bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom kancelárskeho priestoru v Dunajskej Strede

Kategória: Kancelárie

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v polyfunkčnej budove na okraji mesta Dunajská Streda. V ponuke sú priestori o výmere 16m2 a 21,43m2. Ku každej kancelárii prislúchajú dve parkovacie státia pred budovou. Na chodbe je k disozícii spoločná kuchynka a toaleta. V priestoroch sa nachádza tiež alarm.

Cena za priestor o výmere 16m2 je 145Eur bez DPH/mesačne bez energií

Cena za priestor o výmere 21,43m2 je 192Eur bez DPH/mesačne bez energií.

Ak Vás moja ponuka zaujala, rada Vás privítam na osobnej obhliadke.
Prenájom kancelárskeho priestoru v Dunajskej Strede
Podobné inzeráty
PRENÁJOM: KANCELÁRSKE PRIESTOR S KUCHYNKOU, 50 m2, + SKLAD,
- Ponúkam na prenájom kancelárske priestory v Komárne. Rozloha priestorov je 60 m2, priestory pozostávajú z kancelárskeho priestoru (31,5 m2), skladového priestoru (10,5 m2), kuchyne ( 18,5 m2) a kúpeľne. Priestory majú samostatný vchod. Pri prenájme kancelárskeho priestoru je možnosť prenájmu aj skladového priestoru v rozlohe 25m2 alebo 100m2. CENA ZA KANCELÁSKY PRIESTOR: 350,- EUR + Dph. Poschodie: prízemie Dodatok k cene: , +energie, +DPH, vrátane provízie Obytná plocha: 50m² Celková rozloha: 50m² Úžitková plocha: 50m² Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Kúpeľňa: áno Parkovanie: áno
Prenájom kancelárskeho priestoru
Prenájom kancelárskeho priestoru na ul. Skladnej 1A v Košiciach vo výmere 192 m2 vrátane parkovacieho státia.
Prenájom 195 m2 kancelárskeho priestoru na Bajzovej ul. v BA
Prenájom 195 m2 kancelárskeho priestoru na Bajzovej ul. v BA Ružinov. 1 posch, 7 samostatných kancelárií /možnosť úpravy/, 2 x kúpeľňa s WC. Priestor je v pôvodnom, ale v slušnom a zachovalom stave. Vzhľadom na polohu a prístup je priestor vhodný na kancelárske priestory, sídlo firmy, ambulantné zariadenie a iné využitie. Cena: 1.200,-EUR/mes. + DPH + energie /v súčasnosti sa pri obmedzenom využívaní platí 102 EUR/mes/ Nájomca neplatí províziu pre RK ! Jánoška
Prenájom kancelárskeho priestoru Zvolen
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor s výmerou 54 m2  Na poschodí sa nachádza samostatné WC, parkovanie je možné v uzatvorenom dvore. V budove je optický internet. Cena kancelárskeho priestoru predstavuje 594 €/mesiac za mesiac vrátane kúrenia, vody, komunálneho odpadu, upratovanie spoločných priestorov. Spotreba elektrickej energie sa uhrádza podľa odpočtu.
Prenájom kancelárskeho priestoru Zvolen
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor s výmerou 40,00 m2  Priestor sa nachádza v centre mesta v budove na 3.poschodí. Parkovanie je možné v areáli budovy. V budove je optický internet. Cena kancelárskeho priestoru predstavuje 440 €/mesiac za mesiac vrátane kúrenia, vody, komunálneho odpadu, upratovanie spoločných priestorov. Spotreba elektrickej energie sa uhrádza podľa odpočtu štvrťročne.
Prenájom kancelárskeho priestoru v centre Banskej Bystrice
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor s výmerou 18,00 m2 na 1.poschodí, kancelária je zariadená nábytkom, bola vymaľovaná. Na poschodí sa nachádza spoločná kuchynka, samostatné WC, parkovanie je možné pred budovou zdarma a v uzatvorenom dvore za poplatok. V budove je optický internet. Cena kancelárskeho priestoru predstavuje 11,00 EUR/m2 za mesiac vrátane kúrenia, vody, komunálneho odpadu, upratovanie spoločných priestorov. Spotreba elektrickej energie sa uhrádza podľa odpočtu štvrťročne.