bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom kancelárií vo WESTEND TOWER - Patrónka,Dúbravská ce

Kategória: Kancelárie

Prenájom kancelárií vo WESTEND TOWER, Dúbravská cesta - Patrónka

PASS REALITY ponúka na prenájom administratívne priestory vo vysokom štandarde s možnosťou prispôsobenia sa náročným požiadavkám klienta.

Cena nájmu: 9,50 - 10,00 Eur/m2/mesiac + DPH
Preddavok na prevádzkové náklady: 3,80 Eur/m2/mesiac + DPH + spotreba elektriny
Parkovanie v garážovom dome: 85 Eur/mesiac + DPH

Doba nájmu: 5 rokov (prípadne dohoda)

Parkovanie návštev je možné na vyhradených miestach.
Prístup do budovy 24/7.
Na krátkodobý prenájom je dispozícii zasadacia miestnosť pre 15 ľudí.

V budove sa nachádza gastro prevádzka, fitnes.

Výborná dostupnosť do centra. Napojenie na obchvat.
Výborná dostupnosť MHD.

Províziu RK neplatíte.
Kontaktujte: Ing.Ivana Maderová - , ivana.maderova@

PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.
Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.
Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, od roku 2014 aj členom Realitnej únie Slovenskej republiky.
V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov.
Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že PASS Reality je pre Vás tým najvhodnejším partnerom!

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú !

Počet poschodí: 17
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Obytná plocha: 80m²
Celková rozloha: 7000m²
Úžitková plocha: 80m²
Vlastníctvo: firemné
Výťah: áno
Parkovanie: áno
Zariadenie: nezariadený
Prenájom kancelárií vo WESTEND TOWER - Patrónka,Dúbravská ce
Podobné inzeráty
Prenájom kancelárií od 20 m2 vo WESTEND TOWER,Patrónka-Dúbra
Prenájom kancelárií vo WESTEND TOWER, Dúbravská cesta - Patrónka PASS REALITY ponúka na prenájom administratívne priestory vo vysokom štandarde s možnosťou prispôsobenia sa náročným požiadavkám klienta. Flexibilný charakter budovy je zastúpený tzv. Flexi Floors, ktorý poskytuje takmer neobmedzenú variabilitu priestorov. Sociálne zariadenia a kuchynka sú zdielané nájomcami na poschodí. Doba nájmu na flexi podlažiach: doba neurčitá s 3 mesačnou výpovednou lehotou Cena nájmu vrátanie služieb: 16 Eur/m2 + DPH/mesiac Výmera: od 20 m2 Parkovanie v garážovom dome: 85 Eur + DPH/mesiac Parkovanie návštev je možné na vyhradených miestach. Prístup do budovy 24/7. Na krátkodobý prenájom je dispozícii zasadacia miestnosť pre 15 ľudí. V budove sa nachádza gastro prevádzka, fitnes. Výborná dostupnosť do centra. Napojenie na obchvat. Výborná dostupnosť MHD. Províziu RK neplatíte. Kontaktujte: Ing. Ivana Maderová - , ivana.maderova@ PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností. Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov. Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, od roku 2014 aj členom Realitnej únie Slovenskej republiky. V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov. Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že PASS Reality je pre Vás tým najvhodnejším partnerom! PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú ! Počet poschodí: 17 Obytná plocha: 20m² Celková rozloha: 7000m² Úžitková plocha: 20m² Vlastníctvo: firemné Výťah: áno Zariadenie: nezariadený
SRA | Moderné administratívne priestory, už od 12m², busines
PONUKA: Ponúkame na prenájom novo-zrekonštruované kancelárske priestory v budove Pressburg Tower (budova bývalého Orange), v najžiadanejšej business lokalite v Bratislave na Plynárenskej  ulici, medzi BBC a Apollo BC za výbornú cenu. Administratívna budova Pressburg Tower je moderná, vysoko komfortná 12 podlažná kancelárska budova, disponujúca  obchodnými , administratívnymi  ako aj skladovými priestormi.  Budova momentálne prechádza kompletnou renováciou s predpokladaným termínom dokončenia prác  v máji 2019. Koncept Flexi je určený pre menšie spoločnosti a freelancerov, ponúka efektívne riešenie v podobe prenájmu kancelárií s veľkosťou od 12 m² a možnosti využitia spoločných priestorov. SPOLOČNÉ PRIESTORY NA POSCHODÍ TVORIA: Recepcia Zdieľané zasadacie miestnosti Kuchynka Toalety ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA BUDOVY: • Dizajnovo riešené spoločné priestory • Centrálna recepcia • Telefónna ústredňa • Neobmedzený prístup do budovy • Bezpečnostná služba 24/7 • 6 výťahov • Elektrická požiarna signalizácia a evakuačný rozhlas • Záložný zdroj elektrickej energie • Kamerový systém • Elektronický zabezpečovací systém • ACS systém kontroly vstupu • Klimatizácia • Moderné a vysoko komfortné kancelárske priestory • Moderné technologické zázemie • Chladenie pomocou 2 a 4 trubkových fan-coil jednotiek • Otváracie okná • Vnútorné hliníkové žalúzie • Optická kabeláž • Príprava pre napojenie bezdrôtovej dátovej siete WIFI • Kuchynská linka v štandarde PARKOVANIE: • Parkovanie pred budovou - 263 parkovacích miest • Parkovanie v podzemnej garáži - 81 parkovacích miest CENA: • Prenájom: 13,25 €/m2/mesiac / m²/mesiac + DPH • Služby:  4,25,- EUR/ m²/mesiac +DPH • Parkovanie:  60 EUR/miesto/mesiac + DPH • Elektrická energia – podľa reálnej spotreby V cene prenájmu je zahrnuté:  prenájom kancelárie, podiel na spoločných priestoroch podlažia  a budovy, spoločné prevádzkové náklady budovy, recepcia na poschodí, upratovanie, internet. LOKALITA: Budova Pressburg Tower sa nachádza v širšom centre Bratislavy, v lokalite vyhľadávanej mnohými spoločnosti pre zriadenie svojich sídiel. V bezprostrednom okolí budovy nájdete kompletnú  občiansku vybavenosť (reštaurácie, kaviarne, pošta, potraviny, notár, obchody atď) . Atraktivitu kancelárii zvyšuje aj výborná dopravná dostupnosť ( MHD zastávka - 50m, napojenie na obchvat – diaľnicu). KONTAKT: Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika mobil:  e-mail: fabianova@ web:   
POLUS TOWER I. prenájom priestorov na biznis vrátane parkova
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v budove biznis centra POLUS TOWER I. na Vajnorskej ulici v Bratislave. Objekt sa nachádza v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto. Lokalita má výhodnú dopravnú dostupnosť autom, MHD, električkou a neďaleko situovanou vlakovou stanicou. Biznis centrum POLUS TOWER ( POLUS TOWER I. a II. ) je miestom, ktoré prepojením s nákupným centrom POLUS City Centre ponúka všetky druhy služieb vrátane reštaurácií, kaviarní a fitnescentra. V blízkosti areálu je jazero Kuchajda s množstvom príležitostí na oddych a športové aktivity. Priestory o celkovej výmere 389,20 m2 sa nachádzajú na 3 nadzemnom podlaží a prenajímajú sa ako celok, ktorý pozostáva z: Kancelária / Učebňa: 285,50 m2 Sklad: 11,50 m2 Sklad / Server: 9,40 m2 Kuchynka: 25,40 m2 Recepcia: 57,40 m2 Rozpis nákladov: - Kancelárske priestory: 12,50€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH - Služby POLUS: 5,90€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH - Záloha za energie: 1,00€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH - Cena za parkovacie miesto: (garáž, vyhradené státie) 80€/miesto km. bez dph - Cena za parkovacie miesto: (garáž, nevyhradené státie) 60€/miesto km. bez dph Doplňujúce informácie: - Wifi, klimatizácia, vzduchotechnika - Kabeláž s LAN pripojením - 24/7 recepcia a prístup do priestorov - 3 hodiny parkovania zdarma v Polus City Centre - Prístupový systém pomocou vstupových kariet V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX
Prenájom 4 kancelárií, 92m2 so samostatným vstupom v …
Prenájom 4 kancelárií, 92m2 so samostatným vstupom v Rači, výborné parkovanie Popis: Prenájom samostatného kancelárskeho celku, štyroch kancelárií v administratívnej budove v Rači pri hlavnej ceste. Kancelárie sa nachádzajú na zvýšenom prízemí objektu, do priestorov je samostatný vstup, celková výmera kancelárií je je 92 m2. Priestory pozostávajú z chodby, štyroch kancelárií, dve samostatné jedna dvoj-kancelária, sociálne zázemie. Ku kanceláriám sa dá prenajať aj sklad 79,36m2. Prenájom skladu nie je podmienkou, kancelárie sa dajú prenajať aj samostatne. V cene je zahrnuté parkovanie 2 áut. Cena za prenájom kancelárií je: 6,00 Eur /m2/mesiac (+ DPH) + energie a služby 2,00 Eur /m2/mesiac (+ DPH). Cena spolu so službami a energiami 736,00Eur + DPH/ mesiac Cena s DPH 883,20Eur/ mesiac Cena za prenájom skladu 5,00Eur/m2 + DPH + energie Pre obhliadku volajte: Darina Sniščáková Zariadenie: bez zariadenia Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 92 Celková úžitková plocha administratívy: 92 Celková úžitková plocha skladu: 1 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Mestská voda Kúrenie: Ústredné Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Darina Sniščáková d.sniscakova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
18 m2 kancelária na prenajom za 198,- €/mes., Trenčín, širši
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v polyfunkčnej  budove v Trenčíne. Kancelárie sa nachádzajú v poschodovej administratívnej budove s výťahom, v budove s bezbariérovým prístupom.  Výmery kancelárií od 18 m2, ďalšie 27 m2, 36 m2, 54 m2. Niektoré susedné kancelárie sú navzájom prepojené dverami. Celkovo je v budove k dispozícii cca 360 m2 kancelárii. Kancelárie sú rekonštruované – nové priečky, koberce, resp. plávajúca podlaha, stropné podhľady so svietidlami, nové plastové okná so žalúziami, vymaľované steny. Budova je strážená, prístup možný 24 hod. Parkovisko vedľa budovy, možnosť prenájmu parkovacích miest, cena park. miesta 50 €/mesiac. + DPH.  V budove sa nachádza množstvo ďalších prevádzok a úradov (obchody, reštaurácia, kozmetika, notár a iné), v blízkosti banky, Soc. Poisťovňa, daňový a krajský úrad.   Záujemca o prenájom neplatí žiadnu províziu pre RK. Nájomné je 198 €/mesiac vrátane poplatkov za energie a služby spojené s prenájmom, cena v závislosti od celkovej veľkosti prenajatých priestorov. Celkové ceny kancelárii: veľkosť 18 m2 za 198 €/mes., 22 m2 za 242 €/mes., 27 m2 za 297 €/mes., 36 m2 za 396 €/mes., ceny sú bez DPH. Pri prenájme viacerých kancelárii cena dohodou.  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod.
41 m2 - Administratívne priestory na PRENÁJOM, Trenčín centr
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v Trenčíne centrum.  Kancelária sa nachádza na 3. posch. v budove bez výťahu, spoločné WC 2x (dámske, pánske), kuchynka k dispozícii. Plocha kancelárie je 41,44 m2 a ku kancelárii prislúcha terasa s výmerou 15 m2.  Miestnosť je možné rozdeliť priečkou na dve kancelárie. Z terasy je krásny výhľad na okolie – centrum mesta. Priestory sú rekonštruované. Možnosť umiestnenia reklamy, názvu firmy na budovu. Vstup do budovy non-stop. Elektrický vrátnik. Možnosť prenájmu ďalších  kancelárii v budove s výmerami 42 a 24 m2 s vlastnou kuchynkou. K dispozícii parkovacie miesto na prenájom ( 50,- €/mesiac ). Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné za kanceláriu je  5,42 €/m2/mes. bez DPH a 0,83 €/m2/mes. za terasu. Celková cena za prenájom pozostáva z ceny za prenájom priestoru vo výške 243,- €/mes bez DPH plus poplatky za energie a služby vo výške 437 €/mes. s DPH (k nájomnému sa DPH neučtuje, len k poplatkom za energie a služby), spolu 680,- €/mes.. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod