bazár, predaj, inzercia, predám

Prenajom kona

Kategória: Kone

Dobry den
Hladam prenajom konika v okoli PB
Som pokrocily jazdec a ovladam vsetky chody
Hladam kludneho a mileho konika
Mam 13 rokov a 165 cm
Jazdim v anglii ale nevadi mi westernove jazdenie
Predom dakujem????
Prenajom kona
Podobné inzeráty
hľadám koňa do prenájmu
Hľadám prenajom koňa na leto pripadne aj dlhšie. Mám 14 rokov a viem sa plne postarať o koňa. Pri koňoch sa pohybujem od malička ale pravidelne jazdim od mojich 9 rokov. Ovládam všetky chody koňa a skákala som cca 50cm. Som z Piešťan preto hľadám kona v Piešťanoch alebo v blizkom okoli kde sa da dostať ľahko autobusom. V správe viem dat aj kontakt na moju mamu. Píšte na messenger. Fotka na upútanie.
Predam kona
Predavam kona starsieho,ale zdraveho valacha do sportu.Len sadnut a pretekat.Ma vsetky papiere v poriadku,pas kona,licencia kona a aj krvne zalezitosti a vsetky potrebne injekcie,odcervenie.Pravidelne jazdene,podkuvane na vsetky styri nohy.
Hľadám koňa na prenájom
Dobrý deň, hľadám koňa alebo poníka na prenájom v okolí Papradna. Základy jazdenia aj starostlivosti viem, ale musím sa naučiť viac, najlepšie by bolo, ak nejaké dievča v mojom veku už koňa má, a podelila by sa so mnou. Zaplatím aj za prípadné lekcie. Mám 12 rokov, messenger: Borka Horses.
Hľadám koňa do prenájmu
Hľadám koňa na prenájom spoľahlivého partnera na jazdu a výlety v prírode! Hľadám kľudnéhi a pristeľského koňa, ktorý je vhodný pre jazdca strednéj až začiatočníckej skúsenosti. Plánujem sa venovať parkuru akebo sa len tak potulovať prírodou. Nemám problém ani z tréningmi zo zeme.Mám skúsenosti v teréne, ale aj na jaziarni. Som zodpovedná. Viem pracovať okolo koní a s ničím nemam problém. Viem si aj s koňom vybudovať veľmi rýchlo vzťah. Bola by som rada aby ste mi napísali podmienky prenájmu. Mam 16 rokov a som stredne skúsený jazdec, ak budu požiadavky videí ako jazdím nemám problém. Najlepšie by bolo v čo najbližšiom okruhu Popradu alebo Spišského štiavnika. Píšte SMS!!!
Kupime kona po odstave/rocka
Dobry den, kupime vymazleneho kona po odstave. Do spolocnosti koni - mame stado pozostavajuce zo zvierat, ktore prezili nevhodne zaobchadzanie a seniorov, moja kobylka bohuzial nemoze mat zriebatka, preto hladame rodinneho clena, ktory pri nas vyrastie a nasledne bude s uctou obsadnuty. Nepopisany list papiera. Chov mame cca.6 rokov, vlastny pozemok (1ha) s boxmi, pristreskom a kupacim jazierkom pre kone, ktore teraz budujeme. Areal uzatvoreny pod kamerovym systemom. Uvadzam aj cislo chovu - sme registrovany chov. Ponukam pravidelne navstevovanie. Pohlavie: kobylka/zrebcek Farba : vranik/tmavy hnedak Vek : odstav az po 2-3 rocek Plemeno: PRE, Barock Pinto, Andaluz, Nonius, Furioso, KWPN, Traken- aj ine Cca. 1800€ - pri zaujimavom povode a povahe bez vahania viac Podmienkou je plny povod z oboch stran a vystaveny pas kona, ockovania. Ponuku poprosim na E-Mail (ranc.bunnyland@) alebo SMS, nie som stale pri mobile Registračné číslo chovu: 144757
Hľadám polovičný prenájom
Ahojte. Hľadám polovičný prenájom koňa. Jazdila som 10rokov no už 6rokov mám pauzu a rada by som sa k tomu vrátila. Na cene sa určite dohodneme. Hľadám pokojného koňa na občasné vychádzky, prácu zo zeme prípadne aj ľahkú jazdiarensku prácu. Okolie Púchova, Povazskej Bystrice, Ilavy. Nevadi mi horšia dostupnosť auto mám. Prosím kontaktovať mailom.