekným výhľadom v rekreačnej oblasti Kurinec - Močiar pri Rimavskej Sobote na 8 árovej parcele. V chate je 6 miest na spanie. 4 miesta na 4 váľandách v podkrovnej izbe a 2 miesta na rozťahovacom gauči v suteréne v obývačke. Je tu zariadená kuchyňa s chladničkou, dvojplatničkou, mikrovlnou rúrou a varnou kanvicou, kúpeľňa so splachovacím WC a sprchovacím kútom, je tu TV skylink. V chate je teplá voda. Pri chate je vlastné veľké parkovisko, dá sa využiť i ako ihrisko. Na terase je možnosť posedenia pri ohni. Vzdialenosť od chaty skratkou po hrádzi po vstup do bazénov je 1 km (pešo 25min). Autom po ceste dookola je to 2 km.
Poloha Chaty: N 48.33548° E 20.02540°
Z hygienických dôvodov sú vítaní návštevníci bez domácich miláčikov.
Pri objednávke je potrebné uviesť počet osôb, aby sem vedeli postlať potrebný počet postelí.
Cena nájmu chaty je 150 EUR za týždeň + spotreba el. energie a vody + poistná záloha 50 EUR .
Mobil.:
mailto:milanskrs@
Prenajmeme chatu v rekreačnej oblasti Kurinec pri R.Sobote
Podobné inzeráty
Chata na prenájom
Počas letnej sezóny dáme do prenájmu zariadenú poschodovú chatu s 2 spálňami (max.7-8 postelí), veľkou obývačkou, kúpeľňou s WC, vybavebou kuchyňou. Počas pobytu môžete využívať záhradu na grilovanie na úplne novom krbe. Pri chate je bezplatné parkovanie aj viacerých áut. Nachádza sa v rekreačnej oblasti Kurinec/Zelená voda pri Rimavskej Sobote. Voľný čas môžete využiť na kúpalisku (aj s termálnou vodou), detský bazén s atrakciami, tobogány, tenisové kurty, minigolf, ruské kolky, stolný tenis, ihriská na futbal i plážový volejbal,jazero na vodné športy, rybolov, nachádzajú sa tu požičovne člnkov, vodných bicyklov, paddleboardov. V areáli sa dá zajazdit na koňoch alebo ísť na turistiku, je tu nový cyklochodník na bicyklovanie,kolobežkovanie, korčulovanie, príp.na skok máte mesto s kaviarňami, reštauráciami. Cena: 100,-/noc V prípade záujmu volajte na tel.čislo:
Prenajmem chatu na Zempl. Šírave - Kamenec
Prenajmem chatu na Zemplínskej Šírave v rekreačnej oblasti Kamenec. Chata má 4 samostatné izby na spanie, obývačku, plne vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu, kúpeľňu a toaletu. Príjemne si posedíte na terase, pri chate sa nachádza aj altánok s grilom a ohnisko. Pre deti je k dispozícii bazén, hojdačka, trampolína, pieskovisko a iné. Chata ma pripojenie na WIFI. Kapacita chaty je 10 -12 lôžok + 2 prístelky. Parkovanie pri chate pre 2-3 autá. Chata sa nachádza 10 min. pešou chôdzou od vodnej plochy Zemplínskej Šíravy. Cena 12 euro/osoba/noc - mimo sezónu, 13 euro/osoba/noc v hlavnej sezóne. Pri neúplnej obsadenosti chaty 120 euro/ noc/ celý objekt.
Ponúkame na prenájom chatu na Drienici.
Ponúkame na prenájom chatu pre 10-14 osôb v rekreačnej oblasti Drienica-Lysá, v blízkosti Ride pubu(Skičko), 1 km od lyžiarského strediska. Chata má 3 samostatné spálne, obývaciu miestnosť, veľkú spoločenskú miestnosť, plne vybavenú kuchyňu, toaletu spojenú so sprchovacím kútom. K dispozícii je altánok s posedením, kotlík a gril. Cena prenájmu pri objednaní minimálne 2 nocí:100€ za noc. Pri objednávke 3 a viac nocí možná zľava.Jedna samostatná noc cena: 150€ Pre viac informácii volajte :
Chata v Poľsku
Ponúkame útulnú chatu na prenájom počas celého roka, každé ročné obdobie má u nás svoje čaro...☀️❄ Chata sa nachádza v prírode 20 km od poľských hraníc Trstená-Chyžné v malej dedinke. Spytkowice sedačková lanovka:13km Nowy Targ-trhy:23km Jablonka-trhy: 10km Zakopane : 40km Chocholovské termálne kúpalisko: 25km Rabkoland zábavný park:17km Oravice: 36km Kapacita chaty: 10lôžok+1prístelka 1x spálňa na prízemí 2x lôžko 2x spálňa na poschodí 3x lôžko 1x spálňa na poschodi prechodná 2x lôžko+1 prístelka Obchod 200 metrov možnosť platiť bankomatovou kartou. Chata má : -Oplotený pozemok. -4 spálňe (1 z nich je prechodná) (každý hosť ma vlastné postelne pradlo+uterak) -Vybavenú kuchyňu, elektrospotrebiče ( toastovač, mikrovlnka, chladnička, dvojplatnička,konvica, žehlička, ...),piecka na drevo -Kúpelňa s WC , toaletný papier, boiler na teplu vodu. -Chata sa vykuruje elek.kurenim a pecou v kuchyni a v spodnej spálni. -V zimnom obdobi je na chate možnosť sánkovania,bežkovania a v okoli možnosť turistiky. Chata ma posedenie s grillom, ohniskom, hojdačkou kde môžte stráviť príjemné večere s rodinou a priateľmi. K dispozícii je aj kotlik. Domácich miláčikov nechajte prosím doma, pobyt s nimi tu nie je možný. Chata je tiež prísne nefajčiarska! Chata sa prenajima ako cely objekt s komplet vybavenim CENA leto: 1 noc/100€ zima: 1 noc/140€ min.4 noci FB: Chata Polsko Pri nastupe na chatu host prebratim chaty ruci za cely objekt podla pravidiel uvedenych v prevadzkovom poriadku ktory je na chate a je kazdemu k dispozícii. Chatu odovzdava hostom majitel aj prebera pri odchode, pokial vzniknu nejake važnejsie škody ,host musi spôsobene skody nahradit. Pri nastupe so suhlasnym prebratim chaty hostom , host zodpoveda v plnom.rozshahu za celu chatu a okolie k nej ,do ukoncenia pobytu.
Prenajmem chatu
Dám do prenájmu chatu v rekreačnej oblasti Látky-Prašivá okr.Detva.Kúrenie drevom , 12 lôžok na spanie. chata chalupa drevenica prenájom oddych deti rodina
Na prenájom Chata 566 v krásnom prostredí
Ponúkam na prenájom plne vybavenú chatu v rekreačnej oblasti Kokava Línia pri Kokave nad Rimavicou v bezprostrednej blízkosti lyžiarskeho strediska Kokava a penziónu Family. Cena 13€/osoba/noc pri pobyte minimálne 2 noci. Silvester je plne obsadený. Kapacita 17 osôb, WIFI, Sauna, Stolný tenis, Veľká Spoločenská miestnosť, Krb, Kúpeľňa, 2x WC, Plnevybavená kuchyňa, na poschodí nachádzajú 4 izby + 1 izba na prízemí, v exteriéri je samozrejmosťou altánok, gril a kotlina. Cena zahŕňa energie a iné. Prostredie na Kokave Línii je ideálne na všetky druhy turistiky a športov. Vo vzdialenosti 200m od chaty sa nachádza lyžiarske stredisko a v blízkej dostupnosti upravovaný bežkársky okruh na Látkach Prašivej. V okolí sa oplatí vidieť obec Látky s Hotelom Zerrenpach a bežkárskym okruhom, rozhľadňu na Jasenine, Vodopád Bystré, Poľanu a mnoho ďalších. Web: Rezervácia: odkaz na mapy: Bližšie info na mojom tel.čísle . Tešíme sa na vás.