bazár, predaj, inzercia, predám

PRENÁJOM kancelárských priestorov, centrum, Senica

Kategória: Ostatné

MAXA REALITY Vám ponúka na prenájom pekné  kancelárske priestory priamo na námestí v Senici. Jedná sa o priestory na 2. NP  v budove s výťahom.

Jedná sa o viacero priestorov, ktoré je možné prenajať samostatne alebo všetky spolu ako uzavretý -  súkromný priestor pre jednu spoločnosť. Priestory budú novozrekonštruované a vymaľované.

priestor  o veľkosti 18,25 m2priestor  o veľkosti 15,16 m2priestor  o veľkosti 10,39 m2priestor o veľkosti 11,58 m2

Celý priestor je klimatizovaný. 

Možnosť pripojenia na optický internet.

K dispozícii je kuchynka a sociálne zariadenie.

Priestory prístupné 24/7.

Kamerový systém v spoločných priestoroch.

Cena nájmu na vyžiadanie v RK.

Priestor je ihneď k dispozícii. Dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 15 15 20, alebo na e-maile: andreapolakova@ ID ponuky: 24748

MAXA reality, s.r.o., Námestie Oslobodenia  2560/18A, Dom Služieb, 2. Poschodie 905 01 Senica

 

PRENÁJOM kancelárských priestorov, centrum, Senica
Podobné inzeráty
Prenájom výrobná hala Nitra
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na prenájom výrobné priestory v Nitre - Dolných Krškanoch, v areáli bývalých Nitrianskych strojární na Dvorčianskej ulici. Ponúkaná hala je súčasťou firmy s oceliarskou výrobou, kde by bola odelená od ostatnej výroby. Celková výmera haly je 800 m2. Samozrejmosťou by bola brána pre nakladanie kamiónu. Po dohode by bolo samozrejme k dispozícií aj zázemie pre zamestnacov ( šastne, toalety, kuchynka...) V prípade postreby je možný prenájom aj novozrekonštruovaných kancelárskych priestorov v administratívnej budove s priamym vstupom do výroby: Alebo aj prenájom ďalšch samostatných skladovacích priestorov o výmere 3x 67 m2 a 96 m2. Všetky so samostatným vstupom: Celý areál je výborne dostupný aj pre kamiónovú dopravu a poskytuje dostatok parkovacieho a nakaldacieho priestoru. Pred budovou je bezproblémové parkovanie a celý areál je strážený kamerovým systémom. Veľkou výhodou je aj zastávka MHD vzdialená iba 50m. Cena prenájmu je 1900,- eur/mesiac + energie. Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Volajte makléra alebo kontaktujte kanceláriu a zapojte sa do programu „Bývajte s RE/MAX!“ Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.
Na predaj polyfunkčná budova v centre mesta Senica
Na predaj polyfunkčná budova v centre mesta Senica Dvojpodlažná polyfunkčná budova (bývalé kongresové centrum) sa nachádza na Továrenskej ulici, v centre mesta Senica. Budova bola súčasťou pôvodnej administratívnej budovy podniku „Slovenský hodváb“, postavenej v r. 1980. Úprava priestorov, ktoré slúžili ako kongresové centrum, sa uskutočnila v r. 2015.  Celková podlahová plocha budovy je 368,35 m2. V okolí budovy prebieha bytová výstavba, počíta sa s ďalším rozvojom územia na bývanie a podnikanie.  V budove v súčasnosti nie je otvorená žiadna prevádzka. Budova má potenciál polyfunkčného využitia (obchodné prevádzky, bývanie). Pripravený je projekt, ktorý predpokladá úpravu na bytové priestory. Cena: 310.000 €  (cena je s DPH) Bližšie informácie vám radi poskytneme na telefónnom čísle  alebo na e-maile: ID ponuky: 24850   U nás navyše dostanete bezplatné poradenstvo, kompletný právny servis, katastrálny servis, znalecké posudky, protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií. MAXA reality, s.r.o., Námestie oslobodenia 2560/18A, Centrum bývania, 905 01 Senica
PRENÁJOM KOMERČNÝCH PRIESTOROV s PARKOVANÍM, SOBOTIŠTE
PRENÁJOM OBCHODNÝCH / KOMERČNÝCH PRIESTOROV, ktoré sú rozlohou a dispozíciou predurčené na rôzne podnikateľské aktivity. Dispozičným riešením a polohou ideálne pre kanceláriu, ambulanciu lekára, na PREDAJŇU akéhokoľvek typu a pod.. Priestory sú skutočne multifunkčne využiteľné pre akúkoľvek činnosť v rámci obchodu a služieb. Frekventovaná lokalita s výbornou dostupnosťou na vynikajúcej adrese, priamo v centre obce. Objekt je dobre dispozične riešený, no v prípade potreby je možnosť úpravy priestoru zo strany prenajímateľa. Fotografie interiéru poskytneme konkrétnemu záujemcovi na vyžiadanie. VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTA, nové, veľmi pekné, presvetlené priestory dané do užívania v r. 2018. PODROBNÝ POPIS JEDNOTLIVÝCH PRIESTOROV:  ► PRIESTOR č. 1- PP 104m2, rozmer cca 12x9,1m + zádverie 1,9x2,1m, bezbariérový vstup priamo z parkoviska cez zádverie a dverami zo zadnej strany budovy. Päť veľkých výkladných okien s predprípravou na vonkajšie žalúzie  ► PRIESTOR č. 2 – PP 84m2, rozmer cca 8,7x9,1m + zádverie 1,9x2,1m, bezbariérový vstup priamo z parkoviska cez zádverie a dverami zo zadnej strany budovy. Štyri veľké výkladné okná  s predprípravou na vonkajšie žalúzie  ► PRIESTOR č. 3 – PP 16m2, rozmer cca 3x5.2m prístup  dverami zo zadnej strany budovy cez spoločnú chodbu. Veľké výkladné okno  s predprípravou na vonkajšie žalúzie  ► PRIESTOR č. 4 – PP 16m2, rozmer cca 3,5x5.2m prístup  dverami zo zadnej strany budovy cez spoločnú chodbu. Veľké výkladné okno s predprípravou na vonkajšie žalúzie  ► PRIESTOR č. 5 - PP 50m2, rozmer cca 5,2x9,1m + výklenok 0,7x2m, bezbariérový vstup priamo z parkoviska schodmi aj rampou. Tri veľké výkladné okná s predprípravou na vonkajšie žalúzie.  DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:  • veľké okná orientované do cesty s možnosťou umiestnenia svetelnej reklamy nad výkladmi  • zázemie - šatňa, 2x pánske, 2x dámske toalety, sprcha  • vykurovanie plynové, radiátory, variabilita prípravy prípojok - odpad, elektrina, voda, predpríprava na kamerový systém + zabezpečovacie zariadenie Obec Sobotište má takmer 1500 obyvateľov, je prejazdnou obcou do susedných obcí Vrbovce, Podbranč, celej trasy na Myjavu a Moravu. Okrem stálych obyvateľov je oblasťou s množstvom víkendových chalupárov v priľahlých kopaniciach. Cena mesačného nájmu je 7€ bez DPH + energie (prípadne dohoda). Výška kaucie ako aj bližšie špecifikácie nájomného vzťahu sú na osobnej dohode. K dispozícii podľa dohody. © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o.. Monika Krčová – licencovaný realitný maklér, člen Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, tel. +421 908 485/1  Sieť realitných kancelárií © ARCHEUS Vám ponúka široké portfólio atraktívnych nehnuteľností, ktoré nájdete na webstránke: 
Prenájom veľkorysých administratívnych priestorov, Žili
Ponúkame Vám na prenájom veľkorysé kancelárske priestory v budove v Žiline (pri Žilinskej univerzite) o výmere 678,73m2 . Celková plocha kancelárií o výmere: 507,23 m2 Celková plocha spoločných priestorov (kuchynka, chodby, sociálne zariadenia):  172 m2 4. poschodie (5.NP), samostatný vchod, dostupnosť výťahom Priestory sú vhodné na administratívnu činnosť, IT firmu Lokalita Priestory sa nachádzajú v príjemnej tichej lokalite v blízkosti Žilinského lesoparku. Vynikajúca bezproblémová dopravná dostupnosť. Zastávka MHD pri budove. Štandard prenájmu  Využiteľnosť podzemných garáži aj vonkajších priestranných parkovacích státí, Možnosť využitia zasadacej miestnosti Možný príjazd aj nákladným autom Využívanie spoločných priestorov  Všetky priestory klimatizované Vybavenie prenajatých priestorov kabelážou na pripojenie telefónov Vybavenie prenajatých priestorov pripojením na internet 24-hodinová strážna služba/ centrálny pult ochrany Elektronický vstup do budovy  Upratovanie prenajatých priestorov Upratovanie spoločných priestorov Ostatné služby súvisiace s prevádzkou budovy, t.j. dodávka elektriny, vody, tepla, odvoz odpadov Kuchynka na každom poschodí    Budova chránená kamerovým systémom  Recepcia           Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet             K dispozícii ihneď  Cena: 11€/m2/mesiac =  7.466€ +dph+energie /mesačne . Nájdete na stránke pod ID ZA013823. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
NA PRENÁJOM KOMERČNÝ PRIESTOR (88m2) V CENTRE SENICE
PRENÁJOM KOMERČNÉHO / OBCHODNÉHO PRIESTORU ideálneho pre predajňu, kancelársky priestor, poradenské centrum, salón, a pod.....nájomca má možnosť prispôsobiť , upraviť priestor vlastným potrebám.   Priestor sa nachádza na 1. podlaží s VÝŤAHOM v polyfunkčnom domu v centre mesta, s možnosťou parkovania zákazníkov pri budove na vyhradených parkovacích miestach. Výborná dostupnosť priamo z frekventovaného chodníka. Nájomca má možnosť prenájmu jedného parkovacieho miesta priamo pri budove. Cena parkovacieho miesta je 300,- euro / rok. K dispozícii od 1. augusta 2023  -  podlahová plocha 88 m2  -  priestor predelený priečkou so vstupom cez presklené dvere  -   možnosť prispôsobiť priestor požiadavkám nájomcu  -  mramorová podlaha, veľmi pekné priestory – čisté a udržiavané  -  spoločné toalety na chodbe Nájomné 8,50 -€/ mesiac bez DPH + energie účtované podľa spotreby (vlastné merače spotreby). V cene je zahrnuté upratovanie spoločných priestorov, odvoz komunálneho odpadu, výťah. Výška kaucie ako aj bližšie špecifikácie nájomného vzťahu je na osobnej dohode. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom.  Polyfunkčný dom sa nachádza na frekventovanej ulici s vysokým pohybom obyvateľstva. Vysokú pridanú hodnotu tejto ponuke dáva jej strategická pozícia priamo pri hlavnej komunikácii, vynikajúca viditeľnosť a dostupnosť. Túto ponuku nájdete výhradne v ARCHEUS reality SENICA. © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text a fotografie sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o.. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle +421 , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: krcova@, alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.
Prenájom kancelárie, Žilina - Závodie, Cena: 11€/m2
Ponúkame Vám na prenájom kancelárie o výmere  od 13 m2 až 830 m2 v obci Žilina, lokalita Závodie. Ponúkame Vám na prenájom klimatizovaný štýlový pracovný priestor o rôznej výmere  v rekonštruovanej budove v administratívno-obchodnej časti mesta Žilina s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.  Na prízemí sú k dispozícii kancelárske priestory o výmere 415 m2 , ktoré je možné stavebne upraviť podľa požiadaviek na mešie priestory alebo pre jedného nájomníka. Na 1. poschodí sú na prenájom taktiež k dispozícii kancelárske priestory. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko z 16 presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske toalety; - kuchynka s linkou; - Kúpelňa so sprchou; Prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - parkovacie miesta 130 ks - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena: 11,00 €/m2 bez DPH - prenájom priestorov   2,30 €/m2 bez DPH - servisný poplatok, upratovanie, strážna služba, vrátnik   3,50 €/m2 bez DPH - energie, internet 25,00 €/ks  bez DPH - Parkovacie miesto Ďalšie technické špecifikácie : - Všetky priestory klimatizované modernými klimatizáciami DAIKIN - Zálohovanie vybraných zásuviek centrálnym batériovým systémom - Zálohovanie napájania dieselagregátom - Veľká kuchynka na každom poschodí - Všetky poschodia chránené kamerovým systémom a EPS - Non-stop recepcia - Kontrolovaný prístup digitálnym vrátnikom z každej kancelárie - Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet - Možnosť využitia zasadacej miestností - Moderné priestory sú po rekonštrukcii - Celkový počet parkovacích miest pre návštevy – cca 12 - Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka, vlaková zastávka Nájdete na stránke pod ID ZA013483. Call centrum tel: 0910 86 11 86.