bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom Garáža vysoký strop s vodou , ele

Kategória: Garáže

Ponúkam do podnájmu garáž s rozmerom š 9m x d 8,7 m s kanceláriou 4x4 . Dvere sú 2,5 x 2,5m . Výška stropu 4 m . Vlastné ele. hodiny . 2X rolovacia brána 3x2,8 a 2,4 x 2,5 ktoré nezasahujú do stropu . Priestor sa nachádza na kúpelnej ulici . Po dohode možné aj s vykurovaním .
Prenájom Garáža vysoký strop s vodou , ele
Podobné inzeráty
Prenájom Garáža s vodou , ele , odpadom
Dávam do podnájmu garáž s rozmerom š 9,5m x d 5,7 m s kanceláriou 4x4 . Dvere sú 2,5 x 2,05m . Výška stropu 3,3 m . Garáž je vykachličkovaná s vlastným odpadom . V kancelárií možnosť dorobiť wc . Vlastné ele. hodiny . Vhodne aj na sklad , umývanie aut alebo ako technický priestor . Možnosť dorobiť odsávanie . Priestor sa nachádza na kúpelnej ulici . Po dohode možné aj s vykurovaním .
NIVY ul. Záhradnícka  - samostatná GARÁŽ   24 m2, na DO, ele
Ponúkame na prenájom samostatnú garáž v bytovom dome na ul. Mraziarenská ( opačná strana zo Záhradníckej ulice ). Má výmeru 24 m2 , má vysoké stropy. Brána na DO , vo vnútri elektrické zásuvky, svetlo. Mesačný nájom je 180,- eur.
Na prenájom garáže - Svidník
Ponúkame Vám na prenájom murované garáže. Vhodné na garáž, sklad, dielňu alebo autoservis, keďže sa jedna o vyšší strop nie je problém pre zdvihák. Ulica Stropkovská areál za STK. Prenájom garáži vo Svidníku o rozlohe cca 50 m2.
Na predaj dve garáže v Detve- Exkluzívne
XEMAR ( jozef.kret@ alebo ) exkluzívne ponúka na predaj dve murované garáže v Detve nad základnou školou č. 4. Prvá garáž sa nachádza na parcele o výmere 21 m2 a má betónovú podlahu, betónový strop, lepenkovú strechu, plechové dvere, samostatnú el. prípojku 220/380V, asfaltovú prístupovú cestu a vývod na komín s možnosťou si dať do garáže kachle. Je v osobnom vlastníctve a pôvodnom stave. Cena prvej garáže je 15.800,- eur. Druhá garáž je niekoľko metrov vzdialená od prvej garáže. Nachádza na parcele o výmere 24 m2 a má betónovú podlahu, betónový strop, lepenkovú strechu, plechové zaizolované dvere, samostatnú el. prípojku 220/380V, asfaltovú prístupovú cestu. Je v osobnom vlastníctve a je po čiastočnej rekonštrukcií. Cena druhej garáže je 17.800,- eur. Viac informácií na tel. čísle .
Garáž Rimavská Sobota Družstevná
Predám garáž na Družstevnej ulici v Rimavskej Sobote bez ele. Vysporiadaný pozemok 18m2
Garáž na predaj v Bánovciach n/B- SEVER
Ponúkame Vám na predaj samostatne stojacu garáž v Bánovciach nad Bebravou, v mestskej časti SEVER. Plocha garáže je napojená na ele. energiu aj na 380V Pozemok pod garážou  je v osobnom vlastníctve Cena 21 000 € Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke , ktorú Vám zabezpečíme na čísle    alebo ma kontaktujte emailom: dmitriyev@ Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby. Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.