bazár, predaj, inzercia, predám

PRENÁJOM kancelárií v centre mesta s parkovaním - Ul. 29.aug

Kategória: Kancelárie

PASS REALITY ponúka na prenájom kancelárie v Starom mesta na Ulici 29.augusta.

Kancelárie nachádzajúce sa na 2.poschodí v budove s výťahom tvoria samostatný celok, vhodné napr. pre účtovnícku firmu, IT firmu a pod.

Celková výmera: 50,65 m2

Prístup do budovy: 24/7

Podmienky prenájmu:
Prenájom minimálne na rok, doba neurčitá, výpovedná lehota 2 mesiace, kaucia vo výške 2 mesačnej platby príp. dohoda.

Cena prenájmu: 10 EUR / m2/ mesiac + prevádzkové náklady + DPH
Elektrická energia sa platí podľa reálnej spotreby, kancelárie majú vlastný merač.

Províziu RK neplatíte.

Parkovacie miesto v garáži: 60 Eur + DPH
Voľné ihneď.

Výborná dostupnosť MHD.
V okolí sa nachádza plná občianska vybavenosť - obchody, reštaurácie.

Kontaktujte: Ing. Ivana Maderová - , ivana.maderova@

PASS Reality – reality, ktoré vám passujú!
Poschodie: 2
Počet poschodí: 5
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: , +energie
Obytná plocha: 50.65m²
Celková rozloha: 50.65m²
Úžitková plocha: 50.65m²
Vlastníctvo: firemné
Výťah: áno
Parkovanie: áno
Zariadenie: nezariadený
Energetický certifikát: áno
Okná: plastové
PRENÁJOM kancelárií v centre mesta s parkovaním - Ul. 29.aug
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM: KANCELÁRIA V CENTRE MESTA V BUDOVE VÚB| KOMÁRNO
Už nejaký čas hľadáte nehnuteľnosť ako stvorenú na podnikanie s vlastným parkovaním v centre mesta Komárno? Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na prvom poschodí v budove VÚB banky, ktorá sa nachádza v priamom centre mesta Komárno. Kancelária bola kompletne zrekonštruovaná pred pár rokmi a majiteľ dbal na vysokú kvalitu. Priestor má veľkosť 15m² a disponuje aj veľkou loggiou so slnečným výhľadom priamo na mesto. Viac info tu: ---------- Régóta keres saját parkolóval rendelkező üzleti célú ingatlant Komárom központjában? Bérbeadunk irodahelyiséget a VÚB banka épületének első emeletén, mely Komárom város központjában található. Az iroda néhány éve teljesen fel lett újítva, a tulajdonos odafigyelt a minőségre. A terület 15 m² alapterületű, és egy nagy loggiával rendelkezik, ahonnan közvetlenül a városra nyílik kilátás. Bövebben itt:
Prenájom 4 kancelárií, 92m2 so samostatným vstupom v …
Prenájom 4 kancelárií, 92m2 so samostatným vstupom v Rači, výborné parkovanie Popis: Prenájom samostatného kancelárskeho celku, štyroch kancelárií v administratívnej budove v Rači pri hlavnej ceste. Kancelárie sa nachádzajú na zvýšenom prízemí objektu, do priestorov je samostatný vstup, celková výmera kancelárií je je 92 m2. Priestory pozostávajú z chodby, štyroch kancelárií, dve samostatné jedna dvoj-kancelária, sociálne zázemie. Ku kanceláriám sa dá prenajať aj sklad 79,36m2. Prenájom skladu nie je podmienkou, kancelárie sa dajú prenajať aj samostatne. V cene je zahrnuté parkovanie 2 áut. Cena za prenájom kancelárií je: 6,00 Eur /m2/mesiac (+ DPH) + energie a služby 2,00 Eur /m2/mesiac (+ DPH). Cena spolu so službami a energiami 736,00Eur + DPH/ mesiac Cena s DPH 883,20Eur/ mesiac Cena za prenájom skladu 5,00Eur/m2 + DPH + energie Pre obhliadku volajte: Darina Sniščáková Zariadenie: bez zariadenia Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 92 Celková úžitková plocha administratívy: 92 Celková úžitková plocha skladu: 1 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Mestská voda Kúrenie: Ústredné Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Darina Sniščáková d.sniscakova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
Na prenájom kancelária s kuchynkou  a parkovaním v cen…
Na prenájom kancelária s kuchynkou a parkovaním v centre. Popis: Ponúkame na prenájom príjemný zariadený, klimatizovaný priestor o výmere 36m2 na 1.poschodí v centre mesta s parkovaním. Miestnosť je predelená a tým vznikla malá kuchynka s príručným skladom. V prípade záujmu sa dá prenajať aj sklad o výmere asi 35 m2 . V cene nájmu sú aj energie . Zariadenie: Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: Celková úžitková plocha administratívy: 36 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Mestská voda,Internet Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Jarmila Čopová j.copova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón:
REZERVOVANÉ - Administratívna budova v Nových Zámkoch
Na predaj administratívna budova s 3 poschodiami kancelárií a kancelárskych priestorov. V suteréne prevádzka PUB-u. Priestory prípadne vhodné aj ako priestory pre poskytovanie služieb. Nehnuteľnosť je jednou z 5-tich samostatných budov, ktoré svojou jedinečnou polohou a zoskupením tvoria celý areál CCX. Jedná sa o lokalitu s výbornou dopravnou dostupnosťou, ktorá je na hlavnom ťahu na Bratislavu, Komárno či Nitru a nachádza v širšom centre Nových Zámkov. Asi 5 minút pešo do centra. Celá nehnuteľnosť má 1 podzemné a tri nadzemné podlažia. V podzemnom podlaží boli priestory prevádzky (PUB). Každé podlažie má sociálne zariadenia. Miesto: mesto Nové Zámky sú vzdialené asi 38km od Nitry, 105km od Bratislavy, 30km od Komárna, 70km od mesta Győr ( Maďarsko) Celková úžitková plocha: 1052,70m² Orientácia: východ – západ Budova je postavená z tehlovo-kvádrovej konštrukcie, kombinovaná SDK priečkami. Celá je kompletne zateplená. Okrem toho má nové rozvody vody, odpadov, elektriny a kúrenia. Internet. Parkovanie: Áno, v tesnej blízkosti je dostatok parkovacích miest. Parkovisko ako aj ostatné priestory sú monitorované kamerovým systémom. Vstup do areálu je kontrolovaný automatickou rampou. Dá sa parkovať aj na hlavnej ceste. Okolie a občianska vybavenosť: Výnimočná poloha areálu CCX, len pár minút pešo od centra mesta, je zárukou bezproblémového prístupu ku kompletnej občianskej vybavenosti. V tesnej blízkosti sa tiež nachádza mestský – Bernolákov park. Dispozícia suterén: Do priestorov prevádzky sa z verejného priestoru – ulice, vchádza vlastným bočným vchodom. Prevádzka má aj ďalší služobný vchod z dvora. Vlastné sociálne zariadenia. Do ďalších priestorov suterénu sa vstupuje zo zadného vchodu z dvora – parkoviska. Pozri pôdorys suterén. Dispozícia prízemie: Do priestorov na prízemí sa vstupuje z hlavného bočného vchodu pri rampe na parkovisko. Na prízemí sú 2 samostatné kancelárie a 3 zoskupenia kancelárií. Pozri pôdorys prízemie. Dispozícia 1. poschodie: Vstup na 1. poschodie je z dvora – parkoviska. Na 1. poschodí je niekoľko samostatných kancelárií a 3 zoskupenia kancelárií. Pozri pôdorys 1. poschodie. Dispozícia 2. poschodie: Vstup na 2. poschodie je z dvora – parkoviska. Na 2. poschodí je niekoľko samostatných kancelárií a 2 zoskupenia kancelárií. Pozri pôdorys 2. poschodie. Nehnuteľnosť poskytuje veľkú variabilitu a možnosť úpravy vnútornej dispozície. Kancelárie a kancelárske priestory sa pomerne jednoducho dajú spájať alebo deliť. Máte developerské ambície a hľadáte vhodný priestor pre realizáciu? Budova je vhodná aj ako zaradenie pre poskytovanie krátkodobého ubytovania – UBYTOVŇA. Na nehnuteľnosť je spracovaná štúdia na celkovú rekonštrukciu kedy vznikne 21 x 1 izbový apartmánový byt. Spolu až 578 m² obytnej plochy V prípade záujmu nehnuteľnosť možno predať aj po častiach. Všetky informácie na :
Kancelária v centre mesta s parkovaním
Ponúkame vám na prenájom poslednú zariadenú kanceláriu v budove na ulici Alexandra Dubčeka 1 v centre mesta s vlastným parkovaním. Kancelária má 14 m2, je klimatizovaná. Na chodbe sa nachádzajú oddelené sociálne zariadenia a prístup k presklenému átriu s výhľadom na mesto. V kancelárii sú aktuálne umiestnené 3 veľké stoly a 7 stoličiek, ktoré je možné ponechať, prípadne odstrániť. Požadovaná cena nájmu je 9€/m2 + energie. Za účelom obhliadky a bližších informácií nás prosím kontaktujte.
Na prenájom kancelárie v centre Nitry s parkovaním
Maroš Vereš e-mail: maros.veres@   V2 Real Estate ponúka na prenájom kancelárie v centre mesta Nitra:   lokalita: Nitra časť: centrum   nové kancelárske priestory úžitková plocha je 120m2 v žiadanej časti mesta vlastné parkovanie výborná dostupnosť súčasťou kancelárií je aj sociálne zariadenie objekt je vhodný na podnikateľské účely priestor pozostáva z viacerých kancelárií cena 0 €/mesiac plus energie cena je aj s právnym servisom